בית"רים שאלון

סתם, נשמה...

סתם לא היה לי מה לכתוב, וחשבתי שיהיה נחמד קצת להפתיע אותך עם שטות חדשה

המשך

זה או זה ים או בריכה? ים חוף או ים? אממ... שניהם... קיץ או חורף? חורף! סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? סוכות פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? לא יודעת... שניהם... ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? אממממ.. פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? שמנת! עם פטריות! פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? אממ... תלוי.. בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? פטריות בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג, ברור! גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? אמממ... אילת יותר אטרקציה... שלג יש לי גם פה
חו"ל או בארץ? קבוע בארץ, מדי פעם חו"ל טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? אדום אדום או כחול? אדום צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? שניהם! למה לא? עט נובע או לא נובע? באמת שלא משנה לי... אוניברסיטה או מכללה? מכללה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? אמממ... תלוי למה... מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? שניהם ביחד! אני מתה על זה
חצאית או שמלה? שמלה.. שמלה או סראפן? תלוי.... אוניה או סירה? סירה סירה או ספינה? סירה ספינה או אוניה? אם כבר אז אניה. (ולמי ששאל מה ההבדל- אניה הרבה יותר גדולה! טיטאניק לדוג'..) סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? מתה על קולנוע! פופקורן או שוקולד? לסרט? פופקורן! מצויירים או אמיתיים? גם וגם! המומינים או הדרדסים? המומינים! דרדסים אני בקושי זוכרת... רק את הבלונדינית ההיא.. "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? אמממ... גברת פלפלת... מים או קולה? מים! קולה רגילה או דיאט? אם כבר אז רגיל מיץ או מים? מים ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? ברזל!! מה השאלה הזאת?! פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? פחית נראה לי.. ראשון או שני? אני מתחילה להתעצבן! שני... שלישי או רביעי? אממ.. שלישי... מתחילים ללמוד ב 1... חמישי או שישי? חמישי! (כן כן... גם בגלל הרענניסטים שלי...) שבת או חג? אמממ... שניהם.. יומולדת או שבת? אוך... לא עונה!! חג או יומולדת? דייייי!!! ציפי, מאיפה השאלון הזה?!?!?! מסיבה או חגיגה? חגיגה!! פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מסוק מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? מסוק!!!!!! דג או צב? אמממ... צב? כלב או חתול? כלב! וכמה שיותר גדול! שחור או לבן? לבן! מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? אמממ... אחרי הגירוש? היית באופוריה של שמחה? עוד רגע, כשאני אסיים עם השאלון הזה... טיילת לך לבד בשעות הלילה? אמממ... לא מזמן.. קיללת את עצמך? בחיים לא! הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? עכשיו... נישקת מישהו? הבוקר (למה יש אחים?) ברחת ממישהו? חחח... מהשוטרים כשניסיתי להיכנס לגוש... הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? בפעם האחרונה שהבנתי שאני צריכה ללכת לרופא שיניים... רצית להרוג מישהו? אממממ... אתמול היה יתוש ממש מעצבן... רצית לאכול מסעדה שלמה? לא זכור לי... השתעממת עד מוות? זה לא קורה לי.. עבדת על מישהו? חחח... כל הזמן! הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כל יום! תודה לה' החמוד!! מילים לסיום: אשת חיל מי ימצא- ואל תחפש- כי פנינה תפוסה!!! סתם בצחוק!!! וואי... היא הולכת להרוג אותי...

יש המשך אחד, לא שניים...

ככה שבאמת אל תרגישו צורך לקרוא את שניהם.. אני עוד חדשה, אז מותר לי לטעות... :)

Philipil

New member
לפי חישוב מהיר

אם נולדת ב5.4.085 זה אומר שהיום את כבר בת 1921 וחצי פששש כבוד אחותי!!!! ואם פספסת מספר וכוונתך הייתה 5.4.1085 זה אומר שאת בת 921 גם מספר מאוד מכובד!!

פיליפ- אתה ממש חסר טאקט!!

ואם אני לא רוצה שידעו בת כמה אני?!?! אתה חייב לספר לכולם???

Philipil

New member
עם מספרים כאלה

כול העולם היה כבר יודע מתוך קריאה בספר השיאים של גינס

אם אתה ממשיך ככה-

תשכח מקפה בארומה!!!!!!!! ונראה לי שכדאי שתעביר את השרביט(הקפה) למישו אחר (תן לי לנחש... ציפי?)

Philipil

New member
בית"ריה, חוש הומור

צריך להכניס את זה להדר לדעתי...
(ד"א כל פעם שאת רואה סמיילי כזה בהודעה שלי את יכולה לדעת שמה שנכתב אינו רציני ואני לא נושא כל אחריות בקשר לתוכן)

רעות, לי אין פעם הודעה רצינית

אז אל תחפשי סמיילי. ועדיף להיות בין 921 מאשר להיוולד באיזה מקום שישראלים הולכים לשם פעם ב-8 שנים שמשחקים נגדכם במוקדמות אליפות אירופה שאתם דרג6.

הנה שלי...=]]

שם: דיאנוש=]] תאריך לידה:8.8.1991 עיר: פ"ת=>א*י*מ*פ*ר*י*ה איפה עוד גרת? ת"א בית ספר: תיכון "גולדה" מזל:אריהה...ררר מוצא: רוסי-אשכנזי חיות מחמד:לצערי הרב מאודד איןן...הייתי רוצהה=>
אחים: אחתת מעלפתת!!!==>טלי[בת 4] צבע שיער: חום שטני אורך שיער: עד הגב צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע?
לא צבעתי כיתה/אחר: י'5==>הכתה הכי הכי שיש! מצליח בלימודים?
מאוד תחביבים: לאכול, לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לבלות עם חברים והכי הכי הכי אהוב...ללכת לבית"ר!!=]] איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, רוסית, ספרדית וערבית בקטנה אוהב ספורט?כן איפה נולדת? אוקראינה אתה בן אדם של לילה או של יום? יוםם=]] רגיש לדיגדוגים? לא מאמין באלוהים? ברור!!! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? נראלי... יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע? עכשיו לא עד שנה שעברה היו משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית וזמרתת!!אני לומדת משחק ופיתוח קול... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ביום שבו סבא שלי ז"ל נפטר
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? וואיי הפסקתי לספור כי היו המון מביכים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ב"ה היה הרבהה!!אבל הכי הכי הכי טובב זה כשאחותי הקטנה נולדה מה הדבר הכי חשוב לך? להיות בריאה, להגשים את החלומות שלי, להצליח בכל התחומים אבל בעיקר להיות בריאה ממה אתה הכי פוחד? הכי הכי מהחושך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אממ...בגב!?!חחחח סתם אני מסתפקת במה שיש על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר ועל היום שיבוא למה אתה הכי מתנגד? לכניעה!!!אני חושבתת שצריך להלחם עד ה-סוף!!! מה דעתכם על הרכבת? כלי תחבורה נחמד נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?לא ממשש אבל מי שיקרא שיהיה לו בכיפפ...מכל ה- 3> באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? בין 12 ל 2 ככה וקם? 7 בבוקר!! באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?לא הולכת לישון חחח סתםםם מאוחר וקם?גם מאוחר יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לעצום עיניים ולחשובב דברים טובים=]] האם אתה ישן עם אור? לא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? בד"כ עצומותת האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? הקיר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אני חדשה חחח לא ממש יודעתת המנהל הכי אהוב בפורום: חזי=>כי רק אותו אני מכירה המקום האהוב לחופשה: כל מקוםם העיקר לנוחח=] טעם גלידה אהוב: וואיי המון טעמיםם פרי אהוב: יש גם המון אבל נראלי שבכל זאת במקום הראשון תפוזז
ממתק: כ-ו-ל-ם!=] מכונית: מזדה 6 שיעור: חלו"מ=>באמת יש כזה אצלנו בבצפר...ולא יושנים בו חח כאילו חלק חג: פ*ו*ר*י*ם=>שמח וכיפפ ומעניין!!! היום הכי אהוב בשבוע: ש=י=ש=יהכי קורע הכי כיפפ ובעצם הכי הכי צבע: ורוד מגזין: ראש 1 שם לבת: אלינור שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה:מכבי חיפה חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי אהוב: לא ממש יודעתת ספורטאית אהובה: גם לא יודעתת שחקנית אהובה: הילארי דאףףף...ועוד מלא... שחקן אהוב: צאד מייקל מוריי=> חתיךך הורסס ושחקן מושלם!!!אבל גם יש עודד מלאא תוכנית אהובה בטלוויזיה: בובספוגגג!!!חחח אתר אהוב: פורום בית"ר כמובןן וגם אתר הבלוג שלי חיה אהובה: וואיי המוןן!!כולם באופן מסויםם בדיחה: מתה על הבדיחות המפגרות על הבונדיניותת קלטו אחתת"איך בלונדינית נוסעת לקריית שמונה? היא נוסעת פעמיים לקרייתת ארבע"...חחחחחח מפגר אבל מצחיק!!! אומר הרבה: מחמאותת מילה אהובה: תנוחי=>ד"א זכויות שמורות ללינויושש...מתה עלייךך!!מואהה3> נעליים: שיהיו יפותת ונוחותת חדר בבית: החדר שלי!! ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי המוןן טובותת דיסק אהוב: אין סלט: כל מיני סוגיםם בשר: לא ממש אוהבת תוספת לפיצה: זיתים, פטריות ועוד עיר: פ"ת => א*י*מ*פ*ר*י*ה ים: נחמד...החוף מקום אהוב: הבית שלי ובית"ר ריח: הבושם של אמא חחח רעש: אוהבת אבל לא יותר מדי טעם: טעים! רגש: א-ה-ב-ה
אוניברסיטה: עוד לא הגעתי...כשאגיעע אני אענה=] מספר:7 ספר: יש הרבה טוביםם סבתא: כפרה עליה!! סבא: כפרה עליו!! דגנים:כריות בבוקר ובערב זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? חוף קיץ או חורף? קיץץ סתיו או אביב? אביב-העונה הפרחונית והמרעננת סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה
חנוכה או סוכות? סוכות ביסלי או במבה? במבה- זה טוב!זה אוסם! פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס. פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה?העיקר
לאפה או פיתה?לאפה לחמניה או פיתה? פיתה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? שניהם שווארמה או פיצה?
בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד- יותר מעניין ברד או שלג?|אישלג. צפון או דרום? שניהם מעניינים חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? בארץ טלוויזיה או מחשב? מחשב-אפשר להתקין טלוייזיהה במחשב אהה חח איזו גאונה אני?!!חח סתגדש! עט או עיפרון? עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור?שחור שחור או אדום?שחור אדום או כחול?אדום צימר או מלון?מלון אוהלים או מלון?אוהל צימר או אוהלים?אוהל 4X4 או פרטי?פרטי עט נובע או לא נובע?נובע אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה למרות שחום זה צבע מאלף יומן קטן או גדול?קטן מחשב נייד או שולחני?נייד מכנסיים או חצאית?מכנסייםם חצאית או שמלה?חצאיתת שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?אוניה. סרט או סדרה?שניהם קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?שוקולד| מצויירים או אמיתיים?אמיתיים המומינים או הדרדסים?הדרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?רגיל מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?מים סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פלסטיק זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?ראשון שלישי או רביעי?שלישי חמישי או שישי?שישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?יומולדת חג או יומולדת?יומולדת מסיבה או חגיגה?מסיבה פרח או זר?זר מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?לא יודעת לא ניסיתי=/ אווירון או מטוס?מטוס דג או צב?
כלב או חתול?
שחור או לבן? שניהם צבעים חזקים מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק?לא זוכרת היית באופוריה של שמחה?היום טיילת לך לבד בשעות הלילה לבד??!?!!לא אף פעם קיללת את עצמך? לא זוכרת הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?למזלי לא הרגשתי נישקת מישהו?חסוי ברחת ממישהו?שלשום הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?ברוךך השםם לא הרגשתי אף פעם רצית להרוג מישהו? לפני דקה רצית לאכול מסעדה שלמה? שבוע שעבר השתעממת עד מוות? אתמול=/ עבדת על מישהו? היום=] הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?לפני המון זמן

דיאנה יקירתי

אחרי כל ההיכרות בינינו, אחרי כל הפאדיחות שאת וחניכים שלכם עשיתם לי במחנה סוכות, אחרי כל העבר המשותף, אני יותר טוב לא כי אני מצחיק, לא כי אני שווה, לא כי אני החתיך ההורס של התנועה, אלא כי אני היחיד שאת מכירה. מעליב.

חזי נשמההה אתה הכי הכי!!!

חחחח אחח הפאדיחותת שחניכיי המקסימים עשו לך!!...חחחח היה מדהיםם...הם עדיין זוכרים את זה ד"א...חחח וחזי כפרה אתהה בן אדם מקסיםם ולא בחרתי בך רק בגלל שאני מכירה רק אותךך...חחחחחחח טוב חפרתי מספיק=]] חחחחחחח מתה עליךך...ואני בטוחה שגם משהה ממש חמודד...=]]

JaboGirl

New member
אף אחד לא ישן עם אור..../images/Emo7.gif

אבל למה? היא ממש חמודה..

את הבדיחה הזאת ביקשתי לקבור

בשרשור שלי. למה להעלות את זה מחדש ? עוד יחשבו ציפי שאת לא מצחיקה....

ASTAR3

New member
שלי לי לי לי לי:)

פרטים אישיים: שם:אסתר=) תאריך לידה:י"ד חשוון (24/10 למניינם) עיר: בית-שמש איפה עוד גרת? -- בית ספר: תזכירו לי? מזל:עקרב מוצא: מרוקאית שלמה חיות מחמד: כלב אחים: משה ורפאל צבע שיער: אדמדם אורך שיער: משהו בגב... צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? אדמדם כיתה/אחר: --- מצליח בלימודים? --- תחביבים: וואו יש הרבה.. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ארץ הקודש-ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מאמין באלוהים? ברור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? astar15 ,astar3, astar1555 יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? ברוך ה' לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שומרת את זה לעצמי איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שסבא שלי נפטר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? -- איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ היו כמה ברוך ה'... מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי הדבר הכי חשוב לי בחיים! ממה אתה הכי פוחד? מאלוקים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? כל פעם משהו אחר למה אתה הכי מתנגד? לנתינת שטחים? מה דעתכם על הרכבת? מדהימה באמת... נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?לא באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?כל פעם משהו אחר וקם?בשעה 6 וחצי רבע ל-7 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?אוייי חפרתם ממש כאילו וקם?מוקדם לך שיטה מיוחדת להירדם???????? האם אתה ישן עם אור?כן האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?לא האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?אוף דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אממ וואי כולם באמת המנהל הכי אהוב בפורום: משה וחזי שניהם מעולים ואת שניהם אני אוהבת המקום האהוב לחופשה:יש הרבה טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תותים ממתק: אממ קליק? שוקולד מדליק מכונית: שוורולט שיעור: מתמטיקה חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: ורוד מגזין: מקור ראשון? כי זה מה שקוראים אצלינו בבית...והמקומונים של העיר שם לבת: יש מלא...פרח/קסם שם לבן: אביב/אסף קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים... חודש אהוב: חשוון/אוקטובר ספורטאי אהוב: -- ספורטאית אהובה: -- שחקנית אהובה: שכחתי את שמה היא משחקת בסיפור אהבה בלתי נשכח שחקן אהוב: ----- תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש הרבה אתר אהוב: חיה אהובה: כלב בדיחה: אוייש לא עכשיו זה לא הזמן אומר הרבה: מילה אהובה: סבבה נעליים: קרוקס חדר בבית: החדר של סבתא ההופעה הכי טובה שראית: אור לא רצינית.. דיסק אהוב: שלמה(מה שאור קנתה לי ליום הולדת) סלט: וואי הסלט שלי...תשאלו את אור אם הוא טעים בשר: קציצות של אמא תוספת לפיצה: זיתים ירוקים עיר: בית-שמש ים: וואו מדהים ממש מקום אהוב: יש הרבה ריח: וניל רעש:מוסיקה טעם: יוטבתה
רגש: אהבה אוניברסיטה: בר אילן מספר: פלאפון שלי? ספר: מכתבים לטליה סבתא: אוייש חמודות סבא: חמוד ממש דגנים:שוגי זה או זה ים או בריכה?ים חוף או ים?ים אם כבר אז כבר קיץ או חורף?גם וגם סתיו או אביב?גם וגם סוכות או פסח?סוכות פסח או שבועות?שבועות שבועות או סוכות?שבועות פסח או חנוכה?חנוכה חנוכה או סוכות?סוכות ביסלי או במבה?אממ שניהם זה טעים יחד פסטה או פתיתים?פתיתים אורז או קוסקוס?קוסקוס! פתיתים או אורז?אורז אורז או פסטה?פסטה רוטב עגבניות או שמנת?עגבניות פיצה דקה או עבה?עבה לאפה או פיתה?פיתה לחמניה או פיתה?לחמניה לאפה או לחמניה?לחמניה פלאפל או שווארמה?פלאפל פיצה או פלאפל?פיצה שווארמה או פיצה?פיצה בשרי או חלבי?חלבי בורקס או רוגלך?בורקס בורקס גבינה או פטריות?גבינה בורקס תפו"א או גבינה?גבינה בורקס פטריות או תפו"א?תפו"א רוגלך ממולא או ריק?אממ ממולא מטריה או מעיל?מעיל שלג או גשם?גשם גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?צפון חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ? בארץ! טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון?עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים כחול או שחור?כחול שחור או אדום?שחור אדום או כחול?כחול צימר או מלון?מלון אוהלים או מלון?מלון צימר או אוהלים?צימר 4X4 או פרטי? עט נובע או לא נובע?לא נובע אוניברסיטה או מכללה?אוניברסיטה פורום או קומונה?פורום חומה או לבנה?חומה יומן קטן או גדול?קטן מחשב נייד או שולחני?שולחני מכנסיים או חצאית?חצאית חצאית או שמלה?חצאית שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה?ברור שסרט קולנוע או בית?אממ תלוי בחשק פופקורן או שוקולד?שניהם מצויירים או אמיתיים?אמיתיים המומינים או הדרדסים?דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?קולה רגילה מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?מים סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פחית זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?שני שלישי או רביעי?שלישי חמישי או שישי?חמישי שבת או חג?אממ שניהם יומולדת או שבת?שניהם חג או יומולדת?שניהם מסיבה או חגיגה?חגיגה פרח או זר?פרח מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?אווירון אווירון או מטוס?אממ מטוס דג או צב?צב כלב או חתול?כלב שחור או לבן?לבן מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק?לא הייתי באופוריה של שמחה?חח אממ שלשום שהודיעו לי שחברה שלי מתחתנת... טיילת לך לבד בשעות הלילה?---- קיללת את עצמך?---- הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?--- נישקת מישהו?אממ את המורה חיילת שאיתי כאילו בנשיקה בלחי של יום טוב ביי היום ברחת ממישהו?--- הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?-- רצית להרוג מישהו?--- רצית לאכול מסעדה שלמה?אממ וואי אתמול חח השתעממת עד מוות?--- עבדת על מישהו?--- הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?אממ מילים לסיום:זה היה ממש ארוך...

למעלה