במוצאי יום מנוחה

oliver2311

New member
הנסיון שלי עם מתקשרת עם הגלגולים הקודמים

לפני י שנים הייתי במצוקה נוראית והחברה שלי לקחה אותי למתקשרת. ההיא עשתה איזשהו מהלך שבו שערי ממש סמר ולאחר מכן סיפרה שלפני איזה 600 הייתי ילדה שסגרו אותה במרתף, בגילגול אחר הייתי נזירה קתולית. ששומר עלי קדוש קתולי איזשהו וכו' וכו'...... שבועות מספר הרגשתי היתה טובה יותר. הרגשתי שהכבלים שלי הותרו. עכשיו אני חושבת שהכל שטויות. ההווה הוא מה שקיים. כל הסיאנסים וגילגולי הנשמות הם סיפורים (שאנשים מרוויחים מהם המון כסף). גורלנו נתון בידינו ואנחנו מעצבים את חיינו. לא היינו בעבר ולא נהיה יותר בעתיד. לעומת זאת היתה לי ידידה שחזרה בתשובה, מאמינה במלאכים וממש מדברת עם המנורות מכיוון שמאמינה ששם נמצאים המלאכים שמדברים ומדריכים אותה. כמובן שגם היא גם מרוויחה מכך מכיוון שכל מיני שוטים באים אליה להתייעצות.\ לדעתי זה פשוט נורא שכל השרלטנים הללו מנצלים את האנשים שנמצאים במצוקה ופונים אליהם. כל זה גם מתייחס לבאבות, למכשפות ודומיהם. ושיהיה לנו חג שמח

אבי2322

New member
ברור שיש מלא שרלטנים..

ואני ממש לא ממליץ ללכת למכשפות וקוראות בקפה וכאלה.אבל סיאנסים זה דבר מוכח וגם גלגול נשמות זה אכן דבר שקיים בעולם. שיהיה חג שמח לכולם.

אתה מוכן בבקשה לתת לי הוראות

איך לעשות סיאנס? משום מה אף אחד מהמעידים על עצמם לא מוכן להסביר לי איך לעשות את זה, ואני מת כבר לבדוק את הדבר בעצמי. או יותר טוב, אולי אתה מוכן להיפגש ולנסות את זה ביחד?

אבי2322

New member
לא חושב שניתן לתת הסבר בפורום..

על עשיית סיאנס,אבל זה רעיון טוב לעשות סיאנס במפגש חברתי של חברי הפורום.

אני לא ממש מיושבי הפורום הקבועים

ולכן לא יודע יותר מדי על מפגשי פורום, אבל אתה מוזמן להסביר לי במסר, שיחת טלפון או מפגש פנים אל פנים את עיקרי התורה הסודית שלך. למעשה אני מתחייב בזאת לשלם לך על כך ברוחב יד, אם השיטה תציע תגרום להתנהגות על טבעית שלא אוכל להסביר בדרך אחרת.

אבי2322

New member
לא חושב שזה אפשרי...

להסביר את זה בפורום,וכדי שזה יצליח אתה צריך להתכונן לזה נפשית. פעם אחת עשינו סיאנס בבית ותוך כדי הסיאנס ובמהלך הדיבור עם הרוח הכוס עפה לנו דרך החלון וניפצה אותו. זה היה מפחיד בטירוף לא ישנו כמה ימים בגלל זה.

בן תורא

New member
יש לך מליון דולר ביד!

כל מה שאתה צריך לעשות, זה רק להוכיח את העובדות ה"מוכחות" לאנשים עם קצת חוש ביקורת ונסיון עם שרלטנים. ציטוט מויקיפדיה: לאורך כל שנות פעילותו בתחום בדיקת העולם העל טבעי, הציע ג'יימס רנדי, סכומי כסף גדולים לכל מי שיצליח להוכיח כוחות מיוחדים בתנאים מבוקרים. במשך 50 שנה, לא ניגש אפילו אדם אחד למבחן הסופי, על אף שהפרס המוצע עמד על 1,000,000$. הפרס ממתין בכספת עד היום ללא דורש. http://www.skeptics.org.il/blog/נעים-להכיר-גיימס-רנדי http://he.wikipedia.org/wiki/אתגר_מיליון_הדולר_להוכחת_העל־טבעי אם נתחיל לבדוק את טענותיו של כל אחד בעולם באופן פרטני, נכלה אנו וצאצאנו ושיטות הקסם לא יכלו. בקיצור חבל על הזמן.

משתוקק10

New member
../images/Emo45.gif בן תורא שכנע אותך? עדיין לא?

אני מתנצל שעדיין לא עניתי לך על שאלותיך אלי, פשוט לא היה לי טיפת זמן להגיב. אך את זה הייתי חייב לכתוב.

אוקיי, אין בעיה

054-6615523, אתה מוזמן להסביר לי את זה בשיחה או פנים אל פנים. אני לא יכול להרשות לעצמי להתחייב על מיליון דולר, אבל אשמח לתת את ההתחייבות של ראנדי (ראה הודעה מעלי) עם אותם התנאים על 500 שקל + הוצאות נסיעה. מתאים לך?

אבי2322

New member
מר מילטון

אני לא צריך את ה500 ש'ח שלך ובהזדמנות אני אעשה את זה בשמחה וללא תמורה.בכל מקרה אני מאמין שיש חיים אחרי המוות ושוב זה לא קשור כרגע לדת.{דת זה כבר עניין של אמונה וגם בה אני מאמין למרות שעזבתי את העולם החרדי). המגיב משתוקק 10 אמר שכל אחד שהתלבט בשאלות על אמונה אחרי שיחה איתו הוא יצא כופר מוחלט,לכ אני מנסה לנהל איתו איזשהוא דיאלוג כאן בפורום ואולי גם אותי הוא ישכנע.

משה אמת

New member
פוסט מדהים

קראתי בשקיקה את מה שכתבת והזדהיתי עם כל מילה ומילה גם לי יש תסבוכים (אמנם פחות ממך) אבל הוצאת את זה מהלב כמו שמוציאים פיתה מהתנור חם חם חם אשמח לראות אותך כותב שוב ושתפתח בפנינו צוהר מרחשי וצפונות לבך בעיניי זה הפוסט הכי טוב שנכתב בפורום הזה (מבלי לפגוע חלילה באף אחד מחברי הפורום היקרים)

כתבת יפה מאוד

אין לי הרבה מה להוסיף עלמה שהחברים כבר כתבו לך, כל מה שנשאר לי הוא לאחל לך שתצליח ללבן את הדברים כדבעי. הרעיון שכתבת על שלימות האדם עם שלימות המימדים הוא מעניין, מה שמראה על כישרון ניתוח מצויין מעבר לכשרון הכתיבה, וזה רק אומר שאתה צריך להתמקד בתחום ולחקור אותו בהסתמך על אנשים חכמים שעבדו על היסודות, ללמוד את המושגים לעומקם כדי שתוכל להביע את הרעיונות שלך ביתר בהירות ובשפה המקובלת (נסה בזמנך החופשי לגגל את המושג גשטאלט, זה מה שקפץ לי כשקראתי את הניתוח שלך). לגבי, בת זוג אוהבת... על זאת יתפלל אליך כל חסיד לאת מצוא.

כתיבה יפה מאד

הנך מבטא בצורה נפלאה את תחושתך , ובחלקם הגדול הנני מזדהה איתם. אמנם לו היה לי אל מי להתפלל הייתי אף אני נושא חלק מתפילתך. כרגע פשוט אין לי למי להתפלל. אני עדיין מתפלל, אבל התפילות נעלמות להם ללא תועלת בריק האין סופי..... וכאשר תפילתי עוזבת אותי אני נותר לבדי בתוך הדממה, ואן שום תגובה....

רקפת81

New member
מזדהה מאוד עם תחושת האי שייכות

גם לי זה מציק מאוד. לא מרגישה שייכת לשום מגזר. חרדית - אני מזמן כבר לא. חילונית עדיין לא. השנה העברתי את הילדים לממ"ד, זה פתרון טוב בשבילי אבל ג"כ לא ממש מתאים. חיים מסובכים מידי..

סוג ב

New member
ומי אמר שהחיים אמורים להיות קלים..

בדיוק חשבתי על זה אתמול, מישהו אמר לי: 'בזכות מי את כאן נירא לך?' ואני חשבתי, למה בזכות? מי ביקש בכלל משהו? נולדת בעל כורחי, הוריי לא שאלו אותי, אז למה אני חייבת משהו למישהו? ואם כבר אני כאן בזכות איזה מישהו, שיצדיק את הזכות הזאת... כן כן.. החיים מסובכים.

רקפת81

New member
לא ביקשתי חיים קלים..

אין לי בעיה לעבוד קשה ולהשקיע, אני לא טיפוס עצלן. אבל בפירוש החיים קודם היו הרבה פחות מסובכים, הדרך היתה ברורה, ידעתי איך אני מגדלת את הילדים, ידעתי לאיזה מוסדות חינוך פחות או יותר אני אשלח אותם. היום, החיים מסובכים. כל הדברים שהיו פעם פשוטים ומובנים מאליהם, פתאום אני צריכה לחשוב על כל פרט הכי קטן בחיים. והאפשרויות הם רבות. אם ידעתי פעם שאני שולחת את הבן שלי לחיידר, הייתי צריכה רק לברר מהו החיידר המתאים פחות או יותר. היום אני צריכה לבחור איזו מסגרת הכי תתאים למצב המתוסבך בו אני נמצאת. אם פעם כשהבן שלי שאל אותי שאלות באמונה, ידעתי פחות או יותר מה לענות לו. היום אני צריכה לחשוב באיזו צורה לענות כי מצד אחד אינני רוצה לתת לו להאמין במשהו שאני לא מאמינה, מצד שני אינני יכולה לבלבל אותו בזמן שהוא לומד בבית ספר דתי. ההתמודדות הקשה מול המשפחה, הצורך לסנן כל פעם מה אפשר לספר להם ומה חלילה אסור שידעו. ואני מתארת לעצמי שזה רק ילך ויחמיר. ככל שהילדים יגדלו והפער בינם לבין בני דודיהם יגדל, זה רק יהיה קשה יותר. בקיצור, לא הוגן שרק החרדים יקבלו שכר בעולם הבא, החיים שלנו קשים יותר...

כל ההתחלות קשות

כך אומרים. בכל מקרה, לגבי העולם הבא, ליד איזה אדמו"ר תרצי לשבת?

למעלה