בית"רים שאלון

who is this

New member
אני..

פרטים אישיים: שם: עומר נורי תאריך לידה: 26.4.88 עיר: שקד איפה עוד גרת? צפון תל אביב (ליד הלונה פארק) בית ספר: קרית חינוך צפון מזל: שור מוצא: אשכנזי חיות מחמד: כלבה אחים: שניים צבע שיער: שחור אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? לךא באיזה צבע? כיתה/אחר: ש"ש מצליח בלימודים? תחביבים: לכתוב, ספורט, שופינג (כשיש כסף) איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית וצפונבונית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בי"ח בלינסון אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם רגיש לדיגדוגים? נראה לי מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? הרבה לא זוכר אותם יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שגריר או משהו כזה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מסע חנוכה מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה ממה אתה הכי פוחד? כביש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על החיים למה אתה הכי מתנגד? שנשים ינהגו מה דעתכם על הרכבת? נוחה רק באמצע השבוע ויקרה מדי נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?לא באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? חצות בערך וקם? 7 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? בוקר וקם? צהריים יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לשמוע מוזיקה האם אתה ישן עם אור? לא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? עצומות האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? לא דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אני? המנהל הכי אהוב בפורום: שניהם המקום האהוב לחופשה: הגולן או הגליל טעם גלידה אהוב: רוזמרין וריבת חלב פרי אהוב: תפוח אדום ממתק: שוקולד פרה מכונית: מאזדה 3 שיעור: אין כזה חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כחול מגזין: ישראלי שם לבת: אור שם לבן: דניאל קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב חודש אהוב: אייר ואפריל ספורטאי אהוב: אין ספורטאית אהובה: אין שחקנית אהובה: אין אחת שחקן אהוב: אין משיהו ספציפי תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת, איש משפחה אתר אהוב: אתר בית"ר חיה אהובה: כלב בדיחה: קראו לכביש 6 דרך רבין, עכשיו כולם ישלמו על דרך רבין אומר הרבה: wtf? מילה אהובה: אין נעליים: חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: רוק עצמאות דיסק אהוב: הצד האפל של הירח של פינהק פלויד סלט: של ים תיכוני של בורגר ראנץ בשר: סטייק אנטריקוט תוספת לפיצה: טונה עיר: ירושלים ים: תיכון מקום אהוב: השיוב שלי ריח: בושם שלהו שאין לי מושג איך קוראים לו רעש: סירנה של אמבולנס טעם: של פיצה רגש: אהבה אוניברסיטה: העברית מספר: 8 ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה סבתא: אראלה סבא: דני דגנים: מיסטר שוקו זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? ים קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? פסח חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? אורז פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? אורז רוטב עגבניות או שמנת? מעורבב פיצה דקה או עבה? עבה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? פיתה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? בשרי בורקס או רוגלך? רוגלך בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? בארץ טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חידוד כחול או שחור? כחול שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? 4*4 עט נובע או לא נובע? עט זה עט אוניברסיטה או מכללה? אוניבסיטה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? גדול מחשב נייד או שולחני? נייד מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? שמלה שמלה או סראפן? מה זה סראפן? אוניה או סירה? סירה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? ספינה סרט או סדרה? סדרה קולנוע או בית? קולנוע פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתיים המומינים או הדרדסים? במומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? נעלולי פלא מים או קולה? קולה קולה רגילה או דיאט? רגילה מיץ או מים? מיץ ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? פלסטיק פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית? פחית ראשון או שני? שני שלישי או רביעי? שלישי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? שבת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? חגיגה פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? דג כלב או חתול? כלב שחור או לבן? שחור מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? מזמן היית באופוריה של שמחה? מסע חנוכה טיילת לך לבד בשעות הלילה? לא זוכר קיללת את עצמך? אני רק משבח ככה זה נרקיססיטים הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? השבוע נישקת מישהו? אתמול ברחת ממישהו? לא קרה לי הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אף פעם רצית להרוג מישהו? כל הזמן רצית לאכול מסעדה שלמה? מתחילת הש"ש השתעממת עד מוות? עכשיו עבדת על מישהו? לא זוכר הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לא מזמן מילים לסיום: תל חי שאו ברכה

חבל עומר חבל..

מזה אתה מתנגד שנשים ינהגו? אה?! חכה שיהיה לי רשיון אתה עוד תתחנן שאני אסיע אותך

אני לא זוכר שקנית אוטו....

ועם המשכורת ש"ש יש לך אפשרות אולי להחזיק אופניים+כולל טיפולים לאופניים וללא ביטוח.

שלי..משעממם לי..

פרטים אישיים: שם: לינוי תאריך לידה: 22.7.89 => כולם לרשום ביומנים..!! עיר: פתח תקווה כמובן.. איפה עוד גרת? רק בפ"ת.. בית ספר: תיכון אחד העם מזל: סרטן מוצא: תמניה חיות מחמד: כלבה אחים: ביחד איתי אנחנו 6 צבע שיער: שחור אורך שיער: לא ארוך מידי ולא קצר.. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? כיתה/אחר: י"ב מצליח בלימודים? משתדלת תחביבים: לשיר לשחק.. איזה שפות אתה מדבר? עיברית קצת אנגלית וקצת ספרדית אוהב ספורט? בטח.. איפה נולדת? בפתח תקווה אתה בן אדם של לילה או של יום? יום.. רגיש לדיגדוגים? אממ לא ממש.. מאמין באלוהים? אכן.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אמממ לינוי חחח יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים ו..עדשות מגע מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני עדיין חושבת על זה.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יום רביעי שונאאת את היום הזה.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אמממ אני בטוחה שקרו כמה והם לא עולים לי עכשיו איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו איזה כמה לא זוכרת.. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא..מוזיקה..האחים שלי..הכלבה היפה שלי..והחברים שלי.. ממה אתה הכי פוחד? חושך..חרקים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? רצים לי כל מיני מחשבות על היום שנגמר למה אתה הכי מתנגד? אמממ...הרבה דברים.. מה דעתכם על הרכבת? אחלה דבר נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לא..ואם כן..אז הם משועממים מה שאני עכשיו חח באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? אממ 12 בלילה וקם? 7 לפני..ח באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? מתי שאני עייפה.. וקם? מתי שיוצא חחח יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לשכב על הבטן.. האם אתה ישן עם אור? לא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? שאלה גאונית..ברור שעצומות האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? לא דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: הדר ביטן נשמהההההה המנהל הכי אהוב בפורום: משה המקום האהוב לחופשה: הוואי...האיים הקריביים..איביזה ויש עוד כמה חחח טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות פרי אהוב: אממממ יש הרבה..מעורבב חח ממתק: שוקולד.. מכונית: פולס פאגן פולו..בצבע צהוב(חשוב הצבע.!!) שיעור: ספורט חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שלישי..חמישי..שישי (לומדת רק שעתיים בכל יום חחח) צבע: צהוב..(כאילו ברור) מגזין: פנאי פלוס שם לבת: לינוי..חחח שם לבן: יש הרבה.. קבוצת ספורט אהובה אין חודש אהוב: יולי ספורטאי אהוב: אממממ... ספורטאית אהובה: אממ.. שחקנית אהובה: יש כמה וכמה טובות.. שחקן אהוב: יש כמה וכמה טובים..חח תוכנית אהובה בטלוויזיה: לא תוכניות...טלנובלות אתר אהוב: וואלה..אין משו מיוחד חיה אהובה: הכלבה היפה שלי בדיחה: ספרו לעצמכם ותהנו.. אומר הרבה: החיים.. מילה אהובה: חבל..חח נעליים: בירקנשטוק הכי נוחות.. חדר בבית: שלי..?!?! ההופעה הכי טובה שראית: אממ לא ראיתי הרבה אז נעבור הלאה דיסק אהוב: יש שירים לא דיסקים. סלט: עם כל הצבעים.. בשר: מה שטעים אוכלים חחח תוספת לפיצה: זיתים ירוקים..עגבניות עיר: ת"א ים: הרצליה מקום אהוב: ים בקיץ ריח: מתוק רעש: טעם: מתוק רגש: אהבה אוניברסיטה: שנקר מספר: 2 ספר: סבתא: סבא: דגנים: כריות זה או זה ים או בריכה? ים..ברור חוף או ים? חופ.. קיץ או חורף? קיצצצצצצצצצצצצ ברור סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? שבועות פסח או חנוכה? פסח חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים?פסטה אורז או קוסקוס? קוסוקוס פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? אורז רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? פיתה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לחמניה פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפן"א רוגלך ממולא או מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? שלג ברד או שלג? טוב שלא אותה שאלה שלושים פעם... צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? בארץ טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה עט או עיפרון? עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? שחור שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? תלוי עם מי..חחח אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? 4X4 עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? שמלה שמלה או סראפן? שמלה אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? אוניה סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? בית פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתי המומינים או הדרדסים? דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט? רגיל מיץ או מים? מים ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספריט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית?זכוכית ראשון או שני? ראשון שלישי או רביעי? שלישי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מסוק מסוק או אווירון? אווירון אווירון או מטוס? אווריון דג או צב? צב כלב או חתול? כלב שחור או לבן? שחור מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? לא זוכרת היית באופוריה של שמחה? אמממ...גם לא זוכרת טיילת לך לבד בשעות הלילה? מפחד מהלילה אז לטייל לבד.. לא נראה לי קיללת את עצמך? הרבה חח הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? כל יום נישקת מישהו? הכלבה שלי חח ברחת ממישהו? ממי אני יברח?! הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? הרבה פמעמים רצית להרוג מישהו? קורה לעיתים קרובות רצית לאכול מסעדה שלמה? השתעממת עד מוות? כל יום עבדת על מישהו? הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? בזמן האחרון מילים לסיום: אני ממשששששששששששששששששששששש משועממת בשעה זאת..לכן אני עשיתי את השאלון הזה חחחחחחח אזז שיהיה לכם לילה טוב..בייי

ועכשיו שלי (לא מלא)

פרטים אישיים: שם: דרור מירב תאריך לידה: 25/7 ג' באב ישוב: ברקן איפה עוד גרת? ב-26 שנים האחרונות- בברקן. בית ספר: "מקיף" אריאל מזל: אריה מוצא: מרוקאי-סורי חיות מחמד: חתולים אחים: אחות (שמתחתנת עוד שבועיים), ואח. צבע שיער: שחור-סגול אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כן הרבה באיזה צבע? בלונדיני, שחור, חום, אדום, ג'ינג'י.... כיתה/אחר: י"א מצליח בלימודים? ב"ה (חוץ מאנגלית) תחביבים: אומניות הבמה בעיקר. איזה שפות אתה מדבר? עברית וקצת ערבית אוהב ספורט? לראות... איפה נולדת? בלינסון פ"ת אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? כןןןן מאמין באלוהים? באלוהים שלי יש לך כינויים נוספים באינטרנט? דרורושון, drorm9 ועוד שאני לא זוכר יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אל תש'לו.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה לצערי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? דיברתי על המנהלת שלי דברים רעים והיא הייתה מאחורי... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם היו הרבה כאלה לשמחתי מה הדבר הכי חשוב לך? אמת, צדק, יושר, כבוד ממה אתה הכי פוחד? שיהיה לי קר בקבר אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אפשר לחלק? אחד בגב, אחד ב... על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אהבתי למה אתה הכי מתנגד? לאנשים צבועים ולשלטון שלנו. מה דעתכם על הרכבת? מדהימה נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? כן למה לא... באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 1 וקם? 6 וחצי באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? תלוי בנסיבות, אבל בדר"כ 2-3 וקם? 8-9-10-11-12 יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לא... האם אתה ישן עם אור? כן... האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? =\ לא האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? הקיר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: הדרוש המנהל הכי אהוב בפורום: המקום האהוב לחופשה: רמת הגולן (לבד בצימר) טעם גלידה אהוב: וניל שוייצרי פרי אהוב: אבטיח ממתק: ביצת הפתעה מכונית: לא משנה לייייי רק שיתנו כבר רכב שיעור: מתמטיקה, תנ"ך, היסטוריה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ירוק מגזין: לאישה (סתתתתתם) שם לבת: ירין שם לבן: מורן קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: יולי ספורטאי אהוב: נווו שכחתי את השם שלו.. ספורטאית אהובה: קרן לייבוביץ' שחקנית אהובה: מיכל גבריאלוב (מכיר אותה) שחקן אהוב: מוסקו אלקלעי תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארתור אתר אהוב: מעריב NRG חיה אהובה: חתול בדיחה: 2 בלונדיניות עומדות משני צידי נהר. האחת צועקת לשנייה "תגידי, איך עוברים לצד השני?" אז ההיא עונה לה "מפגרת, את כבר בצד השני" אומר הרבה: חברות מילה אהובה: נאני נעליים: ספורט אלגנט חדר בבית: החדר שלי והמטבח ההופעה הכי טובה שראית: פסטיגל 2004 (חח סתם....) דיסק אהוב: בית הבובות סלט: רגיל בשר: הכל מהכל וכמה שיותר תוספת לפיצה: זיתים, תירס עיר: ירושלים ים: המלח מקום אהוב: הר הרצל, נחל עמוד, קניון פ"ת, כנרת ריח: של גויאבות רעש: חתולים טעם: מלוח רגש: אוניברסיטה: מכללת ארילא (ממכללה לאוניברסיטה) מספר: 3 ספר: "איצ'ו וברנרד"/ מלכה אדלר, "אם יש דן עדן"/ רון לשם. סבתא: אין סבא: האחד והיחיד שלי דגנים: קינמונים

דרור ,

אני כ"כ אוהבת אותךךךךךךךך :) שאי אפשר לתאר אני מתגעגעת מלללללללללללללללללללללללא. =)

למעלה