בלאק מטאל

Alexi Laiho

New member
אחלה רשימה

אחלה רשימה (ברובה) אני יותר אוהב את הדברים המלודים ... טרנקווליטי , אין פליימס , סויילוורק ,וכמובן דת` ! אגב הנה משהו שהרבה לא יסכימו איתי אבל אני משוכנע שהוא נכון ... השילוב של צ`אק שולדינר וריצ`רד קריסטי הרבה יותר חזק מ פטרוצ`י ופורטנוי ... כן כן אני יודע שלדבר לא יפה על דרים בפורום הזה זה כמו לשרוף ספרי תנ``ך בבית כנסת אבל בכל זאת ... צ`אק גיטריסט יותר תותח מפטרוצ`י ... מי שלא מכיר את דת` שישתוק .. וריצ`רד לא נופל מפורטנוי ... ריצ`רד מנגן בלהקות פרוגרסיב יותר מתוסבכות מדרים והמישקלים שלו מטורפים ... הוא מתופף מחשבה מדהים ... ואין עליו בביצוע .. כאלו שלא מכירים את דת` נא לא להגיב ... ואלו שכן אני מדבר על המתופף החדש של דת` למרות שגם הישן דיי תותח

.Metal_F

New member
אפרופו צ`אק....

איזה חרא...גילו לו סרטן לפני זמן מה והוא בתהליכי הקרנות. זה כל כך מדכא... לגבי מה שאמרת אני לא יודעת איזה שילוב טוב יותר. זה שונה. אבל צ`אק וקריסטי...שילוב מדהים.

karl @epitaph

New member
שלי קצת מוזרים אני מודה

Cannibal Corpse Death in flems Therion בתקופת הד`ת שלהם Dimmu Borgir בעיקר האלבום האחרון שהוא משובח לחלוטין Gorgoroth King Diamond ו Mercyful Fate behemoth ועוד ועוד

Dark Being

New member
....

Cannibal Corpse אני ממש לא אוהב... Therion הם כמו אפורת דאף מטאל, זה יפה. עוד להקות שאני מכיר: Obituary Ancient Rites Salem Napalm Death Paradise Lost Power Symphony Six Feet Under Slayer Testament Theatre of Tragedy

Bodom-child

New member
שאלת בקשר לבלאק ודת` לא ?

אז מה הקשר של סימפוני וסלייר ונאפאלם ?

a_duck

New member
גם Six Feet Under לא ממש קשורים...

ונאפלם זה די קרוב לדאת`...זה גריינדקור ואפשר ליחס את זה לדאת` ברוטל ודברים כאלה...

Bodom-child

New member
הא ???????????????

סלייר זה טראש... האמא של הטראש והסבתא שלו !!! טראש=סלייר סלייר=טראש הם יותר טראש מכל הטראש שיש אני משתגע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

.Metal_F

New member
תראה....

הדעות חלוקות ביותר אמנם סלייר היא טראש אמריקאי אבל הם `המציאו` את הדתי... הרי סלייר הם ההשפעה העיקרית על להקות כמו פוזסד, מורביד אנג`ל וקריאייטור, שהתחילו את הדת` סלייר היו הראשונים שעשו מוסיקה מורבידית, טכנית ועם טקסטים אלימים יש כאלה שבכלל טוענים שסלייר המציאו את הטראש, ואז בכלל יש להם המון קרדיט.

Bodom-child

New member
אז אני מהסוג השני

שחושב שהם המציאו את הטראש וזה שלהקות דת` הושפעו מהם עדין לא אומר שהם המציאו את הדת`. גם ג`יימס הטפילד טען שהם הושפעו מהמיספיטס אך זה לא הופך את מטאליקה לפאנק. גם להקות כמו סליפנוט אמרו שהם הושפעו מבלאק סאבאת אך בעצם אין שום קשר בין הלהקות. נקודה למחשבה....

.Metal_F

New member
צודק......

עוד נקודה רגישה היא הויכוח לגבי בלאק סבאת`...הם אמנם ממייסדי המטאל אך האם הם מטאל?

shay or eli

New member
גם אני אוהב את Cannibal Corpse!

למרות שאני מכיר רק מעט שירים שלהם. יש לך המלצות?

karl @epitaph

New member
המלצות

Put Them To Death Under The Rotting Flesh I Cum Blood Split Wide Open Staring Through the Eyes Of The Dead The Bleeding Eaten From Inside From Skin To Liquid Zero the Hero ותנסה את כל השירים בהופעה החייה Live Cannibalism

.Metal_F

New member
וואי איך שכחתי...!

תוספות ללהקות האהובות עליי: Cannibal Corpse (עולה על קריידל בענק..לטעמי כמובן) King Diamond אחלה Six Feet Under Dismal Euphony זה בלאק עם אלמנטים גותיים...פשוט יפה. תורידו את Spire שיר מ ד ה י ם. Mayhem!!! אחלה להקה. Immolation אם משהו מכיר...

.Metal_F

New member
כן..צודק.....

הם באמת אינדסטריאל. אבל נגיד שיר כמו Zero Signal...אין. זה פשוט נשמע בלאק.

למעלה