אני מכיר רק שני שירים שלהם
K karl @epitaph New member 2/7/01 #25 שכחתי את Mayhem לא יודע איך ובכל הגילגולים שלהם ורוב השירים שלהם להקה ענקית הלהקה שיחד עם קינג דימונד המציאו את הבלאק אני יעשה סקירה שלהם בקרוב ותודה קארל על העזרה בשם
שכחתי את Mayhem לא יודע איך ובכל הגילגולים שלהם ורוב השירים שלהם להקה ענקית הלהקה שיחד עם קינג דימונד המציאו את הבלאק אני יעשה סקירה שלהם בקרוב ותודה קארל על העזרה בשם
M metal head New member 5/7/01 #36 בכמה מילים הם באמת משוודיה אבל דת` שוודי זה דת` מלודי !!! וזה לא קשור ממש לארץ
B Bodom-child New member 5/7/01 #41 אני יודע בדרך כלל אני לא מברר פרטים על להקות שאני שומע לפעמים אני אפילו לא מכיר את השמות של השירים אני פשוט שומע...
אני יודע בדרך כלל אני לא מברר פרטים על להקות שאני שומע לפעמים אני אפילו לא מכיר את השמות של השירים אני פשוט שומע...
A a_duck New member 5/7/01 #37 IN FLAMES... להקה גדולה...למרות שאני אוהב דברים יותר כבדים...וזה די ידוע שהם משוודיה...יש גם HYPOCRISY שהם גם טובים מאוד ולא פחות מIN FLAMES...
IN FLAMES... להקה גדולה...למרות שאני אוהב דברים יותר כבדים...וזה די ידוע שהם משוודיה...יש גם HYPOCRISY שהם גם טובים מאוד ולא פחות מIN FLAMES...