בן כספית מודה בטעות עם אבנר נתניהו: "אין עבירה על החוק" - כיפה
העיתונאי בן כספית תקף את אבנר נתניהו על רכישת דירה "במזומן" ובשם בדוי - אך חזר בו והבהיר: לא בוצעה עבירה, ולא מדובר בתשלום במזומן אלא בעסקה ללא משכנתא

איזה ג'וקר
אדם אמיץ וישר.![]()
בן כספית מודה בטעות עם אבנר נתניהו: "אין עבירה על החוק" - כיפה
העיתונאי בן כספית תקף את אבנר נתניהו על רכישת דירה "במזומן" ובשם בדוי - אך חזר בו והבהיר: לא בוצעה עבירה, ולא מדובר בתשלום במזומן אלא בעסקה ללא משכנתאg.kipa.co.il
איזה ג'וקר![]()
הלוואי שיתנו לכספית פרס על מפעל חיים. ייכנסו לפנתיאון משפטים שלו כמו: "נתניהו לא צריך שלטון, הוא צריך פסיכיאטר". אבחון חד ומדויק. בעל הטור הטוב בארץ, בפער ניכר מאחרים.אדם אמיץ וישר.
לעומתו, האבא של אבנר, כזבניהו, מעולם לא התנצל, כשנחשפו כזביו וגם לא לקח אחריות על מחדליו.
יחי ההבדל...!
אם אני לא טועה, גם הביטוי "מכונת הרעל", הוא מטבע לשון שלו.הלוואי שיתנו לכספית פרס על מפעל חיים. ייכנסו לפנתיאון משפטים שלו כמו: "נתניהו לא צריך שלטון, הוא צריך פסיכיאטר". אבחון חד ומדויק. בעל הטור הטוב בארץ, בפער ניכר מאחרים.
לא, זה של בנט. וגם לבנט מגיע שאפו על המלחמה נגד המכפישים. הגיע הזמן להעמיד אותם במקומם.אם אני לא טועה, גם הביטוי "מכונת הרעל", הוא מטבע לשון שלו.
לבנט מגיע עמוד תליה - על התו הירוק.לא, זה של בנט. וגם לבנט מגיע שאפו על המלחמה נגד המכפישים. הגיע הזמן להעמיד אותם במקומם.
צר לי שהצטרפת לכת מכחישי הקורונה. לגבי נתניהו אין לי בעיה לשפד אותו, כפי שרוב הקוראים פה יודעים.לבנט מגיע עמוד תליה - על התו הירוק.
ונראה איך אתה מחבר את ה"שאפו נגד המכפישים", עם ההמלצה, ש"ההורים יריבו זה עם זה", כדי לדחוף לילדינו את זריקות המוות.
עם זאת, הוא הוכיח כושר בניהול המדינה, אז בוא נשים אותו במקום הנוכל הסגול, לתקופת מעבר ואח"כ, כשנמצא מועמד שאינו מנוול,
נתלה את בנט, לצד עם ביבי והמטורללת.
לא מכחיש. היתה מחלה כזאת אבל לא שונה בהרבה משפעת ובטח שלא "מגפת קץ האנושות".צר לי שהצטרפת לכת מכחישי הקורונה.
זה נקרא טרמפיסט בלע"ז. היו רבים כאלה. הם נהנו, עד האחרון שבהם (בהכללה כמובן) מהעובדה שאחרים כן התחסנו. דרכו של עולם. תמיד היו כאלה ותמיד יהיו. תקיפתם את האחרים שלא נהגו כמותם מחד אבל הם עצמם כן נהנים מעובדה זו מאידך, גם היא למרבה הצער, דרכו של עולם.גילוי נאות: אני לא הנחתי שיזריקו לי את המרק הביולוגי, לא של פייזר ולא של שום יצרן אחר.
גם ביבי וגם בנט נקטו באותה גישה כמו ברוב העולם. התו הירוק או דברים הדומים לו, היו בכל מדינות העולם חוץ מניו זילנד, טיוואן, דרום קוריאה ועוד כמה. ואגב אף חבר כנסת לא מהכנסת ה-23 ולא מהכנסת ה-24 לא טען שהקורונה היא שפעת ולא מגפה מסוכנת וגם הח"כים והשרים שחלו בקורונה והחלימו ממנה לא "חשפו" כמה המחלה קלה או כמה החיסונים מיותרים, להיפך הם שיתפו פעולה עם הטענה שהם לא היו בסכנת חיים בזכות החיסונים.לבנט מגיע עמוד תליה - על התו הירוק.
ונראה איך אתה מחבר את ה"שאפו נגד המכפישים", עם ההמלצה, ש"ההורים יריבו זה עם זה", כדי לדחוף לילדינו את זריקות המוות.
עם זאת, הוא הוכיח כושר בניהול המדינה, אז בוא נשים אותו במקום הנוכל הסגול, לתקופת מעבר ואח"כ, כשנמצא מועמד שאינו מנוול,
נתלה את בנט, לצד עם ביבי והמטורללת.
זו היתה מסכת שקרים, שחיפתה על ניסוי רפואי בבני אדם, ללא הסכמתם מדעת. דבר זה הוא פשע נגד האנושות, עפ"י ההגדרה, שנוסחה במשפטי נירנברג ב-47'. בישראל, ממשיך הפשע הזה להתקיים, ע"י צינזור המידע לציבור והמלצת מש' הבריאות מדי שנה בתחילת החורף, לקבל את החיסון לקורונה ביחד עם זה של השפעת. אף אחד, בשתי הממשלות אז - במיוחד בקבינטים שקיבלו את ההחלטה להתחיל בחיסונים ואח"כ להמשיך - אינו חף מהפשע הזה. בעולם הגדול, מחוץ לגבולות הצנזורה שלנו, כבר מקובל לכנות את תקופת הקורונה, כהונאה כלל עולמית.גם ביבי וגם בנט נקטו באותה גישה כמו ברוב העולם. התו הירוק או דברים הדומים לו, היו בכל מדינות העולם חוץ מניו זילנד, טיוואן, דרום קוריאה ועוד כמה. ואגב אף חבר כנסת לא מהכנסת ה-23 ולא מהכנסת ה-24 לא טען שהקורונה היא שפעת ולא מגפה מסוכנת וגם הח"כים והשרים שחלו בקורונה והחלימו ממנה לא "חשפו" כמה המחלה קלה או כמה החיסונים מיותרים, להיפך הם שיתפו פעולה עם הטענה שהם לא היו בסכנת חיים בזכות החיסונים.
הממציא בפועל היה יאיר לפיד, בקמפיין הבחירות של 2013.אם אני לא טועה, גם הביטוי "מכונת הרעל", הוא מטבע לשון שלו.
השאלה הייתה לדעתי מי הראשון שהשתמש במילה הזאת, לא מי הראשון שהפעיל את המכונה.הממציא בפועל היה יאיר לפיד, בקמפיין הבחירות של 2013.
אני יודע. פשוט רציתי להזכיר את העובדה הזאת.השאלה הייתה לדעתי מי הראשון שהשתמש במילה הזאת, לא מי הראשון שהפעיל את המכונה.
מכונת הרעל זה מטבע הלשון של בנט, למרות שהוא ייחס אותו לנתניהו, כשבנט אמר לנתניהו שהוא לא גורר את המדינה לבחירות חמישיות ואם הוא לא יכול לא להביא את סער לממשלת הימין ולא לכפות על סמוטריץ' ובן גביר להשפיע ממשלה בהימנעות רע"מ אז הוא ילך על ממשלה של ערב רב של מפלגות, או ממשלת רל"ב ולא יישתף פעולה עם גרירת המדינה לאינסוף מערכות הבחירות, אז נתניהו לטענת בנט, אמר לו שאם תעז לעשות את זה אני אשסה בך את מכונת הרעל. אני לא יודע אם נתניהו השתמש במושג מכונת רעל ואם בכלל השמיע את האיום, אבל אני יודע שביבי קיים זאת היטב ואכן שיסה בבנט מכונת רעל שלא נראתה כמוהה מאז מלחמת לבנון הראשונה בה שר הביטחון אריק שרון ז"ל הואשם שהוא פתח מלחמה בשביל הכיף האישי שלו.אם אני לא טועה, גם הביטוי "מכונת הרעל", הוא מטבע לשון שלו.
עוד פעם אתה זורק שקרים?מכונת הרעל זה מטבע הלשון של בנט, למרות שהוא ייחס אותו לנתניהו, כשבנט אמר לנתניהו שהוא לא גורר את המדינה לבחירות חמישיות ואם הוא לא יכול לא להביא את סער לממשלת הימין ולא לכפות על סמוטריץ' ובן גביר להשפיע ממשלה בהימנעות רע"מ אז הוא ילך על ממשלה של ערב רב של מפלגות, או ממשלת רל"ב ולא יישתף פעולה עם גרירת המדינה לאינסוף מערכות הבחירות, אז נתניהו לטענת בנט, אמר לו שאם תעז לעשות את זה אני אשסה בך את מכונת הרעל. אני לא יודע אם נתניהו השתמש במושג מכונת רעל ואם בכלל השמיע את האיום, אבל אני יודע שביבי קיים זאת היטב ואכן שיסה בבנט מכונת רעל שלא נראתה כמוהה מאז מלחמת לבנון הראשונה בה שר הביטחון אריק שרון ז"ל הואשם שהוא פתח מלחמה בשביל הכיף האישי שלו.
בדיוק ראיתי ראיון משבוע שעבר עם בנט, בו שלושתם אישרו שבנט טבע את מטבע הלשון מכונת רעל. עמית סגל אמר, בנט אישר ובן כספית הסכים בשתיקה.עוד פעם אתה זורק שקרים?
לא על בנט. על שרון.בדיוק ראיתי ראיון משבוע שעבר עם בנט, בו שלושתם אישרו שבנט טבע את מטבע הלשון מכונת רעל. עמית סגל אמר, בנט אישר ובן כספית הסכים בשתיקה.
אדם אמיץ וישר.
לעומתו, האבא של אבנר, כזבניהו, מעולם לא התנצל, כשנחשפו כזביו וגם לא לקח אחריות על מחדליו.
יחי ההבדל...!
אז אתה מסכים עם השמלאנים שחיים רמון הפך להיות ימני?אדם ישר................. נתחיל מהבסיס, אין שמאלני ישר.
שמאלני ישר זה אוקסימורון הנמדד בשנות אור.
בן כספית הוא ברברי, שונא חולני, המפיץ עלילות דם על יהודים באופן קבוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.