בכנות מה הבעיה שלי?????.

בטרפלי

New member
כן יש סיבות רבות לא לצאת

אבל איך אני יכול לסרב להצעה מפורשת שהיא מחייבת אותי לצאת ככה ממי שמחזיקה אותי חיי? אני לא מסוגל לא לה

R2

New member
אם יש לך הצעה...

ואתה יכול להחליט, כן או לא. אז אתה חופשי..! אם יש לך הצעה וכופים אותה עלי, אין לך אפשרות להחליט אתה חייב לקבל..! וזה בניגוד לרצונך,אז יש לך בעיה..! האם במקרה הזה,יש לך בעיה..?

davyav

New member
הי אלדר ../images/Emo24.gif

לפעמים בחיים אנחנו רוצים לא מה שאנחנו צריכים. דרוש מאמץ רב כדי להתנתק מרצונות כוזבים ולהתחבר לרצונות אמיתיים. ועוד אתה חייב לימוד רוחני תחת הדרכה. המרחק הגיאוגרפי הוא אשליה שעליה אתה צריך להתגבר. ותתחיל באמת לקבל את עצמך. אתה בחור מאוד נחמד :). יש לך הרבה דברים שאין לי או לאחרים. אתה מיוחד. אתה ניצוץ של הבורא. וזה שאתה לא מצליח לקבל חלק מהדברים שאתה רוצה זה נובע אך ורק מכך שאינך מכיר מהם חוקי הקבלה בחיים שלנו. תיצור איתי קשר דרך [email protected] או 055412029 ואשתדל לעזור לך. באהבה דוד

בטרפלי

New member
אני יראה

הכי הרבה תכתוב ממייל הזה: [email protected] אני מקווה שככה זה כתוב מחר אני ישן מספיק זמן ויחזור אליך אם הכתובת כפי שהיא תכתוב לי לשם ונדבר כבר שם

מרליה

New member
בעיה

נשמה נחמדת, חלק מהדברים בחיים הם מונקציה שלגיל. חלק מההבנות ניתן להבין בגיליים מסוימים. אתה חיי בעולם קשה ויש לך כניראה נטיה לעשות דברים הגורמים לך לשנוא את עצמך. עייצה: אולי תנשא לעשות דברים שאתה שופט כדברים טובים? לא יודעת מה הבעיה שלך, כי לא הייתי כאן לפני, אבל... ללא ספק אתה חושב שאתה אדם חרא. טוב, אולי אתה באמת כזה, אבל נחש מה? גם את זה אפשר לשנות. הבעיה בעיניין הזה, שהיחיד שיכול לשנות זאת הוא אתה. אחת הדרכים היא לשבת עם עצמך ולחשוב מה הם הדברים שאתה תופס כדברים טובים. ולאחר מכן לעשות בפועל בכל יום דבר אחד קטן מבין הדברים הטובים. התנהגות אחת קטנה שונה, היא יכולה להיות כלפי הסביבה והיא בהחלט יכולה להיות כלפי עצמך, בכל מיקרה שולחת רוך ומרחב, מרליה

למעלה