בלה...

lighter

New member
בלה...

תראו, גם לי מותר פה ושם לשפוך את הלב נכון? אה מי שואל אתכם
טוב תראו. יש לי ידיד דיי טוב ואני חושבת שאני מאוהבת בו. אני לא ממש בטוחה, וחשבתי, אולי אני אספר לכם את הסיפור ואולי אתם תהייו טובים ותעזרו לי...תתנו עצה או משהו כזה...טוף? תודע
אז בתכלס-הוא ידיד טוב שלי. והוא חמוד. והוא גם נראה לא רע. והוא חכם ומצחיק ומוכשר (אם הייתם נכנסים לפורום של אריאל *אהם רמז דק אהם*, העיר שבה אני והוא גרים, הייתם רואים את אחת מהיצירות שלו). ויש לו טעם טוב במוזיקה. והוא שמיניסט, והוא פשוט, פשוט אחלה. עכשיו, הקטע הוא שחלק נרחב מהתאור הזה מתאר גם חצי מהידידים האחרים שלי, אבל משום מה רק כלפיו אני מרגישה משהו שהוא חזק ממה שאני מרגישה כלפי שאר הידידים שלי. זתומרת-את כולם אני אוהבת כאילו הם אחים שלי או לפחות חברות נורא טובות שלי, אבל אותו אני אוהבת יותר... ויש לי תחושה שהוא דיי מנסה להתחיל איתי...כאילו, אני לודעת להסביר אבל הוא פשוט, פשוט דיי מתחל איתי... ואנחנו מדברים שעות באייסיקיו, וגם בדוכן של מולדת ובבצפר, והוא פשוט מותק. הוא הבטיח לי שהוא יביא לי בובה פרוותית חמודה כזאת, מהאלו של המכונות המגניבות האלו שתופסים משהו...כאילו שהוא יוצא אחת בשבילי
והוא גם הבטיח לי חתול (אבל רק אם אני אשבע לא להתעלל בו...זה אומר שאין חתול
) והוא קנה לי מתנה למומולדת, והוא רצה גם לא לסוע לדודים שלו בשביל המסיבת הפתעה שלי. ולודעת...כאילו כל הדברים האלו יכולים להתפרש כיחסי ידידות, אבל יש לי תחושה שזה יותר...מה אתם אומרים?
legend of steel-luca turilli

Gmcp

New member
טוב...

בד"כ שתוהים אם אוהבים מישהו, לא בדיוק אוהבים אותו אלא מרגישים כלפיו משהו! לעוד פרטים, תשאירי בדיוק למה פחות או יותר את נמשכת אליו...

lighter

New member
מה זתומרת למה בדיוק אני נמשכת אצלו?

להכל. למראה החיצוני שלו, לאופי שלו, אפילו ליציאות השוביניסטיות שלו... טוב שיהיה

../images/Emo6.gifלא ! אסור לך...

פחחחח לעיניין- אם את מרגישה שהוא אוהב אותך. הוא אוהב אותך. טוף אולי... תנסו לדבר על עינייני אהבה... תבקשי מחברה שתנסה לדבר איתו על מי הוא דלוק. לאיפה כל העצות שלך שנתת לי לפני... 3 דקות לאותה בעיה בדיוק ?? ידיד שלי. אני מאוהבת בו. מרגשיה הוא אוהב אותי. לוידעת איך לברר. תשתשמי בעצות של עצמך ! הן דווקא טופות... במסיבה, תהיי לידו בטעות כשיש ריקוד בזוגות תמשיכי להיפגש איתו. תציאי לו לצאת איתך ועם עוד כמה חברים לאיפשהו. טיף טף... טיף טאף.... את יכולה לדבר איתו פעם על עינייני אהבה.... ונגיד... אם הוא יגיד לך ´את ממש צפיה´ את יכולה לנשק אותו ולשאול אותו אם זה היה צפוי. אם הוא יגיד לך ´את משוגעת´ את יכולה להגיד ´נכון. עליך´ או שלא... מאיזה סרט הפלצתי את זה ? זה כ"כ לא מציאותי...

Gmcp

New member
סתם שאלה... מה זה הקטע של החברה ש..

תברר אם הוא אוהב אותה, אם היא אוהבת אותו שתתחיל איתו ואו איתה, חברות היא כל הקטע של להתחיל עם מישהו, כל הקטע הזה של לשאול דרך חבר וכל זה... זה דיי דפקתי, אם את באמת רוצה להוכיח לו שאת מעוניינת בו תתקרבי אליו וזהו, תראי לעצמך שאת באמת רוצה אותו ואז תדעי אם את אוהבת אותו!!!

אהמ ! ! אהמ ! !../images/Emo88.gif

מה אמור להביע הביטוי ´דיי דפקתי´ בקשר לעצה שאני נותנת לחברה העעעע??? יועץ מציג בפניך את כל הדרכים, אבל נותן לך לבחור. הצעתי לה משהו ! היא רוצה-תשתמש לא רוצה- לא תשתמש ! אתה יכול להציע עוד משו ! אבל למה לזלזל בהצעה של מישו אחר ? וכן! לדעתי לא צריך להציע חברות דרך חבר\ה. אבל כדאי לשלוח ידיד\ה או חבר\ה לברר אם מי שאת\ה מתכוונ\ת להציע לו חברות מחבב אותך !!!!!!!

lighter

New member
אני אגיד לך משהו...

יש אנשים שפוחדים להיפגע. אם אני אלך ואתחיל איתו והוא ידחה אותי זה יכאב לי הרבה יותר מאשר שאני אדע שהוא לא רוצה אותי מלכתחילה לכן אני לא אפגע... קאפיש?

lighter

New member
פחחח ../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם הוא אוהב אותי. זאת הבעייה. אני לא מכחישה את זה שאני דלוקה עליו, כי אני לא יודעת אם הוא רוצה אותי גם...יעני אם הוא לא רוצה ואני לא אהבתי אותו, אז זה יכאב פחות... אני באמת ביקשתי מחברה שלי לדבר איתו (או יותר נכון לדבר עם החבר הכי טוב שלו) אבל היא עדיין לא אמרה לי מה הוא אמר... כל העצות שלי הן טובות, עד שזה מגיע אליי...אני תמיד ככה-מייעצת לכולם, אבל כשזה מכיע אלי אני לודעת מה לעשות
בכל מקרה, רציתי להשתכר (או יותר נכון לשתות קצת ולשחק את עצמי שיכורה רצח) אבל בפעם הראשונה שתכנני לעשות את זה, הוא בסוף לא היה אז לא היה טעם לשחק אותה שיכורה, ובפעם השנייה (בדיוק לפני שבוע) באמת הייתי שיכורה... בתכלס, אני ממש לא בנאדם צפוי, אז הקטע עם לנשק אותו יורד... ועם ה´את משוגעת´-אמממ אם אני אגיד כזה דבר הוא יחשוב שאני צוחקת עליו. באחריות. ואין מצב שהוא יזמין אותי לרקוד איתו סלואו...אני פשוט מרגישה את זה... ותודה
!!!

../images/Emo34.gifאוריתקס...

תקשיפי, את צריכה לחכות למה שחברה שלך מבררת... וגם.. וגם... מכירה את האתר http://www.lovetest.co.il ? אם הוא לא מכיר, את יכולה להיכנס לשם, ולהירשם ואז לשלוח לו ותראי אם הוא אוהב אותך... זה גם פיתרון. אבל תרשמי בשם אחר, שהוא לא מכיר וגם תכתבי אימייל שהוא לוידע שזה שלך. ותמשיכי לייעץ לי.

lighter

New member
תודע בובה ../images/Emo9.gif

אה זה לא יעזור הקטע עם המבחן...אני מכירה אותו לא נראה לי שזה ילך :\ שנייה אני אחשוב מה עוד להגיד לך... הא יש לי רעיון!!! *אצה רצה לרשום לך הודעה*

Gmcp

New member
לא התכוונתי שלא תציגי בפניה את כל..

האפשרויות, אבל אם היא דלוקה עליו שתתחיל איתו מבלי לשאול עליו שאלות, מה אכפת לך מה הוא חושב עלייך (בינתיים) אחרי הכל את אוהבת אותו, יכול להיות שבגלל שהוא יכיר אותך טוב יותר, הוא יתחיל לאהוב אותך גם כן! הכל יכול להשתנות ברגע! *למשל אהבה מתחילה דו חד צדדית ובגלל שמכירים מישהו יותר טוב אז הוא מתחיל לאהוב אותך* או מישהו רואה בדיסקו נערה יפה אז הוא מתחיל איתה, מבקש טלפון וכו´ ולאט לאט נוצר קשר "ופורחת לה אהבה"! קצת אופטימי מדי אבל לא נורא!

lighter

New member
אממ זה לא בדיוק מדוייק

וזה אופטימי מדיי...והוא מכיר אותי מספיק...

Gmcp

New member
או.קי...

בד"כ הכי קל להתחיל עם מישהו שלא מכירים אותו! אבל במקרה כזה כמו שאת מציגה... זה עניין מאד מסובך! לכן אם את אוהבת אותו את צריכה להיות אוביקטיבית בעניין והראות לו שאת מעוניינת בו! הכי פשוט זה להציע חברות (כמובן בדרך כזו או אחרת אחרי הרבה שיחות נשיקות וכו´)! אבל זה עניין של עיקרון, פשוט תגידי לו שאת אוהבת אותו ואת רוצה אותו! יש עוד דרכים אבל מאד מסובכות! הרוב פה בנות, אני נותן לך עצה מהצד ראיה של בן! אם הוא כבר מכיר אותך אין שום דרך אחרת! ואם יש סליחה!

lighter

New member
תודה...

זה באמת קצת מסובך כי אני גם מפחדת לאבד ידיד... אני לא רוצה להגיד לו שאני אוהבת אותו, כי אני לא אוהבת אותו...אני מאוהבת בו (או יותר נכון דלוקה עליו) ויש הבדל... ואני חושבת שהוא יודע שאני מעוניית בו...זו תחושה כזאת... אמממ יכול להיות שבאמת אין דרך אחרת, אבל יכול להיות שיש :)

למעלה