כרמיזן
Well-known member
אז אתה מסכים עם השמלאנים שחיים רמון הפך להיות ימני?
חיים רמון הוא שמאל קיצוני.
זה שהוא ישר בנושא מסוים לא הופך אותו לימני.
ימני אמור להיות ישר בכל נושא, לא רק כשזה מתאים לו.
אז אתה מסכים עם השמלאנים שחיים רמון הפך להיות ימני?
אמיץ בהחלט, בחברה שבטית ללכת נגד העמדות של האבא זה לא ממש מקובל, למרות שאין איסור, אבל הרוב שומרים את העמדות מהבית ובן כספית גם הביע את עמדותיו כשאביו עוד היה בחיים והזדעזע מדבריו בתור ליכודניק (האבא). אבל לגבי היושר, לא לגמרי שהרי הוא טען שהכסף הקטארי החליש את אבו מאזן, זה נכון שזה תרם לחיזוק החמאס, אבל המטרה לא הייתה להחליש את אבו מאזן, המטרה הייתה לפרק את היכולת של איו"ש ועזה להתאחד מחדש, וכמו שחיזקו את החמאס בעזה, כך גם חיזקו ועדיין מחזקים את הפת"ח באיו"ש.אדם אמיץ וישר.
לעומתו, האבא של אבנר, כזבניהו, מעולם לא התנצל, כשנחשפו כזביו וגם לא לקח אחריות על מחדליו.
יחי ההבדל...!
חמאס יש גם באיו"ש והוא התחזק במקביל להתחזקותו בעזה. זה אותו ארגון. פת"ח עצמו התחזק, בגלל חוסר המדיניות של ישראל. אבו מאזן, כרגיל, התעשר מגריפת קופונים מהתרומות לכיסו.אמיץ בהחלט, בחברה שבטית ללכת נגד העמדות של האבא זה לא ממש מקובל, למרות שאין איסור, אבל הרוב שומרים את העמדות מהבית ובן כספית גם הביע את עמדותיו כשאביו עוד היה בחיים והזדעזע מדבריו בתור ליכודניק (האבא). אבל לגבי היושר, לא לגמרי שהרי הוא טען שהכסף הקטארי החליש את אבו מאזן, זה נכון שזה תרם לחיזוק החמאס, אבל המטרה לא הייתה להחליש את אבו מאזן, המטרה הייתה לפרק את היכולת של איו"ש ועזה להתאחד מחדש, וכמו שחיזקו את החמאס בעזה, כך גם חיזקו ועדיין מחזקים את הפת"ח באיו"ש.
לא מדויק. באיו"ש החמאס נחלש באותה תקופה שזרק את הפתח מהגגות והשתלט בכוח על רצועת עזה. אמנם בהמשך יתכן שהתחזק שוב (בכל זאת עברו כמה עשרות שנים מאז), כאשר החמאס גם הראה שרידות מעוררת כבוד נגד ישראל, גם הצליח לממש מגה-פיגוע שהוא והפתח' ניסו במשך עשרות שנים להוציא לפועל ולא הצליחו (בסדר הפוך כמובן), והדבר נובע גם משחיתות הפתח' שלא מפסיקה כידוע ושולחת אנשים לזרועות החמאס. אבל זה כבר אירועי ההמשך ואמירתך לגבי התרחשות מקבילה של הדברים, כאמור לא לגמרי מדויקת.חמאס יש גם באיו"ש והוא התחזק במקביל להתחזקותו בעזה.
איך המטרה יכולה הייתה להיות מניעת איחוד בין איו"ש לאזח"ע, כאשר כל עניין הכסף הקטארי הגיע בעקבות החלטת ראש הרש"פ (איו"ש) לקצץ תקציבים לרצע"ז כדי ליצור שם משבר הומניטארי ולגרום לתרעומת ציבורית נגד החמאס? הרי שום איחוד בין הגזרות לא עמד על הפרק באותה תקופה. בדיוק ההיפך הוא הנכון וכל הפעולה הזאת של אבו מאזן ימ"ש לימדה על התרחקות בין שתי הגזרות.אמיץ בהחלט, בחברה שבטית ללכת נגד העמדות של האבא זה לא ממש מקובל, למרות שאין איסור, אבל הרוב שומרים את העמדות מהבית ובן כספית גם הביע את עמדותיו כשאביו עוד היה בחיים והזדעזע מדבריו בתור ליכודניק (האבא). אבל לגבי היושר, לא לגמרי שהרי הוא טען שהכסף הקטארי החליש את אבו מאזן, זה נכון שזה תרם לחיזוק החמאס, אבל המטרה לא הייתה להחליש את אבו מאזן, המטרה הייתה לפרק את היכולת של איו"ש ועזה להתאחד מחדש, וכמו שחיזקו את החמאס בעזה, כך גם חיזקו ועדיין מחזקים את הפת"ח באיו"ש.
האמת, דביל. אין שום בעיה ברכישה הנידונה, לא חוקית ולא אחרת. גם הסוואת הקונה לגמרי הגיונית בהתחשב באילוצי בטחון. הכל בסדר. הרבה אנשים עם כיס לא רדוד במיוחד קונים נדלן בכל מיני מקומות בעולם. ועכשיו נאלץ לחטוא במה שאני מתעב אצל אחרים, שדואגים תמיד לספר שהם בכלל לא ביבי אבל אין בלעדו, או משהו כזה. אני מתעב את המשפחה הזו על ענפיה, את רדיפת הבצע והקמצנות האובססיבית, תאוות המתנות הפתולוגית, התעלקות המתמדת על תקציב המדינה, כל מה שאפשר למצוץ ממנו, מוצצים בתאווה. ומבלי להכנס לבריחה מכל אחריות ורדיפה אחרי כתרי הצלחה של אבי המשפחה הזו, גם כשהיא לא ממש שלו. בקיצור באמת ובתמים לא סובל אותם, נדמה לי שגם כספית לא, אבל בענין הזה באמת שאין מה להתלונן, מדובר במשפחה עשירה מאוד, והדירה לפי מחירה היא די צנועה. הממון אצלם וגם זה ראוי לזכור, צומח ללא הרף שהרי אנחנו מממנים הכל, מזון, אנרגיה, שיפוצים, איפור ותסרוקות, סופי שבוע יקרים להחריד בחו"ל, המשכורות כולן לבנק, אז מה רציתם שיעשו ? קונים דירות. גם אני אם היו ממלאים לי דלק, מארגנים לי ארוחות וחליפות, מתעקשים לא לקחת ממני כסף על טיולים בחו"ל, מחליפים לי אוטו, מתקנים אצלי את החלונות, מסיידים ומשפצים ורק שואלים אם אני מרוצה, אז כן, גם אני הייתי כל היום קונה דירות.![]()
בן כספית מודה בטעות עם אבנר נתניהו: "אין עבירה על החוק" - כיפה
העיתונאי בן כספית תקף את אבנר נתניהו על רכישת דירה "במזומן" ובשם בדוי - אך חזר בו והבהיר: לא בוצעה עבירה, ולא מדובר בתשלום במזומן אלא בעסקה ללא משכנתאg.kipa.co.il
איזה ג'וקר![]()
בעיני הבעיה בנושא הזה הוא שמשפחת נתניהו נותנתהאמת, דביל. אין שום בעיה ברכישה הנידונה, לא חוקית ולא אחרת. גם הסוואת הקונה לגמרי הגיונית בהתחשב באילוצי בטחון. הכל בסדר. הרבה אנשים עם כיס לא רדוד במיוחד קונים נדלן בכל מיני מקומות בעולם. ועכשיו נאלץ לחטוא במה שאני מתעב אצל אחרים, שדואגים תמיד לספר שהם בכלל לא ביבי אבל אין בלעדו, או משהו כזה. אני מתעב את המשפחה הזו על ענפיה, את רדיפת הבצע והקמצנות האובססיבית, תאוות המתנות הפתולוגית, התעלקות המתמדת על תקציב המדינה, כל מה שאפשר למצוץ ממנו, מוצצים בתאווה. ומבלי להכנס לבריחה מכל אחריות ורדיפה אחרי כתרי הצלחה של אבי המשפחה הזו, גם כשהיא לא ממש שלו. בקיצור באמת ובתמים לא סובל אותם, נדמה לי שגם כספית לא, אבל בענין הזה באמת שאין מה להתלונן, מדובר במשפחה עשירה מאוד, והדירה לפי מחירה היא די צנועה. הממון אצלם וגם זה ראוי לזכור, צומח ללא הרף שהרי אנחנו מממנים הכל, מזון, אנרגיה, שיפוצים, איפור ותסרוקות, סופי שבוע יקרים להחריד בחו"ל, המשכורות כולן לבנק, אז מה רציתם שיעשו ? קונים דירות. גם אני אם היו ממלאים לי דלק, מארגנים לי ארוחות וחליפות, מתעקשים לא לקחת ממני כסף על טיולים בחו"ל, מחליפים לי אוטו, מתקנים אצלי את החלונות, מסיידים ומשפצים ורק שואלים אם אני מרוצה, אז כן, גם אני הייתי כל היום קונה דירות.
נתניהו הוא הישראלי המכוער. פעם ראשונה ואחרונה שהסכמתי עם יוסי ביילין במשהו. ואת זה הוא אמר ב-1999.רצוי שאזרחי המדינה לא ילדמדו מהם כיצד לנהןג, שלא
יחקו אותם. הם לא כמו דוד בן גוריון בזמנו שעבר לשדה
בוקר כדי להראות את כיוון התרומה שהוא מצפה מהאזרחים.
הבחור ישר והגון.![]()
בן כספית מודה בטעות עם אבנר נתניהו: "אין עבירה על החוק" - כיפה
העיתונאי בן כספית תקף את אבנר נתניהו על רכישת דירה "במזומן" ובשם בדוי - אך חזר בו והבהיר: לא בוצעה עבירה, ולא מדובר בתשלום במזומן אלא בעסקה ללא משכנתאg.kipa.co.il
איזה ג'וקר![]()
למה אתה משקר?הבחור ישר והגון.
מתי שמעת את ליבסקינד מתנצל?
מתי ראית את ינון מגל מתנל על השמחה לאיד על הטיל בטירה, למשל, או על קללותיו את הטייסים?
מודה ועוזב - ירוחם.
אדם ישר מודה בטעויותיו ולומד מהן.
אז בן כזבית?
נדמה לי מלך הכזבים הוא BB, עם חברו ה- טראמפ
יווווווווווווולמה אתה משקר?
הנה התנצלות שלו -
![]()
אחרי הסערה ינון מגל מתנצל: "מצטער על כך" - סרוגים
לאחר שינון מגל תקף את אימו של עידן אלכסנדר וטען כי היא כפויות טובה, כעת הוא מתנצל: "זה לא היה נכון לעשות זאת, ואני מצטער על כך"www.srugim.co.il
לא בדיוקהבחור ישר והגון.
מתי שמעת את ליבסקינד מתנצל?
מתי ראית את ינון מגל מתנל על השמחה לאיד על הטיל בטירה, למשל, או על קללותיו את הטייסים?
מודה ועוזב - ירוחם.
אדם ישר מודה בטעויותיו ולומד מהן.
אז בן כזבית?
נדמה לי מלך הכזבים הוא BB, עם חברו ה- טראמפ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.