בנות או בנים

דובי 99

New member
גם אם בסוף הוא יציל את הארי

איך שהתנהג אליו בתור מורה שלו אצלי הוא גמר ותמיד יזכר כאיש רע .מצד שני הוא מורה !!!!אז מה אנחנו רוצים ממנו

Gummy Bears

New member
תראה,

גם אני לא אוהבת את סנייפ. אבל יש אנשים שכן, כמו שאתה אוהב את דובי ולי אין שום עניין בו מעבר לדמות משנית שבקושי מקדמת את העלילה. היא לא דמות מעניינת בכלל לדעתי, אבל עובדה שלדעתך היא כן. כל אחד בדעתו ואי אפשר להכריח אנשים לאהוב או לא לאהוב דמות כמו שאי אפשר לעשות זאת במציאות.

חרבביש

New member
וגם-

מאוד פשוט להגיד שסנייפ הוא דמות רעה - ניסית פעם לחשוב על הצד שלו בעניין? די ברור שהוא מפחד מוולדמורט. אולי גם מדמבלדור. הוא מפחד שאחד הצדדים יפגע בו, ולכן הוא 'משחק אותה' לטובת שני הצדדים. והוא רשע כלפי הארי פשוט בגלל השנאה ואולי ההשפלה שיש בו כלפי ג'יימס. ויש אנשים שיכולים להזדהות איתו, להעריך אותו או לאהוב את חוש ההומור שלו, ובו בזמן להעריך את סיריוס, או להעריץ את דמבלדור, או לצחוק מפרד וג'ורג', או אפילו להתאהב בג'יימס. זה לא סותר.

דובי 99

New member
אוי ממש לא אין

לי שום קשר לדובי זה הניק שלי בנט כי זה השם שלי אז סליחה על חוסר ההבנה שגרמתי לך

n u k e y

New member
מתוסבך?../images/Emo110.gif

אתה רומז שיש לי פיצול אישיות?
לא, סתם. תראה- דבר ראשון- אני לא חושבת ש"טוב" ו"רע" זה ממש תכונות אופי, אלא מקנה שקובעים לפי האופי שלך, ואת זה כל אחד יכול לראות באופן שונה. נכון שסיריוס וסנייפ די מנוגדים, אבל זה לא כאילו אני מוגבלת לאהוב רק סוג אחד של אנשים/דמויות/תכונות/וואטאוור. חוץ מזה ששניהם בעייני בין הדמויות היותר מעניינות בספר.

ronchok1

New member
עונה לך

אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי בין הבנים לבנות בעניין הזה. והדמויות האהובות עליי הן פרד וג'ורג'.

דובי 99

New member
אם היו נותנים לך אופציה

עכשיו להיכנס לחנות שלהם מה היית לוקחת איתך איזה פטנט

ronchok1

New member
וואו, שאלה טובה

האמת שאני ממש לא יודעת... נראה לי ש"חטיפים למבריזים" זה הכי שימושי אבל חוץ מזה, יש עוד כ"כ הרבה דברים מגניבים שהייתי לוקחת סתם בשביל הכיף ולא דווקא בשביל צורך כלשהו.

אתה פשוט יכול לשאול אותי.

ובקרוב אני אכן יפרסם את המוצרים "החמים" שלנו, אבל זה היייה בשירשור נצלש"ים כנראה, אני לא בטוח שזה יצדיק הודעה חדשה. אבל, נראה כבר.

black robe

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

עכשיו לעניין. אני חושבת שאין הבדל בין בנים לבנות בעניין הזה של התמכרות להארי פוטר או לספרים בכלל. זה חוזר לאישיות של הבנאדם ולא למין שלו. והדמות האהובה עליי היא הארי
וסנייפ גם

דובי 99

New member
קודם כל תודה תמיד כיף להתקבל בברוך

הבא .ולענינינו איך אפשר לאהוב את שניהם יש קצת שוני בינהים ואיזה דמות אם יקרה לה משהו אז פשוט תבכי!

black robe

New member
נו אז מה אם הם שונים?../images/Emo63.gif

אני אוהבת את האישיות של שניהם. הארי חצוף, נועז, אמיץ, לפעמים קצת אנוכי וסנייפ ציני, רק רוח,לא איכפת לא מאף אחד כמעט והוא יורד על כולם ודורך על כולם בשביל להסיג את מה שהוא רוצה ולהגיע לפסגה. אני אוהבת את התכונות האלו וחוץ מזה ששניהם פשוט כלכך.....
על איזה דמות אני אבכה? הארי, כמובן. אני לא אפסיק לבכות עליו למשך שבוע שלם אם הוא ימות! וסנייפ. ודראקו. והרמיוני. ורון. וג'יני. ובעצם על כולם אני חושבת
חוץ מאוכלי המוות
אבל אני חושבת שאני אבכה גם על וולדמורט אם הוא ימות, כי אהבתי אותו כלכך כשהוא היה עוד טום

דובי 99

New member
אם תגלי שסניפ הוא מאוכלי מות

עדין תמשיכי לאהוב אותו או שתישנאי אתו כי הוא בגד באימון של דמבי .אבל שמת לב שאין לך שום צורה שיגמר הספר שלא תבכי על מישהו שמת

black robe

New member
עדיין אמשיך לאהוב אותו../images/Emo63.gif

וסליחה, אבל לא הבנתי למה התכוונת בשאלה (או אם זאת לא שאלה, העיקר שלא הבנתי
) שאחרי זה...

למעלה