אני יכול לנסות ../images/Emo13.gif
אתה יכול גם לקרוא את הספר כוחו של התת מודע של ד"ר גוזף מרפי ואז אולי יהיה לך מידע נוסף. אחרי הכול אלו רק מילים בסוף... שאיתן אפשר לשחק... כשאתה רוצה ליצור משהו בחיים שלך דברים כמובן ריאלים וברי השגה במציאות אתה יכול להיעזר בדמיון שלך כדי ליצור אותו והתת מודע שלך בשלב כלשהו יגשים את זה בחיים שלך. אתן לך דוגמא קלה- לפני שנתיים פלוס רציתי ללמוד הילינג וידעתי שיום אחד אני אגשים את זה בחיים שלי למען עצמי, לא ידעתי מתי כי לא היה לי זמן, כסף, משמעת עצמית או מוטיבציה להכניס עוד משהו לחיים שלי. פשוט אמרתי בתוכי שאני מוכן ללמוד רוצה ללמוד וכשיגיע הזמן הנכון זה פשוט יקרה. עבדתי עם הספר כוחו של התת מודע, השתמשתי במדיטציה לדמיין כל מיני דברים שרציתי לשנות בחיים לטובה, היתה לי רשימת מטרות שבתוכה אחד הסעיפים היה לימוד הילינג. לפני חודשיים פתאום חבר הודיע לי שהוא מתחיל להעביר קורס הילינג והחלטתי להצטרף ורק אח"כ שמתי לב שהגשמתי בעצם את מה שרציתי לפני שנתיים ויותר וזה מה שאני עושה בעצם. יצירת מציאות ? נראה לי שכן הזמן הנכון הגיע וזה קרה. עוד דוגמא- מעולם לא גרתי לבד ורציתי לדעת ולחוות מה זה לגור לבד עם עצמך בכוחות עצמך, מאחר ולא היה לי כסף לשכור דירה לבד אמרתי אבקש מתנה מתישהו היא תתגשם. ישבתי וכתבתי כל מיני משפטים מהספר, ערכתי מדיטציה קצרה והשתמשתי בדמיון שלי וראיתי את כל זה כבר מוגשם וקורה והבעתי בתוך עצמי מוכנות ואמון. שבועיים אח"כ כשקמתי בבוקר התבשרתי שההורים שלי מוכנים לתת לי מתנה שכ"ד לשנה כדי לעזור לי לצאת מהבית, ימים ספורים אח"כ ידידה שלי פרסמה שהיא מחפשת מי שיכנס לדירה שלה לזמן מה עד שהיא תחזור מהמזרח. אני עברתי לשם וקיבלתי את החוויה שרציתי, יצירת מציאות ?. לא יודע אם ההסבר יהיה נכון כ"כ אך אני רואה את זה כסוג של תקשורת נקיה יותר עם תת המודע שלך, אמון בעצמך ובעולם, ועשיה. אתה עושה בשביל עצמך וזה יכול לקרות בכל צורה שהיא אין דרך אחת. זה לשלוח את בקשתך על פני המים ולתת לזמן לעשות את שלו. יכול להיות שמשהו שיתגשם יהיה זעיר או לא בדיוק מה שרצית אך שיהיה לו קשר כלשהו. ככל שהמטרה שלך תהיה ברורה מדוייקת ולעניין ככה הסיכוי שלך להגשים אותו יגדל.