ביקורת די ראשונה לBewitched!

ערן1987

New member
כן,קראתי וכבר אגיב לך

וזה כ"כ נכון! לא מזמן היא הייתה בראיון אצל ג'יי לנו ורגע אחד ממש רציתי לעשות לה "סקוויש סקוויש" על הלחיים כמו דודה פולניה ממוצעת ורגע אחרי זה רציתי לקחת מארוך ולהרביץ לה איתו

shiray

New member
חחח בהתחלה לא הבנתי מה

קולד מאונטיין קשור חחחח

shiray

New member
חחחח

אויי זה מזכיר לי- בתור מי שמקשרת אותי קצת לאמי (קצת הרבה).... מתי המועמדים? מתי האקשן מתחיל? חחח אין לי שמץ.

Kidmaniac Liron

New member
14 ביולי מועמדויות!!!!

אינשאללה לורן גרהאם תקבל מועמדות ראשונה!!!!!!!

ערן1987

New member
אמן אמן אמן!!

אני חושב שהבעיה זה שאין לתוכנית מספיק רייטינג,אבל השנה אני מאמין שיש לה סיכוי להצליח לקבל מועמדות נכון? נכון? תגידו שנכון!!!

Kidmaniac Liron

New member
נכון!!!!

I WISH בכל אופן! אני יודעת שיש קמפיין, וזה כבר טוב. הייתה להן עונה מדהימה אז יכול להיות שישימו לב. אם זה יקרה, אז קללת ה WB תשבר! גם לכריסטין לאטי
יש סיכוי לקבל מועמדות על "ג'ק ובובי" אז ל WB יהיה ייצוג!

ערן1987

New member
הו,יופי!!

אין לי הוט,לא יודע מי זאת כריסטין *מגלגל עיניים* העיקר שלורן תקבל מועמדות

shiray

New member
ראשונה?

היא לא הייתה מועמדת כבר פעם על GG? משום מה זכור לי שכן... או שזה היה לGG (חחח את תדעי להבדיל בין 2 הGG)?

shiray

New member
האאא

כ"כ כ"כ מגיע לה... אני רק רוצה לראות מה יעשו עם מרשה. היא חחייבת לזכות, אבל גם יבאס אותי אם היא תהיה מועמדת בקטגוריית משנה... חחח בקיצור אני בבעיה

Kidmaniac Liron

New member
מרשה תהיה מועמדת ב LEAD

(או שלא בכלל) כבר התחילו לשלוח קלטות ו FYC ADS , אני אעדכן אותך על מי שלח מה (ממה שמפורסם בכל אופן) בפעם הבאה שנדבר!

shiray

New member
אז תתחברי!!!

אני במסנג'ר והיא חייבת להיות מועמדת! חייבת חייבת חייבת!

ערן1987

New member
אני הייתי לארג' והלכתי על ה-GG

את הלכת ישר על כל הקופה! חחח

Kidmaniac Liron

New member
נראה לי שיש סיכוי

רק אם הסרט יהיה להיט קופתי. אחרת אפשר לשכוח מזה.

Kidmaniac Liron

New member
אמנם לא קראתי את הביקורת

אבל ככל שמדברים יותר רע על BEWITCHED וככל שהטיזרים נראים יותר גרוע, ככה נראה לי שאני הולכת לאהוב את הסרט יותר. יש פה משהו מוזר, אבל נראה לי שהסרט לא הולך להיות כזה גרוע. בכל אופן, לא גרוע כמו TSW.

shiray

New member
חחחחח

כשרק מכירים אותך אפשר לחשוב שאת בול ההיפך, וחושבת כמעט תמיד כמו המבקרים. שזה לא כזה שגוי, פשוט כשיש סרט שאת אוהבת את מחפשת בכל חור ביקורות ואז גם נתקלת במעצבנות (או בכאלה שטוענות שניקול יפה מדי מטבעה בשביל לגלם מישהי במלחמת האזרחים... שם את יודעת שאני לגמרי איתך חחח). ואני פשוט בשלב שאני רק רוצה שלא יהיה סוף ממש אידיוטי...

shiray

New member
אני אומרת שזה לא שאת

נוטה לאהוב סרטים שמבקרים מתעבים מבחינת ז'אנרים. נגיד את לא אוהבת קומדיות רומנטיות קיטשיות וסרטי אימה או קומדיות ממש נמוכות... מהבחינה הזאת את בטעם של המבקרים (גם אני באותה סירה. יש לי ידיד שלפני כל סרט מוודא שהמבקרים ואני שנאנו אותו לפני שהוא הולך...). והבעיה היא שגם כשאת אוהבת סרט שהביקורות בגדול אוהבת- את תקראי כל ביקורת שיוצאת, בתקווה שתסכימי עם הכותב, ואז ברור שתגיעי גם לביקורות גרועות...

למעלה