וזה כ"כ נכון! לא מזמן היא הייתה בראיון אצל ג'יי לנו ורגע אחד ממש רציתי לעשות לה "סקוויש סקוויש" על הלחיים כמו דודה פולניה ממוצעת ורגע אחרי זה רציתי לקחת מארוך ולהרביץ לה איתו
אבל ככל שמדברים יותר רע על BEWITCHED וככל שהטיזרים נראים יותר גרוע, ככה נראה לי שאני הולכת לאהוב את הסרט יותר. יש פה משהו מוזר, אבל נראה לי שהסרט לא הולך להיות כזה גרוע. בכל אופן, לא גרוע כמו TSW.
כשרק מכירים אותך אפשר לחשוב שאת בול ההיפך, וחושבת כמעט תמיד כמו המבקרים. שזה לא כזה שגוי, פשוט כשיש סרט שאת אוהבת את מחפשת בכל חור ביקורות ואז גם נתקלת במעצבנות (או בכאלה שטוענות שניקול יפה מדי מטבעה בשביל לגלם מישהי במלחמת האזרחים... שם את יודעת שאני לגמרי איתך חחח). ואני פשוט בשלב שאני רק רוצה שלא יהיה סוף ממש אידיוטי...
נוטה לאהוב סרטים שמבקרים מתעבים מבחינת ז'אנרים. נגיד את לא אוהבת קומדיות רומנטיות קיטשיות וסרטי אימה או קומדיות ממש נמוכות... מהבחינה הזאת את בטעם של המבקרים (גם אני באותה סירה. יש לי ידיד שלפני כל סרט מוודא שהמבקרים ואני שנאנו אותו לפני שהוא הולך...). והבעיה היא שגם כשאת אוהבת סרט שהביקורות בגדול אוהבת- את תקראי כל ביקורת שיוצאת, בתקווה שתסכימי עם הכותב, ואז ברור שתגיעי גם לביקורות גרועות...