ביער אין רועה

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
ביער אין רועה

ואין בו גם עדר, החורף בתנופה,אבל, האביב עמוק בתרדמה אנשים נולדו עבדים,לזה שלא נכנע כאשר בא לו לקום,ולצאת לדרכו, כולם הולכים אחריו.

tksrrrr

New member
אולי

לכל מטבע שני צדדים אחרי הכל אני לא רואה מהצד שאני הולך אחרי מישהו (חוץ ממדריכי טיולים) בחיים עצמם אני שייך לעצמי אני נותן אותי לכל מי שמבקש אבל לא הולך אחרי אף אחד כשאני לא רוצה לא מובילים אותי מחוסר ברירה או מ"האף" לעולם לא יקרה כזה דבר הרגשות קשורים לזה מאוד אבל אפילו אחרי אהבה אני לא ילך ממש

R2

New member
ואולי

כל אדם הוא עבד, עד שיבוא יום ולא יכנע,ואז אחרים הולכים אחריו. אז תחכה בסבלנות עד שתפסיק ללכת אחרי: מדריך טיולים מורה מאמן מנהיג אידיולוג סופר כוכב כלשהו יבוא יום בו אתה תלך בדרך שלך ואחרים יבואו אחריך.

tksrrrr

New member
אני הולך אחריך? ממתי זה קרה?

לחכות? תמיד לחכות? לקץ העולם? למה לא לרוץ קדימה? נופלים וקמים שוב

R2

New member
כל הזמן ......בתגובות...

תזהר,יש נפילות אחריהן לא קמים,אלא אם לפניך יש מי שיעזור.

R2

New member
שמעת פעם על זאב שפוט..?

אין דבר כזה, אפילו אם המחיר שיהרג,זאב לא יהיה שפוט. כמה אנשים אתה מכיר שמוכנים ליהרג רק שלא יהיו שפוטים..?

tksrrrr

New member
נכון שאין זאב שפוט

אבל יש אנשים שנולדו להיות שפוטים לא בדרך הזאת יש אנשים שנולדו להיות "מונחים" תמידית על ידי מישהו או מישהי אחרים יש כאלו אנשים שחייבים מישהו שידריך אותם מישהו שיראה להם את הכל ישמור עליהם יש כאלו שנולדו לזה וכשהם לבד הם מסתבכים ונקלעים לצרות רבות וכואבות אישית? אם תחשוב עלי אני לא ימות בשביל לברוח מזה אני יהיה שפוט ולא ימות אבל תראה את זה מנקודת מבט אחרת יש אנשים שהשפוטים שלהם זה לא בגלל שהם רוצים באנשים השפוטים הללו ואז הם "טובים" כלי השפוטים אבל יש כאלה שפשוט אוהבים להתעלל בשפוטים שלהם אני לא הייתי רוצה להיות שפוט על ידי מישהו שיתעלל בי ככה אבל להיות שפוט של מישהו שיעזור לך כמה שיותר יקל עליך אבל עדיין להיות שפוט שלם לזה הייתי מוכן הכל תלוי במצב כרגע הייתי מוכן לעשות את זה בלב שלם כדי לברוח מהמחשבות כשעובדים או עסוקים קשה לחשוב סתם ולחלום בהקיץ אבל הכל תלוי בכל מיני גורמים זאב שפוט לא קיים אבל קיים אדם זאב??? נשמה של זאב בגוף של אדם??? יש אנשים שהתכונות שלהם כל כך דומות לזאבים בדידות (זאב ערבות) או לרוץ יחד אם כל הלהקה כוחמה, נאמנות, להמשיך תמיד קדימה למטרה בכל מצב (דבקות במטרה), זריזות תגובה, פיכחות, כבוד, לא לשקר ( זה אפשרי!) ועוד הרבה תכונות שקשה לי לחשוב עליהם יש בני אדם שהתכונות שלהם כמעט כאלו ומאוד דומים לזאב עצמו יש ויש יש כאלה שהם כמו זבובים או עלוקות כאלה כמו שוורים וגדיים עקשניים מאוד שילכו אם הראש בקיר יש ויש הכל תלוי למה אני בכלל מדבר שטויות כאלו?????. טיפש!!!!!(אני)

R2

New member
זאב בודד

זה מוסג שהתפתח בעולם העסקים ובו מתארים סוג מסוים של מנהלים ישנם ארבע סוגי מנהלים לפי התאוריה הזאב הבודד הבירוקרט היזם החברתי כלומר כל מנהל חייב את ארבע התכונות הנ"ל אבל תכונה אחת בולטת אצלו יותר מהשאר,אני לא אכנס כאן בהסבר של כל תכונה ואיך היא משפיעה על הארגון,אבל לעניין הזאב הבודד אני אסביר: זאב בודד הוא המנהל שעושה הכל לבד לא נעזר באחרים ולא מחלק סמכויות אלא מרכז את כל הסמכויות בידיו,וכל בעיה שתביא לו הוא יקח אותה בשתי ידיים בלי היסוס. כל עוד הארגון קטן הוא ישתלט עליו וינהל אותו יופי. ברגע שהארגון גדל ואי אפשר להשתלט עליו (כזאב בודד)אז המנהל הזה (עקשן)ויסרב לקבל עזרה או לחלק סמכויות,הרבה עבודות מתעקבות והחלטות גם מתעקבות והארגון מדרדר,והזאב הבודד יתעקש אפילו אם הארגון יתמוטט ויתפרק

למעלה