בכנות מה הבעיה שלי?????.

בטרפלי

New member
בכנות מה הבעיה שלי?????.

מישהו יכול לענות לי בכנות מה הבעיה איתי ושלי???????????

בטרפלי

New member
בעיה

פשוט בעיה אני עצמי מי שכבר כאן שנה יודע על הבעיה הזאת משהו אני לא מסוגל לחזור על הכל שוב אבל אתה יכול לחזור 60 דף אחורה ולקרוא כל מה שכבתי השנה האחרונה כאן יש הרבה בעיות בי..................

Paul Even Paz

New member
בוא נתחיל מזה

שאתה לא אוהב את עצמך ולא מקבל את עצמך, כפי שאתה. קבלה עצמית נותנת את הכוח להבין "תקלות" אחרות שכולן ניתנות לתיקון. הצעד הראשון מתחיל "מהאני אוהב את עצמי". זה אולי נשמע בנאלי אולם מבטיח לך שהרבה אנשים יתקשו להסתכל במראה כל בוקר ויגידו כמה אתה יפה, אני אוהב אותך.

בטרפלי

New member
אני

רחוק מאוד מאוד מתיקון כזה אני שונא את עצמי ולא בטוח שיתכן שאני יתן לעצמי אהבה בכללל

בטרפלי

New member
אני יותר על זה הפעם

מדיטציה לא ממש טובה איתי לא הולכת בקו ישר קשה לי מאוד להתמסר אליה

R2

New member
בעוד 20 שנה זה משנה..!

אז תסתכל אחורה לימים האלה ותגיד: אוי כמה שאהבתי את עצמי אז..?

בטרפלי

New member
אתה צוחק עלי?

זה מאוד תלוי מה יקרה עוד 20 שנה בגיל 36 ?? ככה אתה מקווה? תלוי מה יקרה ומה אני יזכור אבל יכול להיות שאם הגשם הראשון אני יעלם....... סתם הכוונה היא שלא בטוח שאני יחייה כל כך הרבה זמן אני פשוט לא יהיה קיים ואני לא יכול לאהוב את עצמי על מה שעשיתי בשנתיים האחרונות פשוט

R2

New member
ואתה מוכן לספר מה עשית..

בשנתיים האחרונות..? אומרים שלפעמים מדבר רע יוצא טוב..! ורק מי שקבל את הטוב יודע..! אז אולי תתן לנו להחליט..?

בטרפלי

New member
לא ממש

אני סגור מאוד לאחרונה וזה לא תירוץ אני אם אני יעשה כזאת שיחה מתישהו יהיה בפעם אחת בלבד ולא לחזור לסיפור הזה אז אם יש דרך אחרת לדבר כי הפורום הזה אישית כבר נמאס לו מימני והסיפור שלי מאוד אם יש מקום אחר שהוא זמן חיי ממש ולא פורום או משהו כמו פורום יהיה גדול

בטרפלי

New member
מסר זה דבר

ארוך ומטיש פעם אחת שעתיים הכי הרבה של שיחה לא יודע משהו מהיר חזק יכאיב בפעם אחת ולא לאורך שבוע משהו ישיר מסר זה לא טוב ממש השאלות ימתינו מלא זמן פשוט והיו שאלות בטוח שיהיו

R2

New member
שמעתי שיש לך ידידה..!

אז כנראה לא יהיה לך זמן למסרים..!

בטרפלי

New member
זה לא ידידה שלי יהיה לי זמן לא קשור

כל עוד לא יקרה משהו מיוחד אבל ביום ראשון יש טיול שנתי לאילת 3 ימים אז לא יהיה לי זמן ואני לא אוהב מסרים של תפוז דבר איטי וטיפשי

בטרפלי

New member
כמה סיבות לצאת:

טיול שנתי מחייבים את כולם (ככה אמרו לנו למרות שלא חייבים ממש) ידידה שלי מחייבת אותי לבוא עוד ידידה שלי מחייבת אותי לבוא שבעצם היא כל החיים שלי עכשיו בשבילה אני חיי סיבה רביעית כבר אני הולך לפגוש מישהי מאילת סוף סוף אז בשביל המפגש הזה גם שווה לבוא וזה ישחרר אותי מהדאגות האחרונות שלי לשלוש ימים לפחות מגיע לי מנוחה

R2

New member
ישנם סיבות לא לצאת..?

ואתה בכל זאת ויתרת עליהן והחלטת לצאת..?

למעלה