נכון שאין זאב שפוט
אבל יש אנשים שנולדו להיות שפוטים לא בדרך הזאת יש אנשים שנולדו להיות "מונחים" תמידית על ידי מישהו או מישהי אחרים יש כאלו אנשים שחייבים מישהו שידריך אותם מישהו שיראה להם את הכל ישמור עליהם יש כאלו שנולדו לזה וכשהם לבד הם מסתבכים ונקלעים לצרות רבות וכואבות אישית? אם תחשוב עלי אני לא ימות בשביל לברוח מזה אני יהיה שפוט ולא ימות אבל תראה את זה מנקודת מבט אחרת יש אנשים שהשפוטים שלהם זה לא בגלל שהם רוצים באנשים השפוטים הללו ואז הם "טובים" כלי השפוטים אבל יש כאלה שפשוט אוהבים להתעלל בשפוטים שלהם אני לא הייתי רוצה להיות שפוט על ידי מישהו שיתעלל בי ככה אבל להיות שפוט של מישהו שיעזור לך כמה שיותר יקל עליך אבל עדיין להיות שפוט שלם לזה הייתי מוכן הכל תלוי במצב כרגע הייתי מוכן לעשות את זה בלב שלם כדי לברוח מהמחשבות כשעובדים או עסוקים קשה לחשוב סתם ולחלום בהקיץ אבל הכל תלוי בכל מיני גורמים זאב שפוט לא קיים אבל קיים אדם זאב??? נשמה של זאב בגוף של אדם??? יש אנשים שהתכונות שלהם כל כך דומות לזאבים בדידות (זאב ערבות) או לרוץ יחד אם כל הלהקה כוחמה, נאמנות, להמשיך תמיד קדימה למטרה בכל מצב (דבקות במטרה), זריזות תגובה, פיכחות, כבוד, לא לשקר ( זה אפשרי!) ועוד הרבה תכונות שקשה לי לחשוב עליהם יש בני אדם שהתכונות שלהם כמעט כאלו ומאוד דומים לזאב עצמו יש ויש יש כאלה שהם כמו זבובים או עלוקות כאלה כמו שוורים וגדיים עקשניים מאוד שילכו אם הראש בקיר יש ויש הכל תלוי למה אני בכלל מדבר שטויות כאלו?????. טיפש!!!!!(אני)