בן תורה א-מ-י-ת-י??!!

להבה 24

New member
בן תורה אמיתי לא נמדד בדפי הגמרא

שהוא לומד! הוא נמדד בהתנהגותו, במעשיו ובדרך שבה הוא מנהיג את ביתו ואת משפחתו. וזה לא סותר את הערכה העצומה כלפי אלו שתורתם היא אומנותם. ``אשרי מי שעמלו בתורה`` ואשרי מי שעמלו למען התורה.

גם אני תמההההההתי כמוך

אבל גם הסקתי ! צריך לנסות קודם ולראות אם מצליחים! כי הרי כמה פרנסה יהיה זה הוא קובע! אבל גם איך היא תבוא הוא קובע! אז שווה לנסות קודם בדרך הטובה ביותר ואם לא מסתדר אז להכנע לרצונו של מקום ולצאת לעבוד....

‏``להכנע לרצונו של מקום``

את מתכוונת להכנע לרצונו של הקב``ה?? וואלה תודה באמת שאת נכנעת לציווי הקב``ה,באמת את עושה לו טובה מאוד גדולה! חחח מה נסגר??

בת תורה

New member
הלוואי ואזכה לבחור ששאיפתו היא:

.``שבתי בבית ה` כל ימי חיי לחזות בנועם ה` . . `` זאת שאיפתי! הלוואי ו ה` יתן בי הכח לפרנס משפחה שלמה ממשכורת אחת!!! הכח... ופרנסה ברווח.. הלוואי!

תאמיני... ותתפללי!!

אני מאמינה שגם תקבלי! אל תתייאשי, תמשיכי לשאוף, לרצות להשתנות, להתחזק... רק את תרויחי מזה! בהצלחה!

אתה יודע מה?!

גם אם כן, זה טוב או לא??! וחוץ מזה, אצלכם בישיבה, לא מדברים איתכם על זה??? טוב, בעצם... תלוי איזה ישיבה, לא?

צ ע ד י ם

New member
זה מצוייין!!!!

מחנכים דור לעשות משהו שהוא לא מאמין בו, ואין לו יכולת להתמודד איתו.

צ ע ד י ם

New member
כמה בנות את מכירה

שיעיזו להגיד הפוך ממה שמטיפים להם? וכמה שחושבות ורוצות?

תראה,

אני לומדת בסמינר עם המון בנות (ה-מ-ו-ן) ויש לי חברות ששואפות לבן תורה שישב וילמד, ויש לי חברות שרוצות חצי חצי, ולא...הם לא חוששות לומר זאת! אין להם שום סיבה לחשוש! לא מהמורה ולא מהחבר`ה!

דיתIש

New member
פשוט מאד

קודם כל בהצלחה בדרכך ומחזיקה לך אצבעות.
ויש דברים שאומרים עליהם "ימים יגידו". חכי מה תגידי ומה תעשי עוד כ5 שנים מציעה לך לשמור לך את מה שרשמת ולקרוא את זה אחרי הלידה השניה שלך (שעוד תבוא בעז"ה
) וזה יהיה המדד האמיתי לשאיפותייך.

למעלה