בן טל שחר

Kiru

New member
תשמע, תראה

אני תלמיד לשעבר בשמבאלה, הפסקתי ללמוד לפני כ-3 שנים לאחר 3 שנים של לימודים. הגעתי לשלב 5 של חגורה לבנה. אין עדיין בשמבאלה תלמידים בדרגה גבוהה יותר מהשלבים האמצעיים של החגורה הצהובה. מטבע הדברים, הידע שלי על שלבים גבוהים יותר מזה שהגעתי אליו ובוודאי יותר ממה שמכרים שלי הגיעו אליו – הוא מצומצם. מה שאני כן יודע וזוכר, וקח את זה בע"מ, הוא כזה: אין ממש תנאים לתחילת הלימוד של חומר שאינו לחימה, כי החומר הזה הוא חלק אינטגרלי ממסלול הלימודים ולא חטיבה נפרדת (למרות שאפשר לראות את זה כך, וקיים בשמבאלה מסלול נפרד שכולל הכל מלבד אמנות הלחימה). העניין הוא שהמשקל של החומר הזה מצומצם בחגורה לבנה, מצומצם פחות בחגורה הצהובה ועולה משמעותית מהחגורה הכתומה והלאה. החומר המדובר הוא אלמנטים שונים של מה שמכונה "אמנות היכולת", כולל אמנות הלמידה, ההדרכה, מדיטציה ועוד ועוד, ואמנות הריפוי.

יש רשימת המתנה

למסלול אומנות הלחימה מאחר וכרגע אין שחורה נוספת בבית הספר אך אפשר להצטרף לקבוצות של תלמידים שכרגע מלמדים חלקים מסויימים מהמסלול. כחלק מהרצון שלהם להתקדם בהדרכה ואימון אחרים. יכול להיות שתהיה אפשרות להצטרף עוד לפני שתהיה שחורה נוספת אך אני לא ממש יודע כרגע. לגבי אומנות היכולת הרשימה קצרה הרבה יותר אם בכלל קיימת, הכי טוב זה יהיה להרים טלפון לבן טל שחר ופשוט לשאול אותו וגם אפשר לבקש להצטרף לשיעור ניסיון זה לא עולה כסף.

למעלה