ביקורת Dell Latitude D531

LiranTheWizard

New member
כמה דברים

1. בדגם שלי שדרגתי את הכונן ל-DVD שתומך גם 2 התקנים הנפוצים היום, קרי +/-. לא יודע אם הוא תומך בשכבה כפולה (Dual Layer) אבל גם 4.7 GB על צד אחד הרבה יותר ממספק אותי. 2. אכן, המסך שלו נעים לעין בניגוד למסכים המבריקים. המסך של ה-Inspiron מחזיר את כל האורות של העולם ואחותו. אם זאת, יש למסך הזה יתרון לקוסמים! אתה יכול לבקש ממישהו להצביע על משהו בחדר בעודך עם הגב אליו ודרך ההתקפות תדע במה הוא בחר... סתם בדיחה
3. המקלדת שלו נוחה אבל גם ה-Inspiron לא נופל בהרבה. המקשים שלו קצת יותר "קשים" ואילו ב-Latitude מגיע עם מקשים קצת רכים. דרך אגב, המקלדת של ה-D531 טובה יותר משל מקבילו ה-D630 לפחות מבחינת ה-Flex - המקלדת ממש "מתכופפת" פנימה בעת ההקלדה על ה-D630. יש כאלה שזה לא נוח להם. 4. משקל/ניידות - המחשב לא כבד מדי אם כי הוא גם לא במשקל נוצה. בשביל זה יש מחשבים הרבה יותר יקרים שמשקלים הוא 1.3 ק"ג ומטה. אבל הם מאוד יקרים. המשקל שלו נסבל ולא יגרום לבן-אדם בריא לכאבי גב.

kobi 23

New member
תראה , תשמע ....

אין לי אפשרות להגיד לך מה תאמר ומה תחשוב עוד כמה זמן. למעו האמת אין לי מושג מה אני אחשוב עוד כמה דק' תעשה לך רשימה של ייתרונות וחסרונות של כל אחד מהמחשבים.ותיראה מה תחליט נכון , יש את הייתרונות לאינספירון ,מחיר (יחסית) , חומרה( מעבד,צורב DVD ) ועיצוב. אך עם זאת , אל תשכח את אחד הנושאים הכי חשובים למחשב נייד. א-ח-ר-י-ו-ת. שנה זה ממש כלום ,בטח למוצר כ"כ יקר ועדיף לקבל כמה שיותר.מה שאתה מקבל בלטיטיוד. ועוד משהו ,בתור סטודנט לשעבר נושא עמידות פיזית הוא דיי חשוב ולא תמיד התיק מגן. וכמובן יש תנועה בכיתות,מספיק שמישהו יתקל בטעות בחוט של המחשב..... תיכנס לאתר שלהם ,תעתיק את המאפיינים ותראה מה המינוס והפלוס של כל מחשב.בכל מקרה שתי האפשרויות טובות מאוד. לגבי מערכת ההפעלה, זו אכן בעיה ואני ממש מבין אותך. יש לך שתי אופציות אם אתה נעול על XP החוקית והלא חוקית . אחת מהן לא תעלה לך שקל.... בכל מקרה , אתה כמובן יכול לקנות גם לנובו, רק אל תקנה באייבורי

PFM

New member
קודם כל - תודה רבה!

בס"ד תמיד חושבים על הדבר הפשוט ביותר - אחרון. רשימת יתרונות\חסרונות זה גאוני! ולא מבין איך לא חשבתי על זה לבד! P: אחריות: 3 שנים גם ללטיטיוד וגם לאינספירון אם אתם אומרים שבגדול שני המחשבים סבבה, רק שללטיטיוד יש את יתרון העמידות, אז זה כבר מפחית את אחוז האכזבה הפוטנציאלית כעבור זמן אחרי קניית המחשב. בקשר למסך - אצטרך לבדוק את זה כששני המחשבים יהיו מולי. בגדול, מי שמכיר את האתר נוטבוק קלאב - עד כמה הם אמינים? איך רמת השרות? (אני מבין שהם טובים יותר מאייבורי, אבל בינינו, אפילו מי שקונה מחשב בשופרסל מקבל תמורה טובה יותר ואותנטית יותר למחיר, מאשר זה שקונה את המחשב שלו באייבורי.)

kobi 23

New member
אתה לא ציני במקרה נכון ?!

בכל מקרה , לפי מה שהבנתי מחברי הפורום NOTEBOOK CLUB נותנים שירות טוב מאוד אם כי הם לא תמיד הכי זולים למרות שבגדול האחריות שלך תהיה מול CMS ולא מולם אתה יודע שלא מורחים אותך

PFM

New member
יש מקום זול יותר?

אם אתה מכיר אחד אמין וטוב וגם זול יותר, אשמח להיוודע אליו :)

יאיר B

New member
יופי של ביקורת! ../images/Emo51.gif

כמובן שיכנס לסיקורים במאמרים של הפורום.

למעלה