בישול אמצע שבוע שאריות ושות'
ריבה ממלון נטול טעם(כי באמת,מה עוד אפשר להכין ממלון בטעם קישוא?
)
יחס שווה בין מלון מקוצץ וסוכר,
לי היה חצי מלון גדול וירקרק.
שלושה לימונים גדולים מספקים זסט ואחרי השימוש בקליפה בשר לימונים מגולען וללא החלקים הלבנים
צרור עלי לואיזה/מליסה/נענע/בזיליקום מקוצצים דק אפשר גם במקום שורש זנגויל טרי מגורר
בסיר,על האש,קטנה ,לערבב מדי פעם. ממתינים עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מעקרים צינצנת או שתיים ממלאים בתערובת בעודה חמה יחסית וסוגרים. זהו.
פתרון הולם גם לשסק נטול טעם/אפרסק או אבטיח
ריבה ממלון נטול טעם(כי באמת,מה עוד אפשר להכין ממלון בטעם קישוא?
יחס שווה בין מלון מקוצץ וסוכר,
לי היה חצי מלון גדול וירקרק.
שלושה לימונים גדולים מספקים זסט ואחרי השימוש בקליפה בשר לימונים מגולען וללא החלקים הלבנים
צרור עלי לואיזה/מליסה/נענע/בזיליקום מקוצצים דק אפשר גם במקום שורש זנגויל טרי מגורר
בסיר,על האש,קטנה ,לערבב מדי פעם. ממתינים עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מעקרים צינצנת או שתיים ממלאים בתערובת בעודה חמה יחסית וסוגרים. זהו.
פתרון הולם גם לשסק נטול טעם/אפרסק או אבטיח