בית משפט=ערך עליון

ronen60

New member
בית משפט=ערך עליון

הנשים שטוענות שצריך עונש מאסר קבוע בחוק הן גורמות לכריתת הענף שעליו הן יושבות. אם תכריחו לקחת את שיקול הדעת משופט הוא פשוט "ימיר" את סוג הפשע לקל יותר! רצח=הריגה, אונס=ביצוע מעשה מגונה, וכך הוא יצליח לתת פסק דין כמו שראה לנכון. לכן, שופט רואה בצורה אובייקטיבית ולפיו הוא שופט! לכך הוא למד ועבר שנות ניסיון עד הגיעו למעמד שבו הוא נימצא! וגם כשגזר דין מסויים לא פופולרי זה לא אומר שהשופט גרוע! השופטים רואים את כל התמונה כולה, גם את הצד של הנאשם, ויש לקחת בחשבון כל פרט ופרט לטוב ולרע. לא יתכן שבית משפט יחטוף ביקורת כמו אחרי משחק כדורגל שמפסידים בו! אנשים ונשים שלא קראו את כל העדיות והפרוטקול נעשו "מומחים" בן לילה!

Boojie

New member
ראשית, הייתי ממליצה לך

לקצץ בצורה משמעותית במספר סימני הקריאה שאתה משתמש בהם. מספר כל כך גדול של סימני קריאה יוצר תחושה של כותב לא רציני. ועכשיו, עניינית - נכון, לא קראתי את הפרוטוקולים. הבעייה היא, שבלי קשר לקריאת פרוטוקולים, באופן שיטתי הענישה על אונס ועבירות דומות הרבה יותר מדי קלה. אז בהחלט יכול להיות שבין המקרים האלה היו כמה שבהם היה מוצדק עונש קל יותר, בגלל נסיבות אישיות או השד יודע מה. אבל כשבאופן שיטתי הענישה קלה מדי, אני לא צריכה לקרוא פרוטוקולים כדי לדעת שמשהו בהלך הרוח השיפוטי הכללי לא בסדר. לא ייתכן שבכל המקרים באופן שיטתי יש נסיבות מקילות ושאר ירקות ברמה כזו שהענישה כל כך קלה. ולעניות דעתי, נסיבות מקילות צריכות להיות היוצא מן הכלל, לא הכלל. כמו שהאנס לא ממש מתחשב בנסיבות חייה של הנאנסת, כך גם ההתחשבות בנסיבות חייו של האנס צריכה להיות מינימלית, או לפחות נמוכה בהרבה מכפי שהיא כרגע. אני כן מסכימה עם החשש שלך שקביעת עונש מינימום עלולה לגרום לשופטים להרשיע בעבירות קלות יותר, אבל אני חוששת שלא הבחנת בנקודה חשובה אחת בדבריך - אם אתה אומר ששופט רואה בצורה אובייקטיבית, הרי שהיה אסור לו להרשיע את הנאשם בכל פשע/עבירה פרט למה שהראיות מצביעות עליו. קל וחומר, להרשיע אותו בעבירה קלה יותר מזו שהוא אכן ביצע. קביעת חומרת העונש אינה במסגרת סמכויותיו של שופט, כי אם במסגרת סמכויות המחוקק. השופט רשאי רק "לשחק" בתוך המסגרת שקבע לו המחוקק. ואם הוא מבצע תמרונים כדי להתחמק מכוונת המחוקק, הרי שהוא לא שופט נאמן למקצועו. לפיכך, אתה פשוט סותר את עצמך. שופט שמתחמק מכוונת המחוקק הוא שופט גרוע, כי אין זה תפקידו ואין זו סמכותו.

מירה ח.

New member
../images/Emo32.gif אגב, משמעות סימני הקריאה

על פי אילון הגרפולוג (בשיחתו היום ברדיו) היא מצוקה גדולה. האדם זועק לעזרה באמצעות הכתב. והמבין יבין.

אוראנוס

New member
אני !!!!!! במצוקה !!!!!!!!!!!!!!

לא מצליח לי. אז מה התשובה???????????????????????? אוראנוס מלא התפעלות כיצד אנשים מקבלים בפורום זה ניתוחים פסיכולוגיים בחינם, שבוודאי חוסכים להם הון תועפות בייעוץ יקר ובכך משתפרים סיכוייהם לחסוך למשכנתא

טל קר

New member
אתה טועה ומטעה. ההפך הוא הנכון,

אנשים חושבים שהם בסדר גמור, עד שהם מגיעים לכאן, ואז אנו מגלות אצלהם בעיות פסיכולוגיות שהם לא ידעו עליהם קודם, מה שכמובן דורש יעוץ מקצועי חיצוני, שכן רובנו לא נשות מקצוע, וגם אלו שכן, לא נוהגות לתת יעוץ מקיף חינם. וכך *הולכים ומצטמצמים* סיכוייהם לחסוך למשכנתא. נ.ב. נושא הפורום הוא פמיניזם ומעמד האישה. יש לפעמים הודעות אוף טופיקיות, אבל אנא נסה לצמצם בהן כאן, ולהרחיב בהן בפורום המתאים בו הן כן תהיינה רלוונטיות.

אי של שפיות בעולם משוגע!!!!!!!!

למרות התיוג , אזרתי "אומץ" והוספתי סימני קריאה . ד"ר שקשוקה המשוגע ( אבחנה טרייה מהגרפולוג .מעניין מה האבחנה לשימוש בסוגריים?????) ובשילוב המוטרף -שימוש בסוגריים יחד עם סימני שאלה מרובים (רחמנא ליצלן !!!!!!!!) אפרד מחברות הפורום השפויות .

מירה ח.

New member
תבורך!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

סופסוף מישהו שמעריך את חוש ההומור העקום של הפמיניסטיות, ושיודע לזרום איתנו בכיף...enjoy!

מעניין ../images/Emo4.gif

שאת חוש ההומור הפמיניסטי מציבים בריש גלי בפורום, ואת הודעת התגובה שלי מוחקים !!!!! ( אני שוב אחוזת טירוף????). ד"ר שקשוקה פמיניסטית בשביתה (חלקית
)

בין חוש הומור לפמיניסטי

נשמט (בטעות) התואר "עקום". ובהמשך לשאלת אוראנוס, למה סולק שירשור התגובה שלי חנה ?

אוראנוס

את הניתוחים הללו מקבלים רק אנשים שלא מסכימים עם דעותיהן של נכבדות הפורום, ומציגים דעה שונה ומחשבה שונה. וכמובן שאם אתה גבר רבים סיכוייך לניתוח אישיות מעמיק יותר. נ.ב. חזרתי ותודה מראש על הברכות.

augustus

New member
בעניין של סימני הקריאה

אני מסכימה עם בוג´. סימני קריאה רבים מפריעים גם לי. ולד"ר חניק, אני מודה כי לא חשבתי על מצוקה, חשבתי סתם על ניסוח עילג.

אוראנוס

New member
חניק, עברת על כל הלאווים המותרים

כיועצת ארגונית, דוקטור ושאר תארי יכולת ומקצועיות בתחום הרוח, הנפש וההתנהגות, וגם כמי שהציטוט הנבחר שלה הוא "אף אחד לא יכול לגרום לך להרגיש נחותה - ללא רשותך!" וגם כמי שדוגלת בהגנה על חלשים ובכלל... רונן העלה נושא. ללא קשר לרמתו המקצועית, השיכלית, הפיזית, הפסיכולוגית, בין אם האיש מבריק או נחות בין אם הוא מצטיין או לוקה בעבריותו ובשפתו נפרידה נא את הנושא מהאיש ונחליט שהסוגייה ראוייה או לא ראוייה לדיון. ונניח שלאיש אכן יש בעייה מסויימת כזו אח אחרת, וכאשת מקצוע בתחום מדעי ההתנהגות, הנפש הרוח וכיוצא בכך ובזאת - אין כמוך מהירה לאבחן ולקטלג במונחים אקדמיים. והתוצאה, במקום לשלוח לו דוא"ל ולומר לו בדיסקרטיות מקצועית "שמע חביבי, אתה כך וכך ואולי בשקט נדבר, נתכתב וכו וכו´, היפגנת את ידיעותייך ברבים, עשית לו איבחון מקצועי שמי שכותב כמוהו מצוי במצוקה, ירדת עליו ("והמבין יבין" - ציטוט שלך). ואם (רק אם) נניח שהאיש אכן במצוקה, אנא אשת מקצוע ודוקטור למדעי הנפש, כיצד תשפיע עליו הודעה כשלך וכיצד מתיישב הסיפור עם הציטוט הנבחר שלך ועם התיאוריות הקוויריות ושאר תיזות מלומדות ומילים נשגבות? אוראנוס 10 חניק... 10!!!!!

טל קר

New member
אני לא יודעת מה חשבת שקראת,

אבל שים לב להעדר הפרופורציה בין מה שאתה כתבת, לבין מה שד"ר מירה חניק כתבה, כתגובה לבוג´י שהעירה על עודף סימני קריאה. "אוף טופיק - אגב משמעות סימני הקריאה על פי אילון הגרפולוג (בשיחתו היום ברדיו) היא מצוקה גדולה. האדם זועק לעזרה באמצעות הכתב. והמבין יבין." איפה האבחון, הקטלוג, או האבחן המקצועי? המהירות האבחון והקיטלוג במונחים אקדמים? (מה בדיוק אקדמי? "המבין" או "היבין"? )או שאתה מאמין באמונה שלמה שד"ר מירה חניק ואיילון הגרפולוג מהרדיו חד הם, או שיש אי התאמה משמעותית בין מה שד"ר מירה חניק אמרה ולתגובתך. מציעה לך להרגע כרגע מתיאוריות קוויריות ותזות מלומדות, ולהסתפק במילה אחת. פרופורציה. כשתחזור אליך נפשך אתה מוזמן לחזור ולהגיב.

אוראנוס, הגולשת אינה רופאה,

פסיכולוגית או מטפלת מסוג כלשהו ולכן פטורה מחובתם של מטפלים להיות תמיד פוליטקלי קורקט. הודעותיה נכתבו כמירה ח. וכגולשת פרטית ולכן אין רלוונטיות לציפיותיך ממנה כאשת מקצוע. בהזדמנות היא אולי תתנצל בפניך שהיא קיימת אבל כל עוד זה כך היא רשאית להביע את דעתה
. כל עוד אין התנצחות אישית בין גולשים - אין בעיה עם הבעת דעתה כמו גם עם הבעת הסתייגויותיך מדעתה. בגבולות חוקי הפורומים, לכל כיוון ועניין.

מירה ח.

New member
בהנת הנקרא...

אוראנוס ידידי, תודה על הציון (10 זה הרבה יותר מכל ציון שקיבלתי אי פעם בבית הספר...)! ואם קראת בעיון את הודעתי המקורית, אזי: א. מעולם לא עשיתי איבחון מקצועי לאיש מבאי הפורום, ואף לא לאדם שכתב את ההודעה הנדונה, ב. לגבי "אין כמוך מהירה לאבחן ולקטלג במונחים אקדמיים", לא השתמשתי במונחים אקדמיים ואינני מהירה, להיפך, אני טיפוס די איטי, ג. לעומת זאת, כן סיפרתי על רעיון ששמעתי אתמול בתכנית רדיו, ד. מזה שנתיים שניטל ממני חוש ההומור ונבצר ממני להתייחס בהומור אל החיים, ולכן אני מודה לך על הכנסת חיוך אל חיי. אני מעריכה את הערותך המאלפות, ונשארת מחזיקה בדעתי.

מירה ח.

New member
בהנת=הבנת, ועוד לאוראנוס

ותוך נאמנות לתוויות האקדמיות והאיבחוניות שכבר זכיתי להן בזכותך, אני מציעה לך לקריאה ספר מאלף (לדעתי) מאת הלפרן והלפרן שקרוי "השלכות". נדמה לי שתמצא בו עניין רב.

למעלה