בנות או בנים

black robe

New member
הסבר קצר למה אמשיך לאהוב אותו../images/Emo63.gif

אני אמשיך לאהוב את סנייפ אפילו אם הוא יתגלה בתור אוכל-מוות כי אמרתי כבר קודם שהתחברתי לדמות ולאישיות שלה, ולא לאיזה צד היא לוקחת בסיפור, אז אפילו אם יגידו שהארי בסוף גם אוכל-מוות, אני אמשיך לאהוב אותו.

דמויות אהובות: (בסדר יורד)

(1) סנייפ. ללא שום ספק אחת הדמויות הספרויות המורכבות ביותר (אוקיי, אולי קצת נסחפתי). (2) הארי. תגידו מה שתגידו אבל הוא בכ"ז הדמות שאנחנו מכירים הכי טוב. (3) דמבלדור. (4) הרמיוני. (5) פרד וג'ורג'. (6) ג'יני. (7) רון. (8) סיריוס. (9) וולדמורט. (10) לופין.

דובי 99

New member
לעזעזל מה יש לכם מסניפ שונא אותו

יותר מכולם.אפילו שלדעתי בסוף הוא יציל את הארי אבל הוא אדם רע רע מאוד

קודם כל, בוא נשמור על שפה נקיה.

ודבר שני, כמו שזכותך לשנוא את סנייפ, כך גם זכותם של אחרים לאהוב אותו. יש כאן גם כאלה שאוהבים את וולדמורט, אז מה? ותן לי לשתף אותך בחויה אישית שלי. כשהגעתי לפורום כאן לראשונה, לפני כתשע חודשים, התפלאתי מאד, שלא כולם אוהבים את הארי פוטר הדמות. זה היה לי די מוזר, כי הייתי בטוח שאת הגיבור של הספר כולם אוהבים, והתברר לי שזה לא כך. ושזה בסדר גמור. למעשה זה די משעמם היה כאן, עם כולנו היינו אוהבים ושונאים את אותם דברים, לא היה לנו אז על מה להתווכח. וויכוחים זה חלק די חשוב ומעניין בדיון. כמובן בתנאי שזה נעשה בצורה הולמת ומכבדת, בלי העלבות, קללות ושמות גנאי. ( ראיתן מנהלות? לא שכחתי
)

דובי 99

New member
דבר ראשון אם מישהו נפגע אני מתנצל

רק אני לא מבין מה יש לאהוב בו רציתי שיסבירו לי למה הם אוהבים אותו .ותודה על ההסבר המלומד

דובי 99

New member
דבר ראשון אם מישהו נפגע אני מתנצל

רק אני לא מבין מה יש לאהוב בו רציתי שיסבירו לי למה הם אוהבים אותו .ותודה על ההסבר המלומד

Gummy Bears

New member
בהארי?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=91119062 חוץ מזה שיש אנשים שפשוט נמשכים לאישיות שלו. הם לא צריכים סיבות, הם פשוט אוהבים אותו. ככה זה.

חרבביש

New member
אמנמנמ...

יש אנשים שפשוט נמשכים לאישיות שלו. הם לא צריכים סיבות, הם פשוט אוהבים אותו. ככה זה.

חרבביש

New member
את יודעת,

יש אנשים שפשוט נמשכים לאישיות שלך. הם לא צריכים סיבות, הם פשוט אוהבים אותך. ככה זה.

למעלה