ועכשיו שלי (לא מלא)
פרטים אישיים: שם: דרור מירב תאריך לידה: 25/7 ג' באב ישוב: ברקן איפה עוד גרת? ב-26 שנים האחרונות- בברקן. בית ספר: "מקיף" אריאל מזל: אריה מוצא: מרוקאי-סורי חיות מחמד: חתולים אחים: אחות (שמתחתנת עוד שבועיים), ואח. צבע שיער: שחור-סגול אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כן הרבה באיזה צבע? בלונדיני, שחור, חום, אדום, ג'ינג'י.... כיתה/אחר: י"א מצליח בלימודים? ב"ה (חוץ מאנגלית) תחביבים: אומניות הבמה בעיקר. איזה שפות אתה מדבר? עברית וקצת ערבית אוהב ספורט? לראות... איפה נולדת? בלינסון פ"ת אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? כןןןן מאמין באלוהים? באלוהים שלי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? דרורושון, drorm9 ועוד שאני לא זוכר יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אל תש'לו.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה לצערי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? דיברתי על המנהלת שלי דברים רעים והיא הייתה מאחורי... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם היו הרבה כאלה לשמחתי מה הדבר הכי חשוב לך? אמת, צדק, יושר, כבוד ממה אתה הכי פוחד? שיהיה לי קר בקבר אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אפשר לחלק? אחד בגב, אחד ב... על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אהבתי למה אתה הכי מתנגד? לאנשים צבועים ולשלטון שלנו. מה דעתכם על הרכבת? מדהימה נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? כן למה לא... באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 1 וקם? 6 וחצי באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? תלוי בנסיבות, אבל בדר"כ 2-3 וקם? 8-9-10-11-12 יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לא... האם אתה ישן עם אור? כן... האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? =\ לא האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? הקיר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: הדרוש המנהל הכי אהוב בפורום: המקום האהוב לחופשה: רמת הגולן (לבד בצימר) טעם גלידה אהוב: וניל שוייצרי פרי אהוב: אבטיח ממתק: ביצת הפתעה מכונית: לא משנה לייייי רק שיתנו כבר רכב שיעור: מתמטיקה, תנ"ך, היסטוריה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ירוק מגזין: לאישה (סתתתתתם) שם לבת: ירין שם לבן: מורן קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: יולי ספורטאי אהוב: נווו שכחתי את השם שלו.. ספורטאית אהובה: קרן לייבוביץ' שחקנית אהובה: מיכל גבריאלוב (מכיר אותה) שחקן אהוב: מוסקו אלקלעי תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארתור אתר אהוב: מעריב NRG חיה אהובה: חתול בדיחה: 2 בלונדיניות עומדות משני צידי נהר. האחת צועקת לשנייה "תגידי, איך עוברים לצד השני?" אז ההיא עונה לה "מפגרת, את כבר בצד השני" אומר הרבה: חברות מילה אהובה: נאני נעליים: ספורט אלגנט חדר בבית: החדר שלי והמטבח ההופעה הכי טובה שראית: פסטיגל 2004 (חח סתם....) דיסק אהוב: בית הבובות סלט: רגיל בשר: הכל מהכל וכמה שיותר תוספת לפיצה: זיתים, תירס עיר: ירושלים ים: המלח מקום אהוב: הר הרצל, נחל עמוד, קניון פ"ת, כנרת ריח: של גויאבות רעש: חתולים טעם: מלוח רגש: אוניברסיטה: מכללת ארילא (ממכללה לאוניברסיטה) מספר: 3 ספר: "איצ'ו וברנרד"/ מלכה אדלר, "אם יש דן עדן"/ רון לשם. סבתא: אין סבא: האחד והיחיד שלי דגנים: קינמונים