ביקורת די ראשונה לBewitched!

liat tal

New member
כן!!!

על זה שהצטרף לפורום מישהו שכותב הרבה... חחח וסוף סוף מישהו שכותב באורך כמוך, שירה ואני

shiray

New member
חחח סחטיין עלייך!!!

אכן לירון- אורך כזה מתקרב רק לשתינו ולליאת בשרשורי סרטים חחחחח. זהו, אם יש משהו שמעצבן אותי בביקורות ארוכות (ביקורות קצרות וקוטלות תמיד מעצבנות אותי, בגלל שב90% מהמקרים פשוט רואים בבירור שהבנאדם לא ראה את הסרט אלא סתם קרא איפשהו משהו שלילי והלך עם אותו כיוון), זה שקוטלים סתם דברים לא נכונים... חחח נתת דוגמאות לכמה וכמה טעויות כאלה...

ערן1987

New member
עוד ביקורת ארוכה,חחח

אגב,לדעתכם יש סיכוי שניקול(והאחרים שמשתתפים בסרט) יקבלו מועמדויות על הסרט ב-GG?

shiray

New member
לא טיפה מוקדם לדבר על זה?!

ולא ממש נראה לי...

ערן1987

New member
בידיעות אחרונות לקחו ביקורת מאיזה

מגזין נחשב בארה"ב שאמר על "סינדרלה מן":"מה שבטוח,אחד מ-5 המועמדים לסרט הטוב של השנה באוסקר כבר נקבע" זה לא מוקדם מספיק?

shiray

New member
בהמון מקרים כאלה יוצא שזה כזה

שטויות בסוף... כלומר אותן תחזיות מוקדמות כ"כ לא מתגשמות בסוף...

Kidmaniac Liron

New member
באמת מעניין אותי מה יהיה עם CM

אוי ואבוי..... ל CINDERELLA MAN יש אותו קיצור של COLD MOUNTAIN!!!!!! טוב אז מעכשיו לסינדרלה מן פשוט נקצר בעברית: "סמ" בקיצור, "סמ" מתקבל בביקורות פושרות, בערך כמו כל סרט של רון הווארד. בינוני, סכריני, ממוסחר.... בדיוק מה שהאקדמיה אוהבת. אני אומרת: אם סיביסקיט קיבל מועמדות over CM, אז גם "סמ" יכול.

GK_FF

New member
אני עדיין לא מבין איך אפשר לצור סרט

בשם "סינדרלה מן", ברצינות זה נשמע כמו סרט קומדיה מטורפת על הומואים. בכל אופן הסרט הזה באמת מעניין מישהו..? אישית נראה לי אני אתרחק ממנו בכל מחיר, נשמע לי חרא לגמרי.

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח

אני בטוחה שאני אראה אותו, ואני בטוחה שזה הולך להזכיר מאוד את "נפלאות התבונה". זה פשוט נראה העתק, רק שבמקום גאון יש מתאבק ובמקום קונלי יש את זלווגר.

shiray

New member
חחח והעצוב זה,

שלא אהבתי כ"כ את נפלאות התבונה, אבל בשני ההבדלים שמנית עכשיו בין הסרטים- נפלאות התבונה לוקח.

liat tal

New member
אני ממש סבלתי בנפלאות התבונה

ממש ממש לא אהבתי אותו

Kidmaniac Liron

New member
גם אני לא אהבתי אותו - בכלל

זו בעצם הייתה הכוונה בהודעה שלי
את יודעת... לתסריטאי של נפלאות התבונה / "סמ" קוראים עקיבא גולדסמן... אז אני מכירה מקומות שבו הוא מכונה: "Hackiva" חחחחחחחחחחח

ערן1987

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יודע למה,אבל רנה זלווגר וראסל קרואו לא הולכים לי ביחד אבל לפחות פול ג'יאמטי שם

Kidmaniac Liron

New member
נכון?! גם אני אמרתי אותו דבר!!!

כפי שכולם יודעים - יש לי מערכת יחסי אהבה-שנאה עם רנה. היא הייתה על הצד הטוב שלי בזמן האחרון, אבל הטריילרים ל "סמ" מסמנים על תפנית.... ו DITTO על פול ג'יאמטי

ערן1987

New member
נכון!!!! לפעמים רנה יכולה להיות

הכי מתוקה והכי חמודה בעולם-ושנייה אחרי זה אני יכול לתעב אותה ולתכנן את מותה הלא-טבעי

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחחחחחחח אז אני רואה שזה

סימפטום מוכר!!!!!!
בדיוק סיימתי לקרוא את הביקורת שלך, אני שולחת לך PM

למעלה