בנוגע לפטריות

Larik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ידעתי! יש לסבון באמבטיה אצלינו אינטליגנציה! כל החודשים שהאכלנו אותו בפרורי לחם שאספנו מהשולחן לא היו לחינם. עכשיו אחרי זה ננסה לאלף אותו לעשות עץ שטיינר לא רק בפלטיקים של הפיצה אלה גם בפלסטיקים אחרים, יותר מסובכים! תודה על הכתבה, אהבתי!

../images/Emo6.gif

כמו שיש אנשים חכמים ואנשים טמבלים, כך יש גם פטריות חכמות ופטריות טמבליות. אז הפיטרייה של היפני היתה חכמה. ומה שאנחנו אוכלים הן כנראה טמבליות... והסבון שעשו איתו את הניסוי - היה חכם. אצלי בבית הוא טמבל XD

queen helen

New member
../images/Emo207.gif סקר הפטריות הגדול

אז מה אתם אומרים: פטריות הן יותר טעימות או יותר מגניבות? אני לגמרי בעניין המגניבות, בעיקר כי אין להן טעם.

snoopytush

New member
אומנם אינני יודעת לבשל אבל קוויני

הקטע של פטריות זה לא הטעם.. דווקא בזכות האנמיות שלהן הן טובות בלספוג טעמים.. כל אחד והתפקיד הבישולי שלו. ופטריות תמיד מאגניבות

Berethor

New member
שטיות ../images/Emo3.gif

פיטריות זה אחד הדברים הכי נפוצים בעולם, יותר מחיידקים אפילו נראה לי. זה אחד המאפיינים של רבייה אל-זוויגית..

Larik

New member
מאריו אוכל פטריות!

למרות שזה נרא יותר כמו פטריות הזיה... אבל מה זה משנה? חוץ מזה אני מת על פטריות! רז בעיני הן טעימות. לגבי הגמדים, אין בעיה... אז אני אטגן אותם ביחד עם הפטריות!

Berethor

New member
מצחיק אותי

שאתם מדברים על גמדים אתם חושבים על היצורים הקטנים והלפלפים האלה, שאני חושב על גמדים אני חושב על גמדים בסגנון הפנטזיות הרצניות, הגמדים היותר גדולים והקשוחים, עם הגרזנים..

../images/Emo10.gif אני בעבודה ואין לי במחשב כאן קול

טוב, אני אראה את זה מאוחר בבית. זה משחק שעשו עליו פרודיה?

למעלה