בלגן מאורגן

Ultra Spidey

New member
בלגן מאורגן

ניסיתי להוסיף TONESTACK לרובי, אבל חוץ מלהוריד משמעותית את הווליום, לא היה לו כל אפקט. ועוד השתמשתי בDuncan Tonestack Calculator כדי למצוא את השילוב הטוב ביותר בשבילי.. אולי צריך לשים לו פרהאמפ, או שאולי זה בגלל שאין לרובי באפר. קופסאת המתכת בצד ימין היא הפדאל ווליום של ערן.. עם סוויץ' TOGGLE במקום STOMP, עד שיגיע המשלוח.

Ultra Spidey

New member
ומקרוב

המטריצה כל הזמן נפלה לרצפה ושיחררה חלק מהחיבורים, אז לקחתי אלקטרוטייפ והתחרעתי על הכל

Ultra Spidey

New member
סוויץ'

אני פשוט נגנב מהסוויץ' הזה, הוא כל כך יפה :) אני לא יכול לחכות לראות אותו מותקן על הרמקול

yehuda kotton

New member
לגבי ה tonestack

כמו שניחשת, הטונסטאקים האלה מנחיתים את האות בצורה משמעותית והם חייבים פרה, או לפחות באפר לפניהם שיתאים התנגדויות (impedance). בכל אופן זה אמור לעשות את העבודה של eQ איזה טונסטאק בחרת?

yehuda kotton

New member
באפר ופרה

אפשר לחלוב פרה אבל אי אפשר... הבנתי שחיברת את גיטרה ישירות לטונסטאק ואז לרובי. אני לא מבין בדקויות אבל כך הבנתי את העניין: הבאפר תפקידו לתאם התנגדויות impedance בין שני מכשירים, לדוגמא בין גיטרה ומכשיר אפקטים או מגבר. אם התנגדות הכניסה למכשיר מסוים (הטונסטאק) היא פחות מפי 10 מהתנגדות היציאה של המכשיר ממנו מקור האות (במקרה שלנו הגיטרה) אז תהיה חוסר התאמה. לפי דאנקן, התנגדות הכניסה לטונסטאק שלך היא 38k וזה פחות מפי 10 מהתנגדות היציאה של גיטרה (בסביבות 7k-10k). לכן צריך להעביר את האות דרך באפר ש"יראה" לטונסטאק התנגדות מתאימה של 2k-3k ומצד שני לא יעמיס על הגיטרה. פרה תפקידו להעלות את האות מinstrument level k ל line level ובו בזמן לתאם התנגדויות וגם לספק eq. בכך באפר הוא חלק מפרה. צריך לחבר את הטונסטאק אחרי הבאפר שיש ברובי.

ringo rulz

New member
אתה קונה ב"קיט אלקטרוניקה" בפתח תקווה נכון?

יש לי גם מפסק כזה...משם.

למעלה