הפייבוריט העדכני שלי זה תרד
ככה אני מכינה (המצאתי בשבועות האחרון):
חלטתי במים רותחים משהו שנקרא תרד ניוזילנדי.
קררתי וסחטתי את כל הנוזלים. קצצתי. היו שם לפני החליטה 350 גרם. שלוש ביצים, 3/4 חבילה של גבינת פטה כבשים של פיראוס, 3 בצלים ירוקים קצוצים, מלח, פש"ג, כף (בערך) חמאה רכה. לערבב ביסודיות אך בנחת. להוסיף קמח תופח (לא יודעת כמה. עד שנראה לי מתאים, לא המון). לשמן תבנית כזו עם שקעים, יצאו לי 9 שקעים (היו יכולים לצאת 11 נראה לי). טעים בצורה בלתי קשורה בכלל ליסוד.