בית"רים שאלון

Philipil

New member
המשך

זה או זה ים או בריכה? תלוי עם עדיפות לים חוף או ים? ים קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח?פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? שבועות פסח או חנוכה? פסח חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? ביסלי (לא אוהב במבה) פסטה או פתיתים? פסטה (אם תהיו ילדים טובים יום אחד נכין לכם) אורז או קוסקוס? אורז פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? שמנת פיצה דקה או עבה? עבה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? פיתה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פלאפל שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? בשרי אח"כ חלבי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? פטריות רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? חרמונית שלג או גשם? שלג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? תלוי, חו"ל בירה טובה יותר מבחר גדול יותר טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? מכני (חודים) כחול או שחור? שחור שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? 4X4 זה מערכת הנעה, יש גם רכבים פרטיים שהם 4X4... מה בדיוק השאלה פה? זה כמו לשאול מחשב או ג'וייסטיק? עט נובע או לא נובע? נובע אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? אלקטרוני מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? חצאית מאוד נוח
חצאית או שמלה? חצאית יותר סקסי שמלה או סראפן? סראפן? מה זה? כינוי למכשיר נגד אב"כ? אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? מה ההבדל?! סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? בית פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתיים המומינים או הדרדסים? דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מה? מים או קולה? מים קולה רגילה או דיאט? רגיל מיץ או מים? מיץ ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? זכוכית ראשון או שני? בלאט שלישי או רביעי? שלישי כי יש פעילות במעו"ז חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? בלאט? חג או יומולדת? אההה? מסיבה או חגיגה?וההבדל הוא... פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? סתכלו שאלה מתחת אווירון או מטוס?מה ההבדל בין מטוס לאוירון מלבד השנה בה היו משתמשים במילה?! דג או צב? נו באמת, בשביל ציפי צב כלב או חתול? חתול שחור או לבן? בלאט!!! מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? חורף שעבר היית באופוריה של שמחה? אההה? טיילת לך לבד בשעות הלילה? לא זוכר כבר יש רישיון עכשיו זה נהיגה לבד בלילה קיללת את עצמך? אהה? הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? אההה? נישקת מישהו? א שלי היום ברחת ממישהו? היום, מגמד גרוזיני בשם דדי שזעם על זה שנדחפתי לו למטריה הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אההה? רצית להרוג מישהו? אני בקושי קורא רצית לאכול מסעדה שלמה? כולל שולחנות? השתעממת עד מוות? עכשיו בגלל השאלון הזה עבדת על מישהו? וואו אותיות יפות! הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? ~ישן על המקלדת~ עגב 4מ8ו הב4צ4 ת45רתך8ק מילים לסיום: ארוך מידי זה היה רק בשבילך ציפי, כי ביקשת למות או לסיים את השאלון - למות!!!!!!

JaboGirl

New member
בית"רים שאלון../images/Emo88.gif

בית"רי יקר, בית"רי חביב.. שאלון זה מוגש מבית היוצר של אור וציפי, והוא נוצר על מנת שתענה עליו. אז יאללה.. פרטים אישיים: שם: תאריך לידה: עיר: איפה עוד גרת? בית ספר: מזל: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? כיתה/אחר: מצליח בלימודים? תחביבים: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדיגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? מה דעתכם על הרכבת? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? וקם? באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? וקם? יש לך שיטה מיוחדת להירדם? האם אתה ישן עם אור? האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: המנהל הכי אהוב בפורום: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי אהוב: ספורטאית אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: סלט: בשר: תוספת לפיצה: עיר: ים: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: אוניברסיטה: מספר: ספר: סבתא: סבא: דגנים: זה או זה ים או בריכה? חוף או ים? קיץ או חורף? סתיו או אביב? סוכות או פסח? פסח או שבועות? שבועות או סוכות? פסח או חנוכה? חנוכה או סוכות? ביסלי או במבה? פסטה או פתיתים? אורז או קוסקוס? פתיתים או אורז? אורז או פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? פיצה דקה או עבה? לאפה או פיתה? לחמניה או פיתה? לאפה או לחמניה? פלאפל או שווארמה? פיצה או פלאפל? שווארמה או פיצה? בשרי או חלבי? בורקס או רוגלך? בורקס גבינה או פטריות? בורקס תפו"א או גבינה? בורקס פטריות או תפו"א? רוגלך ממולא או ריק? מטריה או מעיל? שלג או גשם? גשם או ברד? ברד או שלג? צפון או דרום? חרמון או אילת? חו"ל או בארץ? טלוויזיה או מחשב? עט או עיפרון? עיפרון חודים או עיפרון חידוד? כחול או שחור? שחור או אדום? אדום או כחול? צימר או מלון? אוהלים או מלון? צימר או אוהלים? 4X4 או פרטי? עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? חצאית או שמלה? שמלה או סראפן? אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? סרט או סדרה? קולנוע או בית? פופקורן או שוקולד? מצויירים או אמיתיים? המומינים או הדרדסים? "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מים או קולה? קולה רגילה או דיאט? מיץ או מים? ספרייט או מים? סודה או ספרייט? מים או סודה? בקבוק זכוכית או פלסטיק? פחית או פלסטיק? זכוכית או פחית? ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? מסיבה או חגיגה? פרח או זר? מטוס או מסוק? מסוק או אווירון? אווירון או מטוס? דג או צב? כלב או חתול? שחור או לבן? מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? היית באופוריה של שמחה? טיילת לך לבד בשעות הלילה? קיללת את עצמך? הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? נישקת מישהו? ברחת ממישהו? הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? רצית להרוג מישהו? רצית לאכול מסעדה שלמה? השתעממת עד מוות? עבדת על מישהו? הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? מילים לסיום:

Philipil

New member
בלאט זה ארוך

שם: פיליפ אוקליין תאריך לידה: 9.4.1989 עיר: קרית אונו איפה עוד גרת? - בבאקו אחרי העליה ברמת גן החלפנו 3 דירות, והחל מ94 בקרית אונו באותה הדירה. בית ספר: תיכון ע"ש בן-צבי בקרית אונו מזל: טלה מוצא: רוסי - מולוקני חיות מחמד: אחי הקטן החמוד והאהוב אחים: אחד בן 7 צבע שיער: שטני (עפ"י ציפי) אורך שיער: אין לי כח לימדוד בדיוק. מקדימה בערך עד הסנטר, מאחורה קצת מתחת לקו הכתפיים. צבעת פעם את השיער? כן קיץ בין י' לי"א באיזה צבע? לבלונד, קצת בהיר יותר ממה שיש לי היום כיתה/אחר: י"ב מצליח בלימודים? תלוי למה קוראים הצלחה, לדעתי פחות או יותר כן. תחביבים: כלי תעופה, סלולאר, ספורט מים, היסטוריה (בעיקר צבאית וציונית) איזה שפות אתה מדבר? עברית רוסית ואנגלית, שבדית ברמה בסיסית ביותר (אל תצפו ממני לדבר איתכם לא תרגלתי כמעט שנה) אוהב ספורט? מאוד איפה נולדת? באקו (בריה"מ לשעבר היום עיר הבירה של אזרביג'אן) אתה בן אדם של לילה או של יום? למה אתם יוצאים מנקודת הנחה שאני בן אדם?! רגיש לדיגדוגים? כל יום בין 3 ל5 מי שרוצה מוזמנת לבוא ולבדוק אותי מאמין באלוהים? אפשר להגיד שכן... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? Spetsnaz במסנג'ר ובאייסי, זה הכינוי שלי בכושר קרבי. (פירוש רק אם תבקשו יפה) יש לך גשר? חס וחלילה יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים, לנהיגה. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? טייס/מנהיג ציוני/מהנדס בתחום התעופה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשידידה מהכיתה שלי נפטרה בצורה די מפתיעה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכר משו ספציפי מידי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה עם ישראל, מולדת ממה אתה הכי פוחד? חזי בערום אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בעורף על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? תעשו טובה... למה אתה הכי מתנגד? וותרנות ויאוש מה דעתכם על הרכבת? דרך מאוד נוחה, בטוחה ומהירה לנוע ממקום למקום כמובן שהכוונה היא לא לרכבת ישראל... נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? אם כן אז הוא מוזמן מהיום לקרוא לי פיש'קה. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? בין 11 ל2 וקם? בין 7 וחצי לעשרה ל8 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? בין 3 ל9 בבוקר וקם? בין 11 ל16 יש לך שיטה מיוחדת להירדם? להתעייף לפני האם אתה ישן עם אור? לא אור קטנה מידי וגרה רחוק, חוצמזה שאני לא מנהל איתה יחסי אישות. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? מי ששם לב לזה כנראה מאוד משועמם האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? חדר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: נו באמת ככה לעשות הפליה? ציפי! המנהל הכי אהוב בפורום: משה, אותו אני מכיר יותר טוב, חוצמזה הוא אוהב לשיר איתי מזרחית המקום האהוב לחופשה: שבדיה, שומרון, רמת הגולן טעם גלידה אהוב: די אני עייף כבר רבע ל1 בלילה פרי אהוב: נווו!!!! שיגמר כבר ממתק: למה אין פה דברים כמו וודקה אהובה או בירה אהובה או וויסקי אהוב מכונית: או עכשיו אתם לעניין, מרסדס, הגרמנים האלה יודעים לעשות מכוניות אפילו יותר טוב משהם משמידים יהודים. שיעור: אהההה, עד שנה שעברה זה היה היסטוריה, אבל עכשיו אני כבר לא לומד את זה, אז אזרחות למרות שהמורה גרוע ומוריד תחשק מהמקצוע חג: פסח!!!! היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: מה אני הומו? מגזין: בלייזר!!!! שם לבת: וואלה לא יודע שם לבן: פיליפ, בלי קשר לנרקיסיזם אני פשוט מת על השם שלי, אם היו נותנים לי לבחור שם בלידה הייתי בוחר את השם הזה בלי לחשוב פעמיים. קבוצת ספורט אהובה: בלאט נו אני אתחיל לקלל ברוסית נמאס! חודש אהוב: אפריל :) ספורטאי אהוב: איתן אורבך (כבר לא בדיוק ספוראי) חאאאאאאאאלללללאאאאאאאססס!!!! ספורטאית אהובה: בלאט יוב טבויו מאט, נמאס!!!! שחקנית אהובה: לא מבין בקולנוע נחוי שחקן אהוב: שוב כנ"ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: עימות חזיתי (ערוץ ההיסטוריה) אתר אהוב: ??? חיה אהובה: אחשלי בדיחה: אין לי כח לספר בדיחות, בואו לציפי תביאו בקבוק מרטיני ותקבלו מופע סטנד-אפ חינם, אז יאללה רוכו עזבו אותי אומר הרבה: מה? מילה אהובה: אין נעליים: העיקר עמידות ונוחות חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מג'יקאל מיסטורי טורס במופע מחווה לאלבום סרג'נט פפר - בלתי נשכח!!! דיסק אהוב: קלסיקה פאבוריט דיסק 2 סלט: נו באמת בשר: תביאו תוספת לפיצה: תביאו פיצה קודם, אח"כ נדבר על תוספות עיר: ירושלים, שטוקהולם, לידשופינג(זכרונות ילדות מתוקים) ים: הבלטי מקום אהוב: בלאט כמה אפשר? ריח: הוגו דיפ רד לנשים, בעיקר כשהוא עליהן רעש: רעש אהוב? נפלתם על הראש? אני לא אוהב מטאל! טעם: של בירה משובחת מחבית רגש: התרגשות אוניברסיטה:טכניון? מספר: 2*4=8 (2 מספר מזל, 4 מספר מוטבע על החזה שלי בכתב מראה בעזרת נקודות חן בעקבות זה המספר שלי כשחקן כדורמים, 8 מספר החלופי שלי בכדורמים) ספר: קוו ואדיס של הנריק סנקביץ' סבתא: אלה סבא: אלפרד דגנים: כאוכל

JaboGirl

New member
אני אני אני

שם: ציפי תאריך לידה: 27.10.89 עיר: רעננה איפה עוד גרת? רמת גן בית ספר: אמי"ת רננים מזל: עקרב שליטה מוצא: איטליה / צ'כוסלובקיה חיות מחמד: 2 כלבים אחים: אפשר להגיד שאחד צבע שיער: חום אורך שיער: הממ מדורג אורך בינוני צבעת פעם את השיער? לא כיתה/אחר: י"ב מצליח בלימודים? יאפ איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ספרדית ואני מנסה ללמוד איטלקית עכשיו אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בי"ח תל השומר אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? עד לפני כמה זמן הייתי פה MEAN GIRL יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שגרירה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשדודה שלי נפטרה מסרטן והייתי בת 13 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני יכולה לחשוב על משהו.. אבל בוחרת לא לשתף
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? העתיד שלי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שאני צריכה לעשות למחרת או על התלבטויות שנתקלתי בהן באותו יום למה אתה הכי מתנגד? כפייה מה דעתכם על הרכבת? היא סבבה? נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? אני יודעת שכן באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 1-2 וקם? 7 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 3-4 וקם? 12-1 בצהרים יש לך שיטה מיוחדת להירדם? מוזיקה האם אתה ישן עם אור? לא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? פקוחות זה רק בשיעור מתמטיקה האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? הקיר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: איזה אורושית אחת.. מישהו מכיר? המנהל הכי אהוב בפורום: קשה מדי..
טעם גלידה אהוב: וניל דובדבנים של גלידת אריה זה הכי טעים בעולם פרי אהוב: אננס ממתק: יש שוקולד איטלקי כל כך טעים אחד.. שיעור: היסטוריה חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: סגול שם לבת: לא יודעת שם לבן: אריאל חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי אהוב: דל פיירו
ספורטאית אהובה: לא מעניין.. שחקנית אהובה: נינט. מה, לא? קיירה נייטלי.. שחקן אהוב: בראד פיט תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: צב לה אהובה: אצטגנין נעליים: מגפיים חדר בבית: חדרי ההופעה הכי טובה שראית: שלמה ארצי הכי הכי נהניתי סלט: ירקות בשר: אנטריקוט נשמע טוב תוספת לפיצה: בלי עיר: ת"א ים: נראה לי החופים של מיאמי סבבה.. ריח: הבושם שלי - אופוריה טעם: מתוק רגש: שמחה אוניברסיטה: ת"א ספר: המרד דגנים: סינימיניס זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? חוף קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? עדיין פסח שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? פסח חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? ביסלי פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? פתיתים אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? הממ תלוי בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? פטריות בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? הארץ! טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? אדום אדום או כחול? אדום צימר או מלון? מלון אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? הממ עט נובע או לא נובע? לא אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? מה אכפת לי יומן קטן או גדול? גדול מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? תלוי שמלה או סראפן? שמלה אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה(מה ההבדל בין ספינה לאוניה??) ספינה או אוניה? הו.. הותקלתי סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? קולנוע פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתי המומינים או הדרדסים? דרדסים שליטה "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? גברת פלפלת מים או קולה? דיאט קולה רגילה או דיאט? דיאט!!! מיץ או מים? מים ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? מה אכפת לי פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית? פחית ראשון או שני? שני.. את יום ראשון צריך למחוק שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? חמישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יומולדת.. חג או יומולדת? יומולדת.. מסיבה או חגיגה? וואטאבר פרח או זר? זר מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? מסוק? אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? |הדג| צב!! כלב או חתול? כלב שחור או לבן? לבן מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? לא זכור לי וטוב שכך היית באופוריה של שמחה? לפני חודשיים וחצי ממש.. טיילת לך לבד בשעות הלילה? לפני שבוע קיללת את עצמך? לא.. הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לא בזמן האחרון נישקת מישהו? הבוקר? ברחת ממישהו? חיחי הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אולי באיזשהו שלב כשלמדתי לפסיכומטרי.. רצית להרוג מישהו? היום רצית לאכול מסעדה שלמה? כנסו למקס ברנר ותרצו
השתעממת עד מוות? האמת שהרבה מאוד זמן שלא.. בקיץ אולי הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? בכל רגע ורגע
מילים לסיום: "אם לא נאט, לא נביט, לא נשים לב לפרטים, לא נגיע לארץ חדשה"(שלמה ארצי)

שלייי

פרטים אישיים: שם:אור תאריך לידה:9-10-1990 עיר: שקד איפה עוד גרת? נתניה בית ספר: אורט עפולה מזל:מאזניים מוצא: עירקית ומרוקאית (לא! אני לא רוסיה!) חיות מחמד: אין אחים: 3.. טל, רון ומתן צבע שיער: אממ שטני אורך שיער: בינוני חח צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? -- כיתה/אחר: י' מצליח בלימודים? אכן כן תחביבים: שינה, איסיקיו, טלפון איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ודי הרבה ערבית
אוהב ספורט? לא איפה נולדת? נתניה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה :] רגיש לדיגדוגים? חחח מאוד מאמין באלוהים? כמובן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אמממ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? זה משתנה כל פעם
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחחחח היו הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממ מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה... ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? איפה שהעיניים אמורות להיות.. אולי איתן הראייה שלי הייתה טובה
על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? כמה אני עייפה למה אתה הכי מתנגד? לימודים עד 4 מה דעתכם על הרכבת? חחח שאני נוסעת בה יותר מדי נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? בטוח יש איזה חסר חיים שיקרא... באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 1-2 וקם? 6 וחצי באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 3-4-5 וקם? 3-4 יש לך שיטה מיוחדת להירדם? כן.. לעצום עיניים חחח האם אתה ישן עם אור? לא ולא האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? כן ברור... אני מנסה להירדם עם עיניים פתוחות האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?חח כן.. דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אסתר המנהל הכי אהוב בפורום: שניהם.. חח לא בא לי חסימה
המקום האהוב לחופשה: בצפון.. טעם גלידה אהוב: וניל-עוגיות פרי אהוב: תותים ממתק: שוקולד מכונית: שיעור: היסטוריה ואלקטרוניקה.. גם לשון זה נחמד אבל רק בגלל שהמורה מרשה לי לא לעשות כלום בשיעור
חג: המממ היום הכי אהוב בשבוע: רביעי צבע: ורוד
מגזין: מעריב לנוער שם לבת: אריאל והדר שם לבן: רפאל ורון קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים. חודש אהוב: אוקטובר ספורטאי אהוב: פביאני
ספורטאית אהובה: שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: בן סטילר תוכנית אהובה בטלוויזיה: סימפסון, סאות'פארק ועקרות בית נואשות. אתר אהוב: תפוז(?) חיה אהובה: כלב בדיחה: אומר הרבה: סבבה מילה אהובה: נעליים: נייקי חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: קוקה קולה לייב דיסק אהוב: או אה.. יש המון סלט: ירקות בשר: תוספת לפיצה: זיתים ופטריות. עיר: נתניה, ת"א וירושלים.. ים: סוף.. מקום אהוב: הבית של סבתא
ריח: של גשםם רעש: אה?! טעם: מתוק... רגש: שמחה
אוניברסיטה: כן, בטח.. מספר: 6 ספר: יש המוןן
סבתא: יש רק אחת.. סבא: אין דגנים: עוגי וכריות. זה או זה ים או בריכה?ים חוף או ים?ים קיץ או חורף?חורף
סתיו או אביב?אביב סוכות או פסח?סוכות פסח או שבועות?שבועות שבועות או סוכות?שבועות פסח או חנוכה?פסח חנוכה או סוכות?סוכות

המשך..

ביסלי או במבה?במבה פסטה או פתיתים?פסטה... לא אוהבת פתיתים אורז או קוסקוס?ברור שקוסקוס פתיתים או אורז?אורז אורז או פסטה?אורז רוטב עגבניות או שמנת?עגבניות פיצה דקה או עבה?דקה לאפה או פיתה?לאפה.. למרות שאני אף פעם לא מצליחה לסיים אותה לחמניה או פיתה?פיתה לאפה או לחמניה?לאפה פלאפל או שווארמה?שווארמה פיצה או פלאפל?פיצה שווארמה או פיצה?שווארמה בשרי או חלבי?אממ תלוי מתי בורקס או רוגלך?בורקס בורקס גבינה או פטריות?גבינה בורקס תפו"א או גבינה?גבינה בורקס פטריות או תפו"א?פטריות רוגלך ממולא או ריק?ממולא מטריה או מעיל?מעיל שלג או גשם?שלגגג גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?צפון חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ?בארץ טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים חחח לא כתבתי עם עיפרון חידוד מכתה ג' ניראה לי
כחול או שחור?שחור שחור או אדום?שחור אדום או כחול?אדום צימר או מלון?צימר אוהלים או מלון?מלון צימר או אוהלים?צימר 4X4 או פרטי?פרטי עט נובע או לא נובע?WTF?! אוניברסיטה או מכללה? תיכון! פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה יומן קטן או גדול?גדול מחשב נייד או שולחני?רגיל מכנסיים או חצאית?מכנסיים חצאית או שמלה? חצאית שמלה או סראפן?לא זה ולא זה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה?סרט קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?שוקולד מצויירים או אמיתיים?מצויירים המומינים או הדרדסים?המומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?רגילה! מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?ספרייט סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פחית זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?ראשון שלישי או רביעי?רביעי.. אחח החופש החופש
חמישי או שישי? שישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?יומולדת מן הסתם חג או יומולדת?יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר?פרח
מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?אווירון אווירון או מטוס?מטוס דג או צב?דג כלב או חתול?כלב.. אני שונאת חתולים! שחור או לבן?לבן מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? לא יודעת.. ממש מזמן. היית באופוריה של שמחה? לפני חודש בערך.. טיילת לך לבד בשעות הלילה? חנוכה קיללת את עצמך? למה לי לקלל את עצמי?! הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? מה אני חולת נפש?! נישקת מישהו?היום.. ברחת ממישהו?
הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?חחחחח שבוע שעבר רצית להרוג מישהו? עכשיו רצית לאכול מסעדה שלמה?אף פעם השתעממת עד מוות?ת'כלס עכשיו עבדת על מישהו? אתמול.. הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כל הזמן חחח מילים לסיום:ברוך השם שזה נגמר.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אנה פת 15

New member
גמאני גמאני רוצה....

שם:אנה אולייניק תאריך לידה:28.4.91 עיר: פ"ת איפה עוד גרת? ת"א עד שהתחלתי יסודי בית ספר: "גולדה" מזל:שור מוצא: ברית במועצות חיות מחמד: אין אחים: אין צבע שיער: בלונד טבעי אורך שיער: מגיע עד אמצע הגב צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? כיתה/אחר: י' מצליח בלימודים? אם אפשר לקרא לזה המלחה תחביבים: מוסיקה ולכתוב שירים איזה שפות אתה מדבר? רוסית עברית ואנגלית אוהב ספורט? בערך איפה נולדת? באוקראינה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מאמין באלוהים? כן אבל הוא לא נותן לי סיבות יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשיש לי מבחנים מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו לי הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש המון מה הדבר הכי חשוב לך? כנות ממה אתה הכי פוחד? שאנשים מעמידים פנים אליי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מה אני מוטציה על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? איו פדיחה הולכת להיום מחר למה אתה הכי מתנגד? להרים ידיים מה דעתכם על הרכבת? בסדר זה עוד סכ"ה כלי תחבורה נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות?אני בספק באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?בין 12 ל-1 וקם?6-7 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 3-5 וקם?8-10 יש לך שיטה מיוחדת להירדם?לא האם אתה ישן עם אור?לא אבל עם בובת קוף (יש לי אותה מאז שאני קטנה) האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?עצומות האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?החדר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: לפי מה שהבנתי ציפי המנהל הכי אהוב בפורום: חזי המקום האהוב לחופשה: לא יודעת כל אחד והטעם שלו טעם גלידה אהוב: פיסטוק פרי אהוב: תפוח ממתק: מכונית: מזדה שיעור: היסטורי חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי הכי מצחיק בשבוע צבע: שחור מגזין: שם לבת: נטלי שם לבן: ניק קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: אפריל כי אז אני גדלה בשנה ספורטאי אהוב: ספורטאית אהובה: שחקנית אהובה: שרה מישל גלר שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: סקראבס אתר אהוב: אתר הבלוג שלי חיה אהובה: כלב בדיחה: מתי זה נגמר???? אומר הרבה: מילה אהובה: מאלף נעליים: שיהיו נוחות כנראה חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: שורטי לאלף את הסוררת סלט: בשר: תוספת לפיצה: מה יש פיצה? עיר: פ"ת ים: בסדר מתי הולכים? מקום אהוב: כל מקום חוצ מביצפר ריח: העיקר שיהיה נעים רעש: עושה כאב ראש טעם: שיהיה נורמלי רגש: אהבה אוניברסיטה: אני עוד רחוקה מזה מספר: 4 ספר: האמן ומרגריטה סבתא: מרי סבא: מיכאל דגנים:בבוקר זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? חוף קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב סוכות או פסח?פסח פסח או שבועות?פסח שבועות או סוכות?שבועות פסח או חנוכה?פסח חנוכה או סוכות?חנוכב ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים?פסטה אורז או קוסקוס?קוסקוס פתיתים או אורז?פתיתים אורז או פסטה?פסטה רוטב עגבניות או שמנת?רוטב עגבניות פיצה דקה או עבה?דקה לאפה או פיתה?פיתה לחמניה או פיתה?פיתה לאפה או לחמניה?לחמניה פלאפל או שווארמה?פלאפל פיצה או פלאפל?פלאפל שווארמה או פיצה?פיצה בשרי או חלבי?חלב בורקס או רוגלך?בורגס בורקס גבינה או פטריות?גבינה בורקס תפו"א או גבינה?גבינה בורקס פטריות או תפו"א? רוגלך ממולא או ריק?ריק מטריה או מעיל? מטריה שלג או גשם?שלג אפעם לא ראיתי גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?צפון חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ?בארץ טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון?עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים כחול או שחור?שחור שחור או אדום?שחור אדום או כחול?אדום צימר או מלון?צימר אוהלים או מלון?אוהלים צימר או אוהלים?אהלים 4X4 או פרטי? פרטי עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה?מכללה פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה יומן קטן או גדול?גדול מחשב נייד או שולחני?נייד מכנסיים או חצאית?מכנסיים חצאית או שמלה?חצאית שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה? סרט אבל שיהיה טוב קולנוע או בית? יש הבדל פופקורן או שוקולד?פופקורן מצויירים או אמיתיים?אמיתיים המומינים או הדרדסים?מומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?מים קולה רגילה או דיאט?רגיל מיץ או מים?מים ספרייט או מים?מים סודה או ספרייט?סודה מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פלסטיק זכוכית או פחית?זכוכית ראשון או שני?ראשון שלישי או רביעי?רביעי חמישי או שישי?שישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?יומולדת חג או יומולדת?יומולדת מסיבה או חגיגה?מסיבה פרח או זר?פרח מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?מסוק אווירון או מטוס?מטוס דג או צב?דג כלב או חתול?כלב שחור או לבן?שחור מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? אתמול היית באופוריה של שמחה?כשחברה שלי ואני עשינו צחוקים כל היום טיילת לך לבד בשעות הלילה? קיללת את עצמך?המון אחרי נכשלים הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?במבחן במטימתיקה נישקת מישהו? ברחת ממישהו?אתמול כשהלכו אחרי כל הדרך מבית ספר הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?מאז הלידה רצית להרוג מישהו?אתמול רצית לאכול מסעדה שלמה?אפעם לא קרה השתעממת עד מוות?כל יום בבית ספר עבדת על מישהו?לא זכור לי הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? מילים לסיום:ברוך השם זה נגמר=]]

היות ואני ממלכתי...

וגם אם לא, אור הייתה מכריחה אותי בער לענות, אז הנה התשובות: פרטים אישיים: שם: חזי ברסי תאריך לידה: 24/11/87 עיר: לוד איפה עוד גרת? בבית שלי בלוד! כאן ביתי פה אני נולדתי.... בית ספר: כרגע אוניברסיטת בר אילן, הפקולטה למדעי החברה מזל: קשת מוצא: עיראקי-טורקי חיות מחמד: הדר ביטן ? אחים: 2 אחות ואח צבע שיער: שחור אורך שיער: קצוץ צבעת פעם את השיער?כן, בפורים שהתחפשתי לביבי באיזה צבע? כסוף כיתה/אחר: י"ד זה נחשב כי י"ג זה שנת שירות מצליח בלימודים? תכל'ס לא, אבל כדי להרגיע את מדור עתודה שקורא כאן קיבלתי 92 בעבודה באנגלית תחביבים: כל תחביב שלי מסתיים בגמילה איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית ולירית אוהב ספורט? אכן כן איפה נולדת? ביה"ח אסף הרופא אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה! לילה! לילה! רגיש לדיגדוגים? מאוד, אפילו זה חולני אצלי מאמין באלוהים? בטח שכן (אם לא, אני מחוץ לאוניברסיטה...חחח...) יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא. אני בן אדם משעמם. יש לך גשר? כן. אפילו 2. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים (גם עדשות אבל הן זרוקות באיזה פינה) מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ראש עיריית לוד איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שבו הכרתי את ציפי. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נישקתי נשיקת ידידות בחורה שהייתה שומרת נגיעה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זכור לי. היה לי הרבה. למשל- הלילה שאני ומשה כתבנו את "אמצע הלילה בהר" מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ממה אתה הכי פוחד? חברים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ברגליים, ואז הייתי מקבל איזה בת "טבעית" ואיזה "לא טבעית" על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אני חושב על יותר מדי דברים, אז אני חייב לראות בטלביזיה משהו רדוד שלא יאמץ לי את המוח ויגרום לי להירדם. נראה לי אני ראיתי דוקוסלב על חיים משה. למה אתה הכי מתנגד? לחברי כנסת שהם כמו גייס חמישי. מה דעתכם על הרכבת? המצאה אדירה!!! נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? כן, את! באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 2 וקם? 6 בבוקר באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 2 וקם? 6 בערב יש לך שיטה מיוחדת להירדם? מפורט למעלה האם אתה ישן עם אור?- מה פתאום, הייתי מעדיף את אחותה (בצחוק,בצחוק...) האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? ציפי ואור- קחו תרופות על השאלה הזאת האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? פנים לכיוון הכרית דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: יוחנן המקורי המנהל הכי אהוב בפורום: ms6 המקום האהוב לחופשה: כינרת! טעם גלידה אהוב: פונץ'-בננה (זה גם הכדור הכי פרסי, כי בכדור אחד יש 2 טעמים!) פרי אהוב: אבטיח ממתק: מקופלת מכונית: אופל קורסה (רק שתהייה לי כבר שבוע הבא!) שיעור: מבוא לכלכלה -מיקרו חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: רביעי כי אין לי כלום באותו יום צבע: כחול מגזין: the marker שם לבת: אוניברסיטה (ואז בגיל 18 היא תהייה האוניברסיטה הפתוחה) שם לבן: יוני קבוצת ספורט אהובה: בית"ר ירושלים חודש אהוב: כל חודש שיש בו 31 יום, כי זה מגדיל את המכירות ספורטאי אהוב: עודד קטש (הייתי מעריץ שלו ואני נאמן לו גם שהוא פרש!) ספורטאית אהובה: שחר פאר. וינרית אמיתית. שחקנית אהובה: עלמה זק התותחית שחקן אהוב: נבו קמחי- שומר לו אמונים מאז "חצי המנשה" תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת אתר אהוב: גן הורדים בירושלים. מקום מרגיע לאללה. מקום קצת נקי ושקט, לפני הגועל נפש של הכנסת. חיה אהובה: ארנבון בדיחה: לכל 5 יח' מתמטיקה. איך מצירים פרבולה? מצירים פרה ואז עושים לה בולה-בולה אומר הרבה: קיצור מילה אהובה: כל מה שאסתר לא למדה עדיין לפסיכומטרי נעליים: ספורט חדר בבית: קטן וטוב ההופעה הכי טובה שראית: מוניקה סקס ברוק עצמאות לפני 3 שנים דיסק אהוב: הדיסק שאני מוציא סלט: רגיל בשר: כל דבר! (עוף זה לא בשר!!) תוספת לפיצה: אין עיר: ירושלים ים: חוף הבונים,עתלית מקום אהוב: משחקי הוידאו של עזריאלי ריח: מה, כולם הריחו ? רעש: שרית חדד טעם: מתוק רגש: אין אוניברסיטה: בר -אילן שולתתת ! מספר:7 ספר: מנחם בגין/עופר גרוזנברג סבתא: אין סבא: אין דגנים: שוגי זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? ים קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח (כי בסוכות אני תמיד עובד קשה על המחנה) פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? סוכות (אשכרה מבחני חיל מודיעין על יושר, בודקים אמינות) פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס?קוסקוס פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? לא זה ולא זה פיצה דקה או עבה? עבה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? רוגעלך בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא בעיקר דברים מתוקים! מטריה או מעיל? מטריה שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד ברד או שלג? ברד צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ?ארץ טלוויזיה או מחשב? טלביזיה עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חידוד כחול או שחור? כחול שחור או אדום? אדום אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר , בטח צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? 4*4 עט נובע או לא נובע? ממה זה נובע ? אוניברסיטה או מכללה? מכללה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? חומה יומן קטן או גדול? בינוני מחשב נייד או שולחני? נייד (ועוד מעט מקבל בחינם) מכנסיים או חצאית? לבנים-מכנסיים, לבנות-חצאית חצאית או שמלה? חצאית שמלה או סראפן? מה זה סראפן ? אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? סירה ספינה או אוניה? ספינה סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? קולנוע פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? מצויר המומינים או הדרדסים? מומינים (תמיד חשקתי ב"מאי" הקטנה) "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? פלפפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט? רגיל מיץ או מים? מיץ ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני? ראשון שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? שישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? אומרים ההיא התחתנה חגגנו עד אור הבוקר פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מסוק מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס?מסוק דג או צב? דג כלב או חתול? כלב שחור או לבן? לבן מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? לפני חודש היית באופוריה של שמחה? לפני חודשיים טיילת לך לבד בשעות הלילה? לפני שבועיים (אבל עם האוטו) קיללת את עצמך? אף פעם. אני אוהב אותי! הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לפני שבוע ולפני שבועיים נישקת מישהו? היום. את אמא. ברחת ממישהו? אף פעם הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אף פעם. כל דבר בחיים זה תקופות. רצית להרוג מישהו? אף פעם. רצית לאכול מסעדה שלמה? שיש לי התקפות רעב בתקופות הטובות שלי. השתעממת עד מוות? לפני שבועיים (כולם מבינים שלפני שבועיים הייתי במצב רגיש) עבדת על מישהו? כל יום כמעט יוצא לי לעבוד על מישהו... הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? מילים לסיום: מה אברך לו במה יבורך, זה הילד שאל המלאך

יוחנן המקורי ../images/Emo6.gif

ואם לא היית עונה הייתי מכריחה אותך עכשיו כשקמתי.. למה לחכות עד הערב?

Philipil

New member
חזי אתה חלש

אולי בלוד הפתיחה היא בגיל 18 בתיכון שלי האוניברסיטאות נפתחות בגיל 15 או 16 הבי"ס דוגל בלימודים אקדמאים מגיל צעיר

JaboGirl

New member
מנחם בגין/ עופר גרוזברד ?

למה? למה למה למה? הבן אדם הזה לקח כל חלק מעורר הערצה באישיות של בגין ונתן לו פרספקטיבה של מחלת נפש.

למרות שאף אחד לא באמת קורא את זה

שם: ישראל גולדשטיין תאריך לידה: 12.11.88 עיר: אילניה, ולקרוא לזה עיר זה פשוט עלבון, איפה עוד גרת? אילניה בית ספר: פחחח מזל: עקרב מוצא: מעורב :p חיות מחמד: 4 חתולים וכלב אחים: 2 אחיות צבע שיער: חום כהה? שחור? אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? אמרתי לא! כיתה/אחר: פחחח מצליח בלימודים? ושוב - פחחחח תחביבים: לנגן בגיטרה , לנגן בפסנתר, לנגן על העצבים של רוני. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגליזי וטיפ טיפונת ערבית אוהב ספורט? בטח איפה נולדת? כאן נולדתי אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? לא בדקתי מאז גיל 8 מאמין באלוהים? לא בטוח יש לך כינויים נוספים באינטרנט? סרושה :D יש לך גשר? יש לי את גשר אלנבי יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני כבר גדול. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אתמול. (לא, באמת!) מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זכור לי רגע כזה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הבר מצווה שלי מה הדבר הכי חשוב לך? האנושיות ממה אתה הכי פוחד? שהצבא יחליט שאני לא מתאים וישחרר אותי על 21 אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? עמוק עמוק בתחת על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מי שבא למה אתה הכי מתנגד? להחזרת הגולן מה דעתכם על הרכבת? *** רכבת נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? אין שום סיכוי - וטוב שכך באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? מתי שבא וקם? מתי שבא באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? מתי שבא - חלאס! וקם? אוף אתכם יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לשכב ולחכות? האם אתה ישן עם אור? לא סובל אור (חוץ מכמה אורים שאני מכיר שממש חמודות) האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? עצומות........... איזה שאלה מטומטמת האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? מה שיוצא דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: אני, ללא ספק (וגם הכי צנוע) המנהל הכי אהוב בפורום: חזי, ללא ספק המקום האהוב לחופשה: קמבודיה טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: מלון ממתק: מארס מכונית: שברולט קורווט 2001 שיעור: פחחחחחחחחחחחחחח אבל זה היה תרגום, או אנגלית, או מתמטיקה.. (נשבע לכם!) חג: פסח - וכן המרבה הרי זה משובח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כחול (אם זה בא עם לבן אז הכי טוב!) מגזין: שתקו שם לבת: שני שם לבן: שניה קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב חודש אהוב: נובמבר ספורטאי אהוב: אבי נמני.. אלא מה.. ספורטאית אהובה: שראפובה שחקנית אהובה: די כבר שחקן אהוב: מספיק תוכנית אהובה בטלוויזיה: סקראבס אתר אהוב: הממ YNET? חיה אהובה: חתול בדיחה: השאלון הזה הוא בדיחה אומר הרבה: אלא מה, מניח מילה אהובה: ברם נעליים: ריבוק חדר בבית: החדר שלי! ההופעה הכי טובה שראית: רוק עצמאות 2005 - כל מה שהיה דיסק אהוב: יש יותר מדי סלט: האוכל של האוכל בשר: כל מה שבשביל לתפוס אותו היה צריך להזיע תוספת לפיצה: עגבניות + גבינה מלוחה עיר: אילניה ים: ירושלים מקום אהוב: כל מקום שרואים בו את הכוכבים ריח: ריח משהו משהו רעש: הרעש של הקופה הרושמת טעם: טעים רגש: אהבה אוניברסיטה: הגזמתם לא? מספר: מספר? הממ 8? ספר: איתי מלבנון סבתא: בקומה למטה סבא: הוא רק זיכרון טוב דגנים: קוקומן! יה! זה או זה ים או בריכה? ים חוף או ים? ים קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? פסח! פסח או חנוכה?פסח חנוכה או סוכות? פסח! ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? אורז פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה?אורז רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה? עבה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? פיתה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? תלוי במצב רוח פיצה או פלאפל? פלאפל שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? בשרי בורקס או רוגלך? הא? בורקס גבינה או פטריות? די בורקס תפו"א או גבינה? אוף אתכם בורקס פטריות או תפו"א? חסרי חיים רוגלך ממולא או ריק? מה זה רוגלך!? מטריה או מעיל?מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון! חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? חו"ל - מסיבות ששמורות איתי (ולא יותר מ-3 חודשים!) טלוויזיה או מחשב? מיחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חפרנים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? חלאס אדום או כחול?מספיק צימר או מלון? מלון אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? למי אכפת העיקר שיסע עט נובע או לא נובע? עוד מעט אני אראה לכם מה זה נובע אוניברסיטה או מכללה?חפרנים פורום או קומונה? ממש מעטפה חומה או לבנה? למי אכפת?! יומן קטן או גדול? חלאס מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? מכנסיים......................................................... חצאית או שמלה? מה אני מעדיף ללבוש?!? שמלה או סראפן? טוב מספיק מעכשיו אני עונה רק על שאלות נורמאליות אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? בית פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? אמיתיים המומינים או הדרדסים? איזו דילמה "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? פלפלת מים או קולה?מים קולה רגילה או דיאט? אמרתי מים מיץ או מים? מים! ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? מים! מים או סודה? מים! בקבוק זכוכית או פלסטיק? פלסטיק פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? למי אכפת? ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? מסיבה או חגיגה? פרח או זר? מטוס או מסוק? מסוק או אווירון? אווירון או מטוס? דג או צב? כלב או חתול? שחור או לבן? מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? לא זכור לי, אבל יש מצב שאתמול היית באופוריה של שמחה? כנראה שהיום טיילת לך לבד בשעות הלילה? שלשום? קיללת את עצמך? אתמול הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? אתמול נישקת מישהו? זה לא אתמול ברחת ממישהו? מרוני, לפני כמה ימים.. הסיבה ברורה הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אתמול רצית להרוג מישהו? אתמול רצית לאכול מסעדה שלמה? עכשיו.. השתעממת עד מוות? עכשיו!! עבדת על מישהו? לא זכור לי הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לא זכור לי מילים לסיום: אם עוד פעם אתן כותבות שאלון כזה אני לא יודע מה אני עושה..

אננננננננני =)

פרטים אישיים: שם: הדר ביטן תאריך לידה: 16.4.92 עיר: בית שמש איפה עוד גרת? שום מקום..חח בית ספר: שייבר, ברנקו וייס א' :S מזל: טלה מוצא: עראקית \: חיות מחמד: אחותי ? אחים: 3 צבע שיער: שחור אורך שיער: ממ נחמד צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? אבל לא צבעתי..חח כיתה/אחר: ט' מצליח בלימודים? ממ סבבה לגמרי :] תחביבים: לישון, מחשב , לצייר, מחניים, וזהו \: איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ספרדית אוהב ספורט? לא ! איפה נולדת? ירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? הדרושקה, ביטנוש, ביטי , הדרי , הדרוש, עוד ?! יש לך גשר? היה \: יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חברה של ליטל
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 23.10.2000 מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שאמררתי משהו על מישהו ולא ידעתי שהוא לידי . איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 1.8.06 מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברות ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים חשובים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מעל האוזנים \: על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? משוב עם עצמי על היום שעבר חח למה אתה הכי מתנגד? פרוטקציות ,שקרים מה דעתכם על הרכבת? נחמד :\ נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? לא חח באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 11 -10 וקם? 7 וחצי באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? תלואי. . וקם? 9 ואף אחד לא מעיר אותי יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לעצום עינים ולא לפתוח חחחחחחח האם אתה ישן עם אור? לא מפריע לי האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? עצומות =\ האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?מממממממ לא יודעת דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: ליטל בן מוחה המנהל הכי אהוב בפורום: חזי המקום האהוב לחופשה: אילת ? טעם גלידה אהוב: לימון פרי אהוב: קלמנטינה חח ממתק: טעמי מכונית: הונדה של אבא, :) שיעור: אנגלית חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: ראשון צבע: כתום מגזין: לא קוראת \: שם לבת: דון שם לבן: שלומי קבוצת ספורט אהובה: הפועל תל אביב !!!! חודש אהוב: אפריל ספורטאי אהוב: שביט אלימלך ספורטאית אהובה: שלמה המורה לספורט חח :] שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארתור אתר אהוב: שין חיה אהובה: שום דבר בעעעעעעעע בדיחה: פעם היה קיפוד שנשם מהתחת ומת ;] אומר הרבה: תנוחי D: מילה אהובה: חבוב, מאמי \: נעליים: קרוקס? הכי נוח (= חדר בבית: של אמא ואבא ההופעה הכי טובה שראית: הדורבנים ?! לינוי את מ ל כ ה ! דיסק אהוב: שלמה ארצי באוטו של אסתר .. חח סלט: יווני בשר: פרגיות תוספת לפיצה: זיתים עיר: ת"א ים: ת"א מקום אהוב: בלומפילד ריח: רושאס רעש: מנגינות של שירים ישנים טעם: מתוק רגש: קנאה אוניברסיטה: בע"ה בעתיד..חח מספר: 6 ספר: לראות בעינים עצומות , :) סבתא: ז"ל \: סבא: מאיר , והוא החייייייים שליייייייי
דגנים: הקרונפלקס עם התרנגול חח זה או זה ים או בריכה? בריכה חוף או ים? ים קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? פסח שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? חנוכה ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? שמנת פיצה דקה או עבה? דק לאפה או פיתה? פיתה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לחמניה פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? " רוגלך " כמו היועץ של בית ספר חחחחחחחחחחחחחחח
בורקס גבינה או פטריות?פטריות בורקס תפו"א או גבינה? בעע על שניהם בורקס פטריות או תפו"א? פטריות רוגלך ממולא או ריק? ריק מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? ברד ברד או שלג? שלג צפון או דרום? דרום חרמון או אילת? אילת חו"ל או בארץ? חו"ל טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? שחור שחור או אדום? אדום אדום או כחול? אדום צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? פרטי \: עט נובע או לא נובע? מה ????? \: אוניברסיטה או מכללה? מכללה להרביץ לערבים
חח סתם סתם . פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? גדול מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? חצאית, למרות שאני תמיד עם מכנסיים חצאית או שמלה? שמלה ערב אלגנטית שמלה או סראפן? שמלה אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? ספינה סרט או סדרה? סדרה קולנוע או בית? קולנוע פופקורן או שוקולד? פופקורן מצויירים או אמיתיים? מצוירים המומינים או הדרדסים? הדרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? גברת פלפלת מים או קולה? ממ מים, את הקולה נותנים ליוני מבינימינה קולה רגילה או דיאט? דיאט מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? פלסטיק פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית?זכוכית ראשון או שני? ראשון שלישי או רביעי? שלישי חמישי או שישי? חמישי שבת או חג? חג יומולדת או שבת? יום הולדת חג או יומולדת? יום הולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? אווירון אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? צב כלב או חתול? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שחור או לבן? שחור מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? בנפילה אז לפני חנוכה. היית באופוריה של שמחה? שהפועל ת"א מנחת את בית"ר אז אני באופוריה .... טיילת לך לבד בשעות הלילה? כן בגינה חח קיללת את עצמך? כן הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? כןןןןן \: נישקת מישהו? לא =) ברחת ממישהו? כן הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? כן רצית להרוג מישהו? כןןן !!!!!! רצית לאכול מסעדה שלמה? לא, אני נראת כאילו עשיתי את זה אבל השתעממת עד מוות? בגלל זה אני עונה \: עבדת על מישהו? בקטנות בשביל הצחוק הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כמו עכשיו ?! :( מילים לסיום: תודה שהעברתם לי שעה שלממממממממה :)

את אוהבת את הדיסק של שלמה ארצי

באוטו של אסתר? חחח זה אני צרבתי לה.. ממש מרגש לשמוע שאוהבים אותוו

וואו.. זה היה ארוך...

שם: רעות תאריך לידה: י"ד ניסן (ליל הסדר:) 05/04/085 עיר: הר ברכה... מה זה עיר... קניונים, רמזורים... איפה עוד גרת? מצפה גיתה בצפון, עד גיל שנתיים בערך בית ספר: אולפנת להב"ה בקדומים מזל: טלה מוצא: תימני/ רומני חיות מחמד: אם היה אז זה בטח היה אסקיסיבירי או משו... אחים: יחד איתי 6. אני השניה. צבע שיער: חום כהה אורך שיער: ארוך יחסית... צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? יצא חום אדמדם כזה... כיתה/אחר: מכללה מצליח בלימודים? כשאני שם אז כן תחביבים: קריאה, ארומה (חחח... הייתי חייבת!!) רכיבה על סוסים, וגיטרה (לא ברמה של ליאור... אבל בכל זאת...) איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית בסיסית, ושפת הגימ"ל. (פנינה... חחח... תוסיפי את זה לרזומה!!) אוהב ספורט? נחמד כזה... איפה נולדת? בבי"ח בנהריה נראה לי... אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם. תלוי במצברוח רגיש לדיגדוגים? לא מאמין באלוהים? ברור יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? תרפיסטית באומנות איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? עזבו, אני לא צריכה שתתחילו לבכות לי... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח.... אתם לא באמת רוצים לדעת!!!! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום? מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, ארצנו הקטנטונת, לשמור על הערכים והעקרונות... ממה אתה הכי פוחד? שיהיה פינוי אצלנו (מבטיחים כבר הרבה שנים...) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי עוצמת אותן והולכת לישון!! על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? חלומות ודמיונות
למה אתה הכי מתנגד? לאנשים שלא רוצים לעזור לעצמם. אני יכולה להתחרפן מזה!!! מה דעתכם על הרכבת? כיפית! מתה עליה! נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? ברור! נכון פנינה? היי ציפי...
באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 1-2 וקם? תלוי... משתנה מ 6.30 ל 11 באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? וואו... מאוחר... וקם? צהריים ככה... יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לרוקן את הראש ממחשבות. ולפעמים מוזיקה. האם אתה ישן עם אור? בלי!!! האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? אתם רציניים? מי שם לב?! האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? החדר דברים אהובים: המשתמש הכי אהוב בפורום: רק עכשיו נכנסתי... המנהל הכי אהוב בפורום: אני מכירה רק את חזי, אז יאללה, שיהיה חזי! המקום האהוב לחופשה: כנרת טעם גלידה אהוב: קרמל/ ריבת חלב (נשבעת לכם שאני לא מבדילה בינהם...) פרי אהוב: תותים ממתק: קרמבו! ועדיף מוקה.. מכונית: סובארו מתנחלים עם מליון סטיקרים :) שיעור: אנתרופולוגיה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: רק לא שחור מגזין: אותיות. חחח... זה לילדים דתיים ואני מתה על זה!!! אני עדיין מנויה... שם לבת: אמממ... הרבה שם לבן: הראל קבוצת ספורט אהובה: הקבוצה שלי במחניים חודש אהוב: השנה זה אדר! חופשת סימסטר אחרי המבחנים! ספורטאי אהוב: אין לי מושג ספורטאית אהובה: כנ"ל שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס. עתיקה, אבל אף פעם לא איכזבה! שחקן אהוב: לא יודעת איך קוראים לו... חחח... אני אודיע כשאברר... תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת אתר אהוב: אמממ... חיה אהובה: סוס!! בדיחה: מה זה שמש בהר ברכה? - כמו מנורה במקרר!! חחחחח... תודו גדול!! אומר הרבה: סבבה מילה אהובה: צ'קלקה (האור המסתובב הזה שעל הג'יפים. תנסו להגיד, זה כיף:) נעליים: חיבה מיוחדת לנעלי ספורט חדר בבית: שלי ושל ההורים. בשניהם אני שורצת.. ההופעה הכי טובה שראית: עברי לידר. ענק! דיסק אהוב: ריטה- רמי במופע המשותף. סלט: כמה שיותר ירקות, כמה שיותר תוספות! בשר: עוף... תוספת לפיצה: בצל עיר: ירושליים! מהממת... ים: כנרת... לא ממש ים, אבל הכי שווה בארץ! מקום אהוב: הר ברכה. (כן, פנינה. באמת!) ריח: של גשם.. רעש: של סופה משתוללת בחוץ, אבל רק כשאני מכורבלת עם פוך בסלון ושותה שוקו חם... טעם: של מרק תימני עם חולבה ולחוח! רגש: אושר אוניברסיטה: המכללה שלי באריאל. הכי ביתי. מספר: 7 ספר: לא יודעת. הרבה... "רבקה" זה מצויין! ועלובי החיים, קלאסיקה מדהימה... סבתא: בתיה, בארה"ב סבא: אין דגנים: הטבעות האלה עם הדבש, או עוגי. יאמי..

המשך

זה או זה ים או בריכה? ים חוף או ים? אממ... שניהם... קיץ או חורף? חורף! סתיו או אביב? אביב סוכות או פסח? סוכות פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? סוכות פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? לא יודעת... שניהם... ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? אורז אורז או פסטה? אממממ.. פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? שמנת! עם פטריות! פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לאפה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? שווארמה בשרי או חלבי? אממ... תלוי.. בורקס או רוגלך? בורקס בורקס גבינה או פטריות? פטריות בורקס תפו"א או גבינה? תפו"א בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג, ברור! גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? אמממ... אילת יותר אטרקציה... שלג יש לי גם פה
חו"ל או בארץ? קבוע בארץ, מדי פעם חו"ל טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? אדום אדום או כחול? אדום צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? מלון צימר או אוהלים? צימר 4X4 או פרטי? שניהם! למה לא? עט נובע או לא נובע? באמת שלא משנה לי... אוניברסיטה או מכללה? מכללה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? אמממ... תלוי למה... מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? שניהם ביחד! אני מתה על זה
חצאית או שמלה? שמלה.. שמלה או סראפן? תלוי.... אוניה או סירה? סירה סירה או ספינה? סירה ספינה או אוניה? אם כבר אז אניה. (ולמי ששאל מה ההבדל- אניה הרבה יותר גדולה! טיטאניק לדוג'..) סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? מתה על קולנוע! פופקורן או שוקולד? לסרט? פופקורן! מצויירים או אמיתיים? גם וגם! המומינים או הדרדסים? המומינים! דרדסים אני בקושי זוכרת... רק את הבלונדינית ההיא.. "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? אמממ... גברת פלפלת... מים או קולה? מים! קולה רגילה או דיאט? אם כבר אז רגיל מיץ או מים? מים ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? ברזל!! מה השאלה הזאת?! פחית או פלסטיק? פלסטיק זכוכית או פחית? פחית נראה לי.. ראשון או שני? אני מתחילה להתעצבן! שני... שלישי או רביעי? אממ.. שלישי... מתחילים ללמוד ב 1... חמישי או שישי? חמישי! (כן כן... גם בגלל הרענניסטים שלי...) שבת או חג? אמממ... שניהם.. יומולדת או שבת? אוך... לא עונה!! חג או יומולדת? דייייי!!! ציפי, מאיפה השאלון הזה?!?!?! מסיבה או חגיגה? חגיגה!! פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מסוק מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? מסוק!!!!!! דג או צב? אמממ... צב? כלב או חתול? כלב! וכמה שיותר גדול! שחור או לבן? לבן! מתי בפעם האחרונה... היית בדיכאון עמוק? אמממ... אחרי הגירוש? היית באופוריה של שמחה? עוד רגע, כשאני אסיים עם השאלון הזה... טיילת לך לבד בשעות הלילה? אמממ... לא מזמן.. קיללת את עצמך? בחיים לא! הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? עכשיו... נישקת מישהו? הבוקר (למה יש אחים?) ברחת ממישהו? חחח... מהשוטרים כשניסיתי להיכנס לגוש... הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? בפעם האחרונה שהבנתי שאני צריכה ללכת לרופא שיניים... רצית להרוג מישהו? אממממ... אתמול היה יתוש ממש מעצבן... רצית לאכול מסעדה שלמה? לא זכור לי... השתעממת עד מוות? זה לא קורה לי.. עבדת על מישהו? חחח... כל הזמן! הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כל יום! תודה לה' החמוד!! מילים לסיום: אשת חיל מי ימצא- ואל תחפש- כי פנינה תפוסה!!! סתם בצחוק!!! וואי... היא הולכת להרוג אותי...

פ נ י נ ט

New member
רעות!!!

זה נחמד שמזיכירים אותי בפורום... ובאמת קראתי את התשובות שלך (ורק שלך ושל ציפי...) אבל לא זכור לי שאני תפוסה?? רוצה לספר לי על זה??

למעלה