בלה...
תראו, גם לי מותר פה ושם לשפוך את הלב נכון? אה מי שואל אתכם
טוב תראו. יש לי ידיד דיי טוב ואני חושבת שאני מאוהבת בו. אני לא ממש בטוחה, וחשבתי, אולי אני אספר לכם את הסיפור ואולי אתם תהייו טובים ותעזרו לי...תתנו עצה או משהו כזה...טוף? תודע
אז בתכלס-הוא ידיד טוב שלי. והוא חמוד. והוא גם נראה לא רע. והוא חכם ומצחיק ומוכשר (אם הייתם נכנסים לפורום של אריאל *אהם רמז דק אהם*, העיר שבה אני והוא גרים, הייתם רואים את אחת מהיצירות שלו). ויש לו טעם טוב במוזיקה. והוא שמיניסט, והוא פשוט, פשוט אחלה. עכשיו, הקטע הוא שחלק נרחב מהתאור הזה מתאר גם חצי מהידידים האחרים שלי, אבל משום מה רק כלפיו אני מרגישה משהו שהוא חזק ממה שאני מרגישה כלפי שאר הידידים שלי. זתומרת-את כולם אני אוהבת כאילו הם אחים שלי או לפחות חברות נורא טובות שלי, אבל אותו אני אוהבת יותר... ויש לי תחושה שהוא דיי מנסה להתחיל איתי...כאילו, אני לודעת להסביר אבל הוא פשוט, פשוט דיי מתחל איתי... ואנחנו מדברים שעות באייסיקיו, וגם בדוכן של מולדת ובבצפר, והוא פשוט מותק. הוא הבטיח לי שהוא יביא לי בובה פרוותית חמודה כזאת, מהאלו של המכונות המגניבות האלו שתופסים משהו...כאילו שהוא יוצא אחת בשבילי
והוא גם הבטיח לי חתול (אבל רק אם אני אשבע לא להתעלל בו...זה אומר שאין חתול
) והוא קנה לי מתנה למומולדת, והוא רצה גם לא לסוע לדודים שלו בשביל המסיבת הפתעה שלי. ולודעת...כאילו כל הדברים האלו יכולים להתפרש כיחסי ידידות, אבל יש לי תחושה שזה יותר...מה אתם אומרים?
legend of steel-luca turilli
תראו, גם לי מותר פה ושם לשפוך את הלב נכון? אה מי שואל אתכם