בינו לביטנה

אובייקטיביות?

אתה עצמך לא אובייקטיבי די כדי לקרוא את ההודעות בצורה מפוכחת ולראות, שאף אחת (או כמעט) אף אחת פה לא ל"טובת האישה". נובר פה ומחפש קונספירציות, גם כן מלך האובייקטיביות. אף אחת לא אמרה שההתנהגות שלה ראויה או אפילו סבירה. אך מאחר והיא לא פה, ולא מבקשת עצות, הבחור הוא שקיבל הערות. כבר עברנו גיל 10 (בקרוב אצלך), ואנחנו יודעים שהעולם לא מתחלק ל"אחד טוב אחד רע". הבחור הזה הגיע למצב שלא הייתי רוצה להיות בו, עדיין הוא מדבר בצורה בלתי ראויה. וכל מה שאמרו לו, זה א' להתבגר ב' לנהוג באחריות.

ואת פעורת הפה:

דמייני מצב היפוטטי, בזמן שישנת המאהב שלך גנב לך בייצית מהרחם! עם קשריו הוא הצליח למצוא אם פונדקאית שהופרתה בהפריית מבחנה. אחרי 9 חודשים בא לעולם ילד! הילד שלך!!! ילד שהגיע לעולם נגד רצונך!!! מעניין איך הייתה הרגשתך אם היית יודעת שאי שם מיסתובב לו ילד שלא רצית! מה תעשי? איך תגיבי? איך ההרגשה שחלק ממך מסתובב לו אצל מישהו אחר בלי שרצית את זה בכלל??? אחרי זמן קצר פיתאום מגיעה תביעה למזונות. גונב הבייצית והאם הפונדקאית רוצים שתשלמי להם כל חודש 2000 ש"ח!!! איך תרגישי??? איך תגיבי? מה תספרי לבעלך? לאימך? לילדים? איך תשלמי עכשיו את המשכנתא שלך??? תאלצי גם לוותר על האוטו!!! לא תוכלי לרשום את הילד הקטן לגן פרטי, לא תוכלי לשלוח את הילד היותר גדול לחוגים.... ממש כיף חיים הא???!!!

זה היה המצב אתה חושב?

שהוא ישן והיא גנבה לו את הזרע? אף אחד לא יוכל לעשות ממני ילד, כי אני לוקחת גלולות בעקביות ולא שוכחת אפילו אחת! תלמדו לשם שינוי מה זו לקיחת אחריות אישית. בכיינים, הנה לכם רעיון: תשמרו את הזרע שלכם אצלכם, ואף אחת לא תוכל לגנוב אותו. אם יקרה, שהורדתם את הקונדום, קשרתם אותו, זרקתם לפח, והיא הוציאה אותו משם וגנבה זרע, אני אהיה הראשונה להפגין לקראת הדיונים בבג"צ, כדי שיפתור אתכם מאחריות על גידול הילד.

איזה בולשיט...

א. לא מדובר בגנבת זרע מפני שהוא קיים יחסי מין בהסכמה וככל הנראה זה היה ללא קונדום!! הוא שכב איתה מרצונו היכן הגנבה? הצחקת אותי... דבר שני...נשים...לא משלמות מזונות!! גם אם הילד נמצא בחזת האב. דבר שלישי...נניח היפוטית שהייתי צריכה לשלם מזונות... בן זוגי משלם מזונות משלם גם משכנתא(!) הילד הולך לגן פרטי(!) והוא לא חיי בעוני. יש לו את כל מה שהוא צריך ועוד הרבה יותר. איך זה, שיש כל כך הרבה זוגות בהם ילד אחד שייך בלבד לאחד הצדדים? איך זה, שיש כל כך הרבה נשואים באושר במצב כזה? (יש גם כאלה שלא, אך אני כותבת על אלו שכן. יש ויש) תראה, אני מבינה אותך ואני מבינה את כעסך, אך כפי שכבר נכתב כאן בשרשור צריך שניים לטנגו אישה לא יכולה לעשות ילד בעצמה אלא אם תלך לבנק הזרע אך אם היא נמצאת עם גבר גם לו יש חלק בסיפור נקודה.

מותק, הכל נכון, אבל

נשים כן משלמות מזונות, לא יודעת מה היה הסיפור שלכם, אבל בגדול אין בעיה להוציא מזונות מאישה בבית המשפט לענייני משפחה. יש לי עמיתה שמשלמת, בכל אופן. אולי זה עניין של הכנסה. לא בקיאה מספיק בדיני משפחה.

בכל מקרה,

לרוב מתאימים את גובה המזונות לאחוז מסויים מן המשכורת. כך שאין אפשרות שאותו אדם אשר משלם מזונות ישאר ללא יכולת קיום.

נכון,

בן זוגי לשעבר גם שמע שהתקדמתי בעבודה והגיש בקשה להפחתת גובה המזונות. אין לי מושג אם יאשרו לו, זה בטיפול אבל לא מגרד לי את הביצה השמאלית כי כמה זה כבר יהיה? עכשיו זה 1300

Melodia

New member
מישהו יודע אם קיים פורום "יוסף

המספר"? צריך להפנות לשם כמה מ"ידידינו"... או... פורום "הצדיקים המעונים"... הבנות הם עם זדוני וחסר מעצורים ממש, הא? פחחח... חיזור גורלי... מוהאהאהאה. ממש סרטי אימה מהלכים בנינו.

Melodia

New member
אוויי! פגעת לי ב... ב... ב...

בכלום. אתה סתם פתטי.

Melodia

New member
אתה גבר, לא? זה מה שאתה אמור להגיד

לי... כדי להיות בחבר'ה. אני בטוחה שאתה נשוי באושר :)

למעלה