הנה שלי...=]]
שם: דיאנוש=]] תאריך לידה:8.8.1991 עיר: פ"ת=>א*י*מ*פ*ר*י*ה איפה עוד גרת? ת"א בית ספר: תיכון "גולדה" מזל:אריהה...ררר מוצא: רוסי-אשכנזי חיות מחמד:לצערי הרב מאודד איןן...הייתי רוצהה=>
אחים: אחתת מעלפתת!!!==>טלי[בת 4] צבע שיער: חום שטני אורך שיער: עד הגב צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע?
לא צבעתי כיתה/אחר: י'5==>הכתה הכי הכי שיש! מצליח בלימודים?
מאוד תחביבים: לאכול, לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לבלות עם חברים והכי הכי הכי אהוב...ללכת לבית"ר!!=]] איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, רוסית, ספרדית וערבית בקטנה אוהב ספורט?כן איפה נולדת? אוקראינה אתה בן אדם של לילה או של יום? יוםם=]] רגיש לדיגדוגים? לא מאמין באלוהים? ברור!!! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? נראלי... יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע? עכשיו לא עד שנה שעברה היו משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית וזמרתת!!אני לומדת משחק ופיתוח קול... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ביום שבו סבא שלי ז"ל נפטר
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? וואיי הפסקתי לספור כי היו המון מביכים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ב"ה היה הרבהה!!אבל הכי הכי הכי טובב זה כשאחותי הקטנה נולדה מה הדבר הכי חשוב לך? להיות בריאה, להגשים את החלומות שלי, להצליח בכל התחומים אבל בעיקר להיות בריאה ממה אתה הכי פוחד? הכי הכי מהחושך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אממ...בגב!?!חחחח סתם אני מסתפקת במה שיש על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר ועל היום שיבוא למה אתה הכי מתנגד? לכניעה!!!אני חושבתת שצריך להלחם עד ה-סוף!!! מה דעתכם על הרכבת? כלי תחבורה נחמד נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?לא ממשש אבל מי שיקרא שיהיה לו בכיפפ...מכל ה- 3> באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? בין 12 ל 2 ככה וקם? 7 בבוקר!! באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?לא הולכת לישון חחח סתםםם מאוחר וקם?גם מאוחר יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לעצום עיניים ולחשובב דברים טובים=]] האם אתה ישן עם אור? לא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? בד"כ עצומותת האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? הקיר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אני חדשה חחח לא ממש יודעתת המנהל הכי אהוב בפורום: חזי=>כי רק אותו אני מכירה המקום האהוב לחופשה: כל מקוםם העיקר לנוחח=] טעם גלידה אהוב: וואיי המון טעמיםם פרי אהוב: יש גם המון אבל נראלי שבכל זאת במקום הראשון תפוזז
ממתק: כ-ו-ל-ם!=] מכונית: מזדה 6 שיעור: חלו"מ=>באמת יש כזה אצלנו בבצפר...ולא יושנים בו חח כאילו חלק חג: פ*ו*ר*י*ם=>שמח וכיפפ ומעניין!!! היום הכי אהוב בשבוע: ש=י=ש=יהכי קורע הכי כיפפ ובעצם הכי הכי צבע: ורוד מגזין: ראש 1 שם לבת: אלינור שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה:מכבי חיפה חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי אהוב: לא ממש יודעתת ספורטאית אהובה: גם לא יודעתת שחקנית אהובה: הילארי דאףףף...ועוד מלא... שחקן אהוב: צאד מייקל מוריי=> חתיךך הורסס ושחקן מושלם!!!אבל גם יש עודד מלאא תוכנית אהובה בטלוויזיה: בובספוגגג!!!חחח אתר אהוב: פורום בית"ר כמובןן וגם אתר הבלוג שלי חיה אהובה: וואיי המוןן!!כולם באופן מסויםם בדיחה: מתה על הבדיחות המפגרות על הבונדיניותת קלטו אחתת"איך בלונדינית נוסעת לקריית שמונה? היא נוסעת פעמיים לקרייתת ארבע"...חחחחחח מפגר אבל מצחיק!!! אומר הרבה: מחמאותת מילה אהובה: תנוחי=>ד"א זכויות שמורות ללינויושש...מתה עלייךך!!מואהה3> נעליים: שיהיו יפותת ונוחותת חדר בבית: החדר שלי!! ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי המוןן טובותת דיסק אהוב: אין סלט: כל מיני סוגיםם בשר: לא ממש אוהבת תוספת לפיצה: זיתים, פטריות ועוד עיר: פ"ת => א*י*מ*פ*ר*י*ה ים: נחמד...החוף מקום אהוב: הבית שלי ובית"ר ריח: הבושם של אמא חחח רעש: אוהבת אבל לא יותר מדי טעם: טעים! רגש: א-ה-ב-ה
אוניברסיטה: עוד לא הגעתי...כשאגיעע אני אענה=] מספר:7 ספר: יש הרבה טוביםם סבתא: כפרה עליה!! סבא: כפרה עליו!! דגנים:כריות בבוקר ובערב זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? חוף קיץ או חורף? קיץץ סתיו או אביב? אביב-העונה הפרחונית והמרעננת סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה
חנוכה או סוכות? סוכות ביסלי או במבה? במבה- זה טוב!זה אוסם! פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס. פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה?העיקר
לאפה או פיתה?לאפה לחמניה או פיתה? פיתה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? שניהם שווארמה או פיצה?
בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד- יותר מעניין ברד או שלג?|אישלג. צפון או דרום? שניהם מעניינים חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? בארץ טלוויזיה או מחשב? מחשב-אפשר להתקין טלוייזיהה במחשב אהה חח איזו גאונה אני?!!חח סתגדש! עט או עיפרון? עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור?שחור שחור או אדום?שחור אדום או כחול?אדום צימר או מלון?מלון אוהלים או מלון?אוהל צימר או אוהלים?אוהל 4X4 או פרטי?פרטי עט נובע או לא נובע?נובע אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה למרות שחום זה צבע מאלף יומן קטן או גדול?קטן מחשב נייד או שולחני?נייד מכנסיים או חצאית?מכנסייםם חצאית או שמלה?חצאיתת שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?אוניה. סרט או סדרה?שניהם קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?שוקולד| מצויירים או אמיתיים?אמיתיים המומינים או הדרדסים?הדרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?רגיל מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?מים סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פלסטיק זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?ראשון שלישי או רביעי?שלישי חמישי או שישי?שישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?יומולדת חג או יומולדת?יומולדת מסיבה או חגיגה?מסיבה פרח או זר?זר מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?לא יודעת לא ניסיתי=/ אווירון או מטוס?מטוס דג או צב?
כלב או חתול?
שחור או לבן? שניהם צבעים חזקים מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק?לא זוכרת היית באופוריה של שמחה?היום טיילת לך לבד בשעות הלילה לבד??!?!!לא אף פעם קיללת את עצמך? לא זוכרת הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?למזלי לא הרגשתי נישקת מישהו?חסוי ברחת ממישהו?שלשום הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?ברוךך השםם לא הרגשתי אף פעם רצית להרוג מישהו? לפני דקה רצית לאכול מסעדה שלמה? שבוע שעבר השתעממת עד מוות? אתמול=/ עבדת על מישהו? היום=] הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?לפני המון זמן