בינו לביטנה

סוף סוף מישהי נורמלית

אור זהוב יקרה, את היחידה הנורמלית בפורום הזה. את היחידה פה שקולטת את הסבל הנורא שהיה ניגרם לו התינוק הזה היה מגיע לעולם. שהרי לא סתם קבע הרמב"ם :" עדיף לו לאדם לולא הגיע לעולם... וגו' ובמיוחד בנסיבות כאלה... .

כן.

אפשר ממש להרגיש שלבחורה יש בעיות קשות, ובגלל זה חיים של שלושה אנשים היו נהרסים (שלך, שלה, של התינוק), במידה והיא היתה יולדת אותו. אולי בעתיד, אחרי טיפול או משהו אחר, היא תוכל לשמש אם לילד, ולתת לו ביטחון וחיים טובים, אבל במצב שלה, נשמע שרק כאב לכל הצדדים היה יוצא מזה. מה שאמור לקרות קורה. אני מבינה את תחושת ההקלה שלך. זה לא שחיבלת לה בהריון או משהו כזה. הדברים שאמרת לה היו מתוך מצוקה ופחד. מובן. גם היא פעלה מתוך פחד. מובן. חוץ מזה, רשמת שאתה מצטער בשבילה, אבל שאתה מרגיש הקלה. ועכשיו שאלה לי אליך. אני מנסה להתייחס לכל דבר שקורה לי בחיים כאל שיעור. מה למדת ביחסים שלך איתך על עצמך? מה למדת מכל הסיפור הזה? האם השתנית בעקבות זה? ולמה אתה חושב שזה קרה לך? אני מאמינה שכל מה שקורה לנו הוא באחריותנו. אחריות לא במובן של אשמה, אלא שאנחנו יצרנו את זה, ואז יש לנו כוח לשנות את זה. האם יש בך חלק של הרס עצמי? האם יש לך אמונה שאנשים בסוף יעשו לך רע? (אני מנסה להבין מה המקור שגרם לך להיכנס לדרמה כזאת) בהצלחה!

זה עניין לדיון ארוך ועמוק אך בקצרה:

למדתי שרחמים, איומים ואיומים בהתאבדות לא צריכים להיות שיקול בלהישאר עם מישהי. אני חושב שזה קרה לי מכמה סיבות, קודם כל הייתי חלש מידי לקום ולעזוב גם מרחמים עליה, גם מיאוש מצידי, הייתה תחושה של קיבעון, "עכשיו אני פה" והערפל כבר כיסה והסתיר את החיים שמער לסיוט. עם כל זאת החמיאה לי איפה שהוא בפנים, במעמקי הילד שבי, העובדה , שמישהי רוצה אותי בצורה טוטאלית ומטורפת. איפה שהוא הירגשתי שבעזיבה יש תחושה של הפסד, כי ככלות הכל מי עוד תירצה אותי כל כך אי פעם.... אני חושב שזה קרה לי כי היא ראתה שאני חלש, שהמניפולציות שלה עובדות עליי. ולשאלתך, כן אני מאמין שכל אדם יכול לעשות רע. אף פעם אתה לא ממש יכול לצפות את זה.

נפלא!

ענית בכנות (לעצמך ולי), ונראה לי שקיבלת את המסר
עכשיו אפשר להרפות מכל הסיפור ולהמשיך הלאה

מאחר וכבר הסבירו לך

שהתגובה "אתבע חזקה ואמרר לילד את החיים" לא מעידה על שום דבר טוב אצלך, אדלג על השלב הזה. איש יקר, רק אתה אדון לגורלך. היא ניסתה לקשור אותך אליה באמצעות הילד? את תתן לה, אתה לא חייב לבלות את חייך במחציתה ורשאי בהחלט להמשיך בהם לבד בכל מקרה. אם לא היה קורה מה שקורה, היית חייב במזונות לילד, אבל לא בחיים עם אמו. כל מה שאמרת על גידול הילד במסגרת חד הורית נועד אולי לשרת את מטרתך בנסיבות הקיימות, אבל לא נכון בהכרח. גידלתי את ילדי לבד באושר במשך שנים רבות, עד שפגשתי את בן זוגי ועכשיו אנו מגדלים אותו יחד. בכל מקרה נראה לי שעדיף לבד מאשר עם בן זוג כמוך, גם אם היא לא מסוגלת להבחין בזה. בכל אופן, מהסיפור הזה לדעתי אתה צריך ללמוד להשתמש באמצעי מניעה בעתיד. לא רוצה ילדים - שים קונדום. הרבה יותר יעיל מאשר לסגל התנהגות לא אחראית ולהאשים אחר כך את העולם.

מה שעדיף זה :

לא לקשור אלייך גברים באמצעות הבאת ילד נגד רצונם!!! מה הייתי אמור להגיד לה? האם הייתי אמור לעודד אותה ללדת את הילד?! ולהיות קשור איתה כל חיי?! ולהשליך לפח הזבל את כספי עבור מזונות?!

להשליך לפח??

חחחח הצחקת אותי... מזונות זה קצוץ לעומת כמה שתשלם על ילד שהוא בחזקתך או שאתה גר עם הצד השני. אי אפשר לכתוב לך בהגיון.

לא היית צריך לעודד אותה

וגם לא היית צריך לעשות עליה מניפולציות, כי כשאתה עושה אותן אתה הופך להיות כמוה. אני שמחה בשבילך שהכל נגמר כמו שנגמר, אבל אם היא הייתה יולדת - היה עליך לשאת באחריות לאי שימוש באמצעי המניעה. נכון שיש לזה השלכות קשות (במקרה שלך, בעיקר כלכליות, כי הבנתי שלא התכוונת לפתח קשר עם הילד), אבל יש הרבה היגיון בחוק, המטיל את גידול הילד על ההורים הביולוגיים. מקווה שזה ילמד אותך להיות זהיר.

אתה יודע מה? אתה טיפש

אני מבינה ללבך מאוד מאוד חוץ מדבר אחד אתה לא רוצה פאשלות? בשביל זה המציאו את הקונדום! אף אחד לא נכנס להריון בטעות, נכנסים להריון כשלא משתמשים באמצעי מניעה כמו שצריך. עוד לא ראיתי דורקס שנקרע (כששמו אותו כמו שצריך לפחות) וד"א אני יצאתי בשן ועין אבל יצאתי בלי להסתכל אחורה ממערכת יחסים ברגע שגיליתי שהבחור תלותי עם רקע באיומי התאבדות. הדבר המסוכן ביותר בעולם זה להשאר במערכת יחסים כזו

tokit

New member
גם דורקס יכול להיקרע..

ולי זה אפילו קרה. בשביל זה יש את הגלולה שאחרי ובשביל זה יש גלולות (אבל זו כבר "אחריות" האשה ולא בשליטתו)

rami052

New member
יש הרבה פסיכיות בשוק הבשר

וצריך להעיף אותן ללא רחם!!! קראתי את כל מה שכתבת( גם בהמשך) ואני ממש ממש לא מקנא בך על מה שעברת! יש לי חבר שעבר משהו כימעט דומה, "חברה" שלו עשתה לו את המוות ממש חיזור גורלי,אפילו המישטרה לא עזרה לו. אם גבר היה עושה כאלה דברים לאישה היו משליכים אותו לצינוק!! אבל לנשים מותר לעשות הכל, זה נעצר רק כשהן רוצחות( וכמו שידוע לנו גם כאלה לא חסר...) כמו שכתוב בתנך: השמר מן הרחמים!!! הטעות שלך הייתה שריחמת עליה, נישארת איתה ועשיתה איתה סקס מתוך רחמים!!! הקרבת את עצמך בשביל לא לפגוע בה, אני לא יודע אם ההקרבה העצמית הזו היא רחמנות, טיפשות, או משהו אחר. אתה לא צריך להישאר עם אף אחת רק בגלל שהיא מאיימת בכל מיני דברים לפגיעה בך או בעצמה. מזל גדול שזה נגמר כפי שזה ניגמר כי אכן החיים שלך היו הופכים לגיהנום עלי אדמות, היא הייתה ממררת את חייך וכותשת אותם לעפר ואפר. היא הייתה חונקת אותך, לא רק במזונות, היא הייתה עושה עלייך מניפולציות נוראיות תוך שימוש בתינוק המסכן ואם היא קנאית מטורפת כמו שהבנתי ממך היא לעולם לא הייתה משלימה עם זה שתהיה לך בת זוג אחרת על פניה ושתעשו ילדים , ואני בטוח שהבת זוג החדשה שלך הייתה נימלטת על נפשה(אולי עם עוד שניים שלושה ילדים שהייתם מספיקים לעשות) ואז כל מה שהיה נותר לך לעשות זה לדפוק לעצמך כדור בראש... אל תתייחס לתגובות שלמטה, יש פה הרבה מטומטמות שהראש שלהן תקוע בתחת של עצמן והן לא רואות כלום חוץ ממה שיש להן בקרביים! מי שרוצה ילד שתלך לבנק הזרע! אבל יש כמה נשים שפלות שלא מסתפקות בסתם זרע. הן מעדיפות זרע עם מימון חודשי קבוע. אז הן תפתנה מישהו תמים לישכב איתן ואז הן "לגמרי במיקרה" נכנסות להריון, והופ ניגמרו לכם החיים, מעכשיו חצי משכר המינימום שאתם מרויחים ילכו לילד הקטן ואימו הזונה. זה ממש כמו שמישהו יגנוב לך את האוטו וישתמש בכרטיס האשראי שלכם לתדלק אותו במשך 18 שנה, ישלח לכם את החשבונות של הטסט הביטוח והתיקונים. בחורים הישמרו!!!! .

tokit

New member
קצת נסחפת, אם כי אני מסכימה

עם העקרון של דבריך. השימוש במילים כמו "זונה" "כדור בראש" "מטומטמות שהראש שלהן תקוע בתחת של עצמן" "שפלות" מורידות מהתוכן של ההודעה שלך. גם אני בדעה שילד צריך להביא לעולם רק בהסכמת שני הצדדים ומי שרוצה לגדל ילד לבד רצוי שתלך לבנק הזרע. אבל.. בוא נהיה מציאותיים.. טעויות קורות, לפעמים שני בני הזוג מגיעים למסקנה שהם רוצים ילד ויומיים אחרי שהאישה נכנסה להריון הגבר תופס רגליים קרות. גם זה אשמה בלעדית של האשה?? לדעתי לא !! אם האישה מראש מעוניינת בגבר רק כדי "להוציא" ממנו ילד ובסוף גם דורשת שישאר ושישלם מזונות - במקרה הזה אני מצדיקה אותך בכל מאת האחוזים. אבל רק מיעוט מהנשים הוא כזה, ולא כולנו כאלה מפלצות כפי שאתה מציג אותנו. גבר, שלא רוצה ילד, שישתמש בקונדום ושיתעניין אם האישה בכלל על גלולות. את רוב הגברים שאני פגשתי זה ממש לא עניין..

הכוכבת

New member
פסיכיות בשוק הבשר? פששש רמה גבוהה

ולמה שלא ייקח אחריות על המעשים שלו? למה להאשים את הבחורה? לא מדברת רק על המקרה הספציפי הזה, אלא באופן כללי. לא מקנאה בחבר שלך על החיזור הגורלי, גם אני עברתי את זה. אבל - אל תאשים את הנשים בגניבת זרע וכו' וכו'. בשביל לרקוד טנגו צריך שניים. היא לא עשתה סקס לבד. כל אחד ייקח אחריות על המעשים שלו.

מעניין מאוד שכל הבנות פה לטובת האשה

ממש אובייקטיביות הא?! מעניין איך הייתן מגיבות לו אתן הייתם צריכות לשלם מזונות בזמן שאתן נשואות ויש לכן משפחה עם בעל משכנתא ילדים והוצאות !!!

למעלה