בן כזבית מתנצל

evglev1

Well-known member
מנהל
אדם אמיץ וישר.
לעומתו, האבא של אבנר, כזבניהו:poop:, מעולם לא התנצל, כשנחשפו כזביו וגם לא לקח אחריות על מחדליו.
יחי ההבדל...!
אמיץ בהחלט, בחברה שבטית ללכת נגד העמדות של האבא זה לא ממש מקובל, למרות שאין איסור, אבל הרוב שומרים את העמדות מהבית ובן כספית גם הביע את עמדותיו כשאביו עוד היה בחיים והזדעזע מדבריו בתור ליכודניק (האבא). אבל לגבי היושר, לא לגמרי שהרי הוא טען שהכסף הקטארי החליש את אבו מאזן, זה נכון שזה תרם לחיזוק החמאס, אבל המטרה לא הייתה להחליש את אבו מאזן, המטרה הייתה לפרק את היכולת של איו"ש ועזה להתאחד מחדש, וכמו שחיזקו את החמאס בעזה, כך גם חיזקו ועדיין מחזקים את הפת"ח באיו"ש.

דגלמנגל

Well-known member
אמיץ בהחלט, בחברה שבטית ללכת נגד העמדות של האבא זה לא ממש מקובל, למרות שאין איסור, אבל הרוב שומרים את העמדות מהבית ובן כספית גם הביע את עמדותיו כשאביו עוד היה בחיים והזדעזע מדבריו בתור ליכודניק (האבא). אבל לגבי היושר, לא לגמרי שהרי הוא טען שהכסף הקטארי החליש את אבו מאזן, זה נכון שזה תרם לחיזוק החמאס, אבל המטרה לא הייתה להחליש את אבו מאזן, המטרה הייתה לפרק את היכולת של איו"ש ועזה להתאחד מחדש, וכמו שחיזקו את החמאס בעזה, כך גם חיזקו ועדיין מחזקים את הפת"ח באיו"ש.
חמאס יש גם באיו"ש והוא התחזק במקביל להתחזקותו בעזה. זה אותו ארגון. פת"ח עצמו התחזק, בגלל חוסר המדיניות של ישראל. אבו מאזן, כרגיל, התעשר מגריפת קופונים מהתרומות לכיסו.

Harrington

Well-known member
מנהל
חמאס יש גם באיו"ש והוא התחזק במקביל להתחזקותו בעזה.
לא מדויק. באיו"ש החמאס נחלש באותה תקופה שזרק את הפתח מהגגות והשתלט בכוח על רצועת עזה. אמנם בהמשך יתכן שהתחזק שוב (בכל זאת עברו כמה עשרות שנים מאז), כאשר החמאס גם הראה שרידות מעוררת כבוד נגד ישראל, גם הצליח לממש מגה-פיגוע שהוא והפתח' ניסו במשך עשרות שנים להוציא לפועל ולא הצליחו (בסדר הפוך כמובן), והדבר נובע גם משחיתות הפתח' שלא מפסיקה כידוע ושולחת אנשים לזרועות החמאס. אבל זה כבר אירועי ההמשך ואמירתך לגבי התרחשות מקבילה של הדברים, כאמור לא לגמרי מדויקת.

Harrington

Well-known member
מנהל
איך המטרה יכולה הייתה להיות מניעת איחוד בין איו"ש לאזח"ע, כאשר כל עניין הכסף הקטארי הגיע בעקבות החלטת ראש הרש"פ (איו"ש) לקצץ תקציבים לרצע"ז כדי ליצור שם משבר הומניטארי ולגרום לתרעומת ציבורית נגד החמאס? הרי שום איחוד בין הגזרות לא עמד על הפרק באותה תקופה. בדיוק ההיפך הוא הנכון וכל הפעולה הזאת של אבו מאזן ימ"ש לימדה על התרחקות בין שתי הגזרות.

ortodox

Active member

איזה ג'וקר:):):):D:D:D:D
האמת, דביל. אין שום בעיה ברכישה הנידונה, לא חוקית ולא אחרת. גם הסוואת הקונה לגמרי הגיונית בהתחשב באילוצי בטחון. הכל בסדר. הרבה אנשים עם כיס לא רדוד במיוחד קונים נדלן בכל מיני מקומות בעולם. ועכשיו נאלץ לחטוא במה שאני מתעב אצל אחרים, שדואגים תמיד לספר שהם בכלל לא ביבי אבל אין בלעדו, או משהו כזה. אני מתעב את המשפחה הזו על ענפיה, את רדיפת הבצע והקמצנות האובססיבית, תאוות המתנות הפתולוגית, התעלקות המתמדת על תקציב המדינה, כל מה שאפשר למצוץ ממנו, מוצצים בתאווה. ומבלי להכנס לבריחה מכל אחריות ורדיפה אחרי כתרי הצלחה של אבי המשפחה הזו, גם כשהיא לא ממש שלו. בקיצור באמת ובתמים לא סובל אותם, נדמה לי שגם כספית לא, אבל בענין הזה באמת שאין מה להתלונן, מדובר במשפחה עשירה מאוד, והדירה לפי מחירה היא די צנועה. הממון אצלם וגם זה ראוי לזכור, צומח ללא הרף שהרי אנחנו מממנים הכל, מזון, אנרגיה, שיפוצים, איפור ותסרוקות, סופי שבוע יקרים להחריד בחו"ל, המשכורות כולן לבנק, אז מה רציתם שיעשו ? קונים דירות. גם אני אם היו ממלאים לי דלק, מארגנים לי ארוחות וחליפות, מתעקשים לא לקחת ממני כסף על טיולים בחו"ל, מחליפים לי אוטו, מתקנים אצלי את החלונות, מסיידים ומשפצים ורק שואלים אם אני מרוצה, אז כן, גם אני הייתי כל היום קונה דירות.

jackie111

Well-known member
האמת, דביל. אין שום בעיה ברכישה הנידונה, לא חוקית ולא אחרת. גם הסוואת הקונה לגמרי הגיונית בהתחשב באילוצי בטחון. הכל בסדר. הרבה אנשים עם כיס לא רדוד במיוחד קונים נדלן בכל מיני מקומות בעולם. ועכשיו נאלץ לחטוא במה שאני מתעב אצל אחרים, שדואגים תמיד לספר שהם בכלל לא ביבי אבל אין בלעדו, או משהו כזה. אני מתעב את המשפחה הזו על ענפיה, את רדיפת הבצע והקמצנות האובססיבית, תאוות המתנות הפתולוגית, התעלקות המתמדת על תקציב המדינה, כל מה שאפשר למצוץ ממנו, מוצצים בתאווה. ומבלי להכנס לבריחה מכל אחריות ורדיפה אחרי כתרי הצלחה של אבי המשפחה הזו, גם כשהיא לא ממש שלו. בקיצור באמת ובתמים לא סובל אותם, נדמה לי שגם כספית לא, אבל בענין הזה באמת שאין מה להתלונן, מדובר במשפחה עשירה מאוד, והדירה לפי מחירה היא די צנועה. הממון אצלם וגם זה ראוי לזכור, צומח ללא הרף שהרי אנחנו מממנים הכל, מזון, אנרגיה, שיפוצים, איפור ותסרוקות, סופי שבוע יקרים להחריד בחו"ל, המשכורות כולן לבנק, אז מה רציתם שיעשו ? קונים דירות. גם אני אם היו ממלאים לי דלק, מארגנים לי ארוחות וחליפות, מתעקשים לא לקחת ממני כסף על טיולים בחו"ל, מחליפים לי אוטו, מתקנים אצלי את החלונות, מסיידים ומשפצים ורק שואלים אם אני מרוצה, אז כן, גם אני הייתי כל היום קונה דירות.
בעיני הבעיה בנושא הזה הוא שמשפחת נתניהו נותנת
דוגמה אישית גרועה לאזרחים.

רצוי שאזרחי המדינה לא ילדמדו מהם כיצד לנהןג, שלא
יחקו אותם. הם לא כמו דוד בן גוריון בזמנו שעבר לשדה
בוקר כדי להראות את כיוון התרומה שהוא מצפה מהאזרחים.

דורי 1981

Well-known member
רצוי שאזרחי המדינה לא ילדמדו מהם כיצד לנהןג, שלא
יחקו אותם. הם לא כמו דוד בן גוריון בזמנו שעבר לשדה
בוקר כדי להראות את כיוון התרומה שהוא מצפה מהאזרחים.
נתניהו הוא הישראלי המכוער. פעם ראשונה ואחרונה שהסכמתי עם יוסי ביילין במשהו. ואת זה הוא אמר ב-1999.

eקא זו או

Well-known member

איזה ג'וקר:):):):D:D:D:D
הבחור ישר והגון.
מתי שמעת את ליבסקינד מתנצל?
מתי ראית את ינון מגל מתנל על השמחה לאיד על הטיל בטירה, למשל, או על קללותיו את הטייסים?
מודה ועוזב - ירוחם.
אדם ישר מודה בטעויותיו ולומד מהן.
אז בן כזבית?
נדמה לי מלך הכזבים הוא BB, עם חברו ה- טראמפ

הבחור ישר והגון.
מתי ראית את ינון מגל מתנל על השמחה לאיד על הטיל בטירה, למשל, או על קללותיו את הטייסים?
מודה ועוזב - ירוחם.
אז בן כזבית?
למה אתה משקר?
הנה התנצלות שלו -

eקא זו או

Well-known member
למה אתה משקר?
הנה התנצלות שלו -
יווווווווווווו
אני משקר?
האם התנצל על קללותיו כנגד הטייסים?
האם התנצל על השמחה לאידם של מתי טירה?
רק אם תוכיחי לי שהוא התנצל אודה ואתוודה בפנייך על חטאי, בתקווה שתאשרי לי רק 4 פעמים להתפלל ולשיר "אווה מריה".

DANIAVNI

Well-known member
הבחור ישר והגון.
מודה ועוזב - ירוחם.
אז בן כזבית?
לא בדיוק
כי מלכתחילה היה מדובר בכתיבה שלא מבוססת על דבר חוץ משנאה יוקדת ששיבשה את שיקול דעתו .

במה הוא טעה בדיוק
בפרשנות לעובדות ?
קיבל מסמך מזוייף ?

למעלה