בלאק מטאל

Dark Being

New member
בלאק מטאל

יש פה מישהו ששמוע בלאק/דאף מטאל? לא רק רוק כמו נירוונה/רד הוט צילי פפרס?

karl @epitaph

New member
יש

איזה להקות אתה הכי אוהב? מה הדיסק שאתה הכי אוהב? מה השיר הכי אהוב אליך?

Dark Being

New member
להקות

אני מאד אוהב את Cradle od Filth ואת Death וגם את Moonspell (אם מישהו מכיר) שיר אהוב? כל השירים של Cradle וכנ``ל לגבי Moonspell (מה ששמעתי) אין לי ממש דיסק אהוב, אני אוהב את כולם

MuffinMan

New member
אין ספק שקריידל מעולים

ויודעים לנגן! אבל אחרי ששמעתי אותם 5 דקות זה תחיל לשעמם. זה רק אני ככה או שיש גם אחרים שחושבים כמוני? אליאב

Silent Princess

New member
אני בכלל לא מתה על קריידל.

יש כמה שירים טובים..אבל כעיקרון הם לא משו לטעמי.

MuffinMan

New member
לא שמעתי הרבה

כי כמו שאמרתי זה התחיל לשעמם. אבל מה ששמעתי היו קטעים מאוד יפים. אליאב

Bodom-child

New member
התופעה של קריידל די דומה

לזו של מטאליקה בהתחלה היו אחלה היום SUX

Dark Being

New member
גותי

גותיק מטאל זה דום מטאל, שנכנס אצלי תחת קטגורית דאף מטאל

Dark Being

New member
דום מטאל

דום מטאל זה כמח שילוב בין בלאק ודאף... מה שמאפיין את דאף זאת השירה בקול נמוך ועבה ומוסיקה גותית ואת בלאק מאפיין שירה צווחנית (ע``ע קריידל) ומוסיקה הרבה יותר מהירה מאשר דאף... דום זה די שילוב בין שתייהם

Distorted...

New member
MOONSPELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מת עליהם!!!!!!!!!!!! הם תותחים!!!!! בכלל, פרננדו ריביירה (הסולן) הוא ממש מודל לחיקוי בשבילי בלהקה שלנו. גיא - אתה חייב להודות שהקול שלי נורא דומה לשלו בשירים מסויימים שלנו, לא?

D.B

New member
מודה באבו אבואה מודה..

וואלה אחי... דירנדו קוסטס אל מונדו, הורגולוס סמנטה סוש.. גלורי אנטיגה וולטרה אנוס... אלמה מאטר!!!!!! :)

Silent Princess

New member
אני גם רוצה! אני גם רוצה!

קשה לשאול על שני ז`אנרים ענקיים כמו בלאק ותד` מה הלהקה/אלבום/שיר אהוב. להקות שאני אוהבת (רק בז`אנרים האלה, כן?) In Flames Dimmu Borgir Immortal Morbid Angel Rotting Christ Satyricon Slayer Soilwork Sentenced Emperor Dark Tranquility Marduk Death

Dark Being

New member
וואו...

אני מתבייש להודות שיותר מחצי מהלהקות האלה אני לא מכיר...

Silent Princess

New member
דווקא השתדלתי לכתוב להקות מוכרות.

בכל מקרה אני ממליצה בחום בחום בחום להכיר...להקות מעולות אחת אחת. מי אתם מכירים גם..ואוהבים?

MuffinMan

New member
יכול להיות שאני מכיר

אבל מכיוון שלא מומחה ברוק כבד ולא מבחין בין ההבדלים בז`אנרים מעדיף לא להגיד כלום. אליאב

Bodom-child

New member
להקות בסגנון שאני אוהב :

DIMMU BORGIR DARK TRANQUILITY IN FLAMES MORBID ANGEL DEATH והקלאסיקות EMPEROR MAYHEM

למעלה