LiranTheWizard
New member
כמה דברים
1. בדגם שלי שדרגתי את הכונן ל-DVD שתומך גם 2 התקנים הנפוצים היום, קרי +/-. לא יודע אם הוא תומך בשכבה כפולה (Dual Layer) אבל גם 4.7 GB על צד אחד הרבה יותר ממספק אותי. 2. אכן, המסך שלו נעים לעין בניגוד למסכים המבריקים. המסך של ה-Inspiron מחזיר את כל האורות של העולם ואחותו. אם זאת, יש למסך הזה יתרון לקוסמים! אתה יכול לבקש ממישהו להצביע על משהו בחדר בעודך עם הגב אליו ודרך ההתקפות תדע במה הוא בחר... סתם בדיחה
3. המקלדת שלו נוחה אבל גם ה-Inspiron לא נופל בהרבה. המקשים שלו קצת יותר "קשים" ואילו ב-Latitude מגיע עם מקשים קצת רכים. דרך אגב, המקלדת של ה-D531 טובה יותר משל מקבילו ה-D630 לפחות מבחינת ה-Flex - המקלדת ממש "מתכופפת" פנימה בעת ההקלדה על ה-D630. יש כאלה שזה לא נוח להם. 4. משקל/ניידות - המחשב לא כבד מדי אם כי הוא גם לא במשקל נוצה. בשביל זה יש מחשבים הרבה יותר יקרים שמשקלים הוא 1.3 ק"ג ומטה. אבל הם מאוד יקרים. המשקל שלו נסבל ולא יגרום לבן-אדם בריא לכאבי גב.
1. בדגם שלי שדרגתי את הכונן ל-DVD שתומך גם 2 התקנים הנפוצים היום, קרי +/-. לא יודע אם הוא תומך בשכבה כפולה (Dual Layer) אבל גם 4.7 GB על צד אחד הרבה יותר ממספק אותי. 2. אכן, המסך שלו נעים לעין בניגוד למסכים המבריקים. המסך של ה-Inspiron מחזיר את כל האורות של העולם ואחותו. אם זאת, יש למסך הזה יתרון לקוסמים! אתה יכול לבקש ממישהו להצביע על משהו בחדר בעודך עם הגב אליו ודרך ההתקפות תדע במה הוא בחר... סתם בדיחה