הבעיה לא בגוויס! תסביר את האמת!
דורון...דיברנו על זה, לא מדובר שהמוצר פגום!!!! אלא הפחד מעבודה לא מקצועית של חשמלאי - מצד הרשויות הכי קל להגיד לא! מורידים מוצר מצוין, רק כדי לכסות את התחת שלהם, אם חשמלאי דביל לא עובד נכון!!! החוסר הגיון בחוקים בארץ, משגעה! אם ילד מטפס על עץ, ונפל, אז צריך לעקור את העץ!!! איזה תפיסה טיפשית! תילמד את הילד לטפס על עץ, תפריד את הפרים מהמקצוענים! כאשר איש מקצוע בונה מערכת, הוא הייה צריך לתת תכנית על מה שהוא בנה, לחתום עם מספר הראשון שלו, כחשמלאי מוסמך...ואם משהוא לא בסדר להכניס אותו לכלה! לא...סדר זה לא עובד, מה? אז נעשה גדרות לכל הכיוונים, ונשמור על הבלגאן ? ותסלח לי דורון, אם מדובר במפצל חיצוני או שורה של שקעים של גוויס, אני אקנה גוויס, ופותרת את הבעיה איפה שקיים, לא במקום אחר! מזמינה חשמלאי אחראי לעבודה ! אתה אומר, שלא צריכים שקעים רבות !? סליחה, אני נתקעת בזה יום- יום, שבבית חוטי חשמל מסתובבים בכל מקום, אז אל תקבע לאנשים את מספר השקעים !....במטבח, לא משתמשים בכל מהכשירים ביחד, אבל באמצע עבודה, לא רוצה להכניס לשקע שום דבר! מחפשים כל פתרון, שמכשירי החשמל (לא מדובר על תנור, וכאלה) יהיו מרוכזים, עם גישה נוחה להפעלה. ארון תריס, או פתרונות אחרים נוחים למשתמש, ועבורי זאת המטרה! אם צריך 10 שקעים בשביל זה, אז יהיו 10 שקעים ! סיפור אחר, שחשמלאי רוצה על כל שקע תשלום של נקודה...לא מגיע לו, וזהו! אם, בן אדם פרטי מזמין חשמלאי, יכול להגיד שלא ! השוק פתוח, ולא חזק כל-כך, שבגלל זה יוותרו על עבודה...נגמרו זמנים של הפריירים!