בנות או בנים

דובי 99

New member
בנות או בנים

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש חדש ויש לי שאלה מי יותר מתמכר לסידרה בנים או בנות ומי הדמות האהובה בספר בעיני הרוב כאן

דובי 99

New member
אני בכ``א מאוד אוהב

את הרמיוני .ואצלינו בחברה שחילקו שמות לחברים כך קראו לי אז התחברתי לדמות

The T Shirt

New member
זה לא עניין של מין

לא.. לא כזה מין
הכוונה ל'מגדר' (gender)
בכל מקרה, גם בנים וגם בנות מתחברים לספר באותה מידה, אני חושב. בנות בהחלט קוראות יותר ספרים מבנים, זה ידוע. אז גם סביר להניח שיותר בנות קראו את הארי פוטר מאשר בנים. אבל אם מתעלמים מהיחס הזה (*אחם* גורם שלישי שעלול לגרום להצמדת גורמים או להיפוך הקשר..) אז אני די בטוח שהיחס בין הקוראים לבין ה"מתמכרים" הוא די זהה. בנוגע לדמות האהובה, יש הרבה דמיות שמעוררות הרבה ריבים, כאשר הרבה אוהבים והרבה שונאים (סנייפ, דראקו, הארי, רון ואפילו דמבי) אבל אני חושב שהדמויות שהרוב בהחלט אוהבים (ולאו דווקא הכי אוהבים) הם סיריוס, טונקס והתאומים (שמטבעם דמויות שקל לאהוב.) בכל מקרה, הכל עניין של טעם. אני אישית הכי אוהב את התאומים, טונקס וג'יני.

דובי 99

New member
אני חושב שבנות

יותר נמכרות לכל דבר ובעיקר דבר דמיוני אבל דווקא בהארי פוטר גם בנים שלא חלמתי שהם יכולים להתמכר נמכרו לזה מאוד

blue Draco

New member
כן, מסכימה...

באותה מידה, ככה הנראה. באמת יש דמויות רבות שמועררות מחלוקת, ויש את הדמויות האלה שפשוט כולם אוהבים... אישית, אני מאוהבת קשות בסיריוס

דובי 99

New member
וכשקראת שהוא מת

מה עשית בכית!!ומאיזה שלב התאבת בו ומה ראית בו שגרם לך לאהוב אותו

אנה92

New member
ברוך הבא!

ניראה לי הבנות חעחע הבנים לא הכי מעוניינים בספרים חח ניראה לי הרוב בנות =] אמ הדמויות האהובות עליי הן: התאומים, הארי, טום רידל ואממ דמבי ז"ל וסדריק ז"ל חח

n u k e y

New member
אני לא חושבת שיש הרבה הבדל../images/Emo110.gif

בין בנות לבנים בקטע של ה"התמכרות" לסדרה. בקשר לדמות האהובה- אני אישית אוהבת את סיריוס וסנייפ.

דובי 99

New member
איך אפשר לאהוב

שני הפכים כאלה מה הקשר ביניהם ואיזה דמות את רוצה להיות

חרבביש

New member
אפשר לצטט אותך?

"איך אפשר לאהוב שני הפכים כאלה מה הקשר ביניהם ואיזה דמות את רוצה להיות"

דובי 99

New member
אולי לא כתבתי הכי ברור שבעולם

אבל סה``כ שאלתי 3 שאלות ואם הצורה היתה לא יפה אני מתנצל .ואני מחכה עדין שמישהו ינסה להסביר לי .תודה בכ``א

Gummy Bears

New member
בוודאי שאפשר.

הדמויות לא נמדדות לפי איזה צד בסיפור הן לוקחות, לדוגמא, זה שאני אוהבת את הרמיוני למשל, שהיא בצד של המסדר, לא אומר שאני חייבת לאהוב את מקגונגל, למרות שגם היא בצד של המסדר. זה גם לא מונע ממני לאהוב את וולדמורט, סתם דוגמא, למרות שהוא בצד שנלחם בהרמיוני. היא אולי אוהבת משהו אחר בדמויות, כמו אישיות.

חרבביש

New member
"אין דבר כזה טוב ורע. יש רק כוח."

אין טוב ורע גם במציאות, וגם בה"פ. כל אחד בוחר בדרך שהוא חושב שהיא נכונה, ומבחינתו הוא הטוב, והאוייבים שלו רעים. ואפשר לאהוב דמות בלי קשר לצד שלה בסיפור. דמות מצחיקה, מעניינת, או שהקורא מזדהה איתה, יכולה להיות בכל צד. חוץ מזה, סנייפ הוא לא בדיוק רע. אולי הוא לא מאוד נחמד, אבל לא הוכח שהוא רע.

למעלה