יש הרבה פסיכיות בשוק הבשר
וצריך להעיף אותן ללא רחם!!! קראתי את כל מה שכתבת( גם בהמשך) ואני ממש ממש לא מקנא בך על מה שעברת! יש לי חבר שעבר משהו כימעט דומה, "חברה" שלו עשתה לו את המוות ממש חיזור גורלי,אפילו המישטרה לא עזרה לו. אם גבר היה עושה כאלה דברים לאישה היו משליכים אותו לצינוק!! אבל לנשים מותר לעשות הכל, זה נעצר רק כשהן רוצחות( וכמו שידוע לנו גם כאלה לא חסר...) כמו שכתוב בתנך: השמר מן הרחמים!!! הטעות שלך הייתה שריחמת עליה, נישארת איתה ועשיתה איתה סקס מתוך רחמים!!! הקרבת את עצמך בשביל לא לפגוע בה, אני לא יודע אם ההקרבה העצמית הזו היא רחמנות, טיפשות, או משהו אחר. אתה לא צריך להישאר עם אף אחת רק בגלל שהיא מאיימת בכל מיני דברים לפגיעה בך או בעצמה. מזל גדול שזה נגמר כפי שזה ניגמר כי אכן החיים שלך היו הופכים לגיהנום עלי אדמות, היא הייתה ממררת את חייך וכותשת אותם לעפר ואפר. היא הייתה חונקת אותך, לא רק במזונות, היא הייתה עושה עלייך מניפולציות נוראיות תוך שימוש בתינוק המסכן ואם היא קנאית מטורפת כמו שהבנתי ממך היא לעולם לא הייתה משלימה עם זה שתהיה לך בת זוג אחרת על פניה ושתעשו ילדים , ואני בטוח שהבת זוג החדשה שלך הייתה נימלטת על נפשה(אולי עם עוד שניים שלושה ילדים שהייתם מספיקים לעשות) ואז כל מה שהיה נותר לך לעשות זה לדפוק לעצמך כדור בראש... אל תתייחס לתגובות שלמטה, יש פה הרבה מטומטמות שהראש שלהן תקוע בתחת של עצמן והן לא רואות כלום חוץ ממה שיש להן בקרביים! מי שרוצה ילד שתלך לבנק הזרע! אבל יש כמה נשים שפלות שלא מסתפקות בסתם זרע. הן מעדיפות זרע עם מימון חודשי קבוע. אז הן תפתנה מישהו תמים לישכב איתן ואז הן "לגמרי במיקרה" נכנסות להריון, והופ ניגמרו לכם החיים, מעכשיו חצי משכר המינימום שאתם מרויחים ילכו לילד הקטן ואימו הזונה. זה ממש כמו שמישהו יגנוב לך את האוטו וישתמש בכרטיס האשראי שלכם לתדלק אותו במשך 18 שנה, ישלח לכם את החשבונות של הטסט הביטוח והתיקונים. בחורים הישמרו!!!! .