אבל את לא עונה במסרים!
Z ZoHaRoT New member 25/12/06 #36 אממממממ..... לדעתי זה באותה מידה.... והדמויות האהובות עלי הן הוויזלים חוץ מפרסי, טונקס, ולופין
G Gummy Bears New member 25/12/06 #39 ברוך הבא ../images/Emo13.gif לדעתי באופן שווה. ואני הכי אוהבת את הרמיוני, רון, דמבלדור והארי.
E Eos14 New member 25/12/06 #44 ../images/Emo29.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif אני לא ממש יכולה לענות לך לגבי מי יותר מתמכר, אבל הדמויות האהובות עלי הם התאומים, לונה, דמבלדור ז"ל ובעצם כל מי שיש לו הרבה משפטי חוכמה והתחכמויות למיניהם...
../images/Emo29.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif אני לא ממש יכולה לענות לך לגבי מי יותר מתמכר, אבל הדמויות האהובות עלי הם התאומים, לונה, דמבלדור ז"ל ובעצם כל מי שיש לו הרבה משפטי חוכמה והתחכמויות למיניהם...
א אלאנקה New member 25/12/06 #51 ברוך הבא../images/Emo13.gif, המממ אני לא חושבת שיש קשר כלשהו בין ההתמכרות לסידרה ובין אם אתה בן או בת... ואני הכי אוהבת את בלטריקס ואת התאומים. (מי לא אוהב את התאומים? )
ברוך הבא../images/Emo13.gif, המממ אני לא חושבת שיש קשר כלשהו בין ההתמכרות לסידרה ובין אם אתה בן או בת... ואני הכי אוהבת את בלטריקס ואת התאומים. (מי לא אוהב את התאומים? )
ד דובי 99 New member 25/12/06 #60 תודה ואת צודקת את התאומים כולם אוהבים .אני מחפש לאיזה דמות את התחברת ואם יקרה משהו אז ...
S sexyvampire New member 25/12/06 #53 רון, לגמרי.../images/Emo185.gif ואז פרד וג'ורג. משפחת ויזלי בכללי. אה וכמובן - ברוך הבא. אני אביב.