בינו לביטנה

בינו לביטנה

במשך מספר שנים הייתה לי חברה. לא התאמנו ולא הסתדרנו בכלל, ולקראת הסוף, ולאחר כמה נסיונות פרידה מצידי ( חזרתי אליה כי היא איימה להתאבד...) היא מודיעה לי שהיא בהריון! חשתי שעולמי חרב עליי .!!! זה אומר שאני יהיה תקוע עם האישה הזו כל חיי ???!!! לא רוצה אותה ולא רוצה ילד ממנה. אני בכלל משתוקק להיפרד ממנה ולא לראות אותה לעולם!!!!! איזה סיוט... ניסיתי לשכנע אותה לעשות הפלה , אמרתי לה שהיא רק בת 30 והיא תוכל לעשות ילד עם בן זוג. אמרתי לה שעדיף שילד יגדל עם זוג הורים. למה להיות חד הורית? גם יהיה לה קשה יותר למצוא בן זוג כאם לילד !!! היא לא הייתה מוכנה לשמוע על הפלה, היא חשבה שהילד יקשור אותי אליה לנצח. כבר ראיתי את עצמי קשור לשארית חיי העלובים בעבותות ברזל,במחיצתה החונקת אל האישה הזו ויציר ביטנה שאין לי שום רגש אליו, ואין לי שום רצון בו. אמרתי לה שאין לי שום עניין בילד הזה ואיך הילד יגדל בידיעה שאבא שלו לא מעוניין בו? מה הטעם להתחיל עם זה בכלל????!!! אמרתי לה שאם היא עושה זאת כדי לקשור אותי אליה אז זה חסר סיכוי וכתגובה אני אנתק עימה ועם הילד קשר באופן מוחלט, או שלחלופין אתבע בבית משפט חזקה ואמרר לה ולילד את החיים כמו שהיא ממררת לי. אך כל זה רק רקע, ולמרות הכל, הייתי משום אופטימי, או שמא ניתקפתי אפאטיה, הייתה לי תחושה שהכל יסתדר, אפילו הלכתי איתה לעשות אולטרא-סאונד. ואז, הגיע מועד האולטרא-סאונד השני, בבדיקה התברר שהעובר חסר דופק, דהיינו צריך לעבור הפלה דחופה. וכאן הסיבה לכך שרשמתי מכתב זה בפורום הנוכחי, למרות כל הכתוב למעלה הרגשתי צער בשבילה על אובדנה. אני אישית לא הרגשתי תחושת אובדן, בשבילי זה היה מן צער עליה שמהול בתחושת הקלה: "ניצלתי..." ! אך מצאתי עצמי חושב, של מי הסבל היה יותר גדול , שלה, על אובדנה, או שלי לולא אובדנה...

אתה נשמע

לא בוגר. היית טובע ממנה חזקה רק כדי למרר לה ולילד את החיים? מה הילד עשה, שהוא צריך שימרו לו את החיים?? הוא הביא את עצמו לסיטואציה הזו? אז אני מבינה שהיא עשתה הכל כנגד רצונך. היא לא רצתה להפיל והיא רצתה לקשור אותך אליך. אבל להגיב בצורה כזו? אתה בהחלט לא מוכן עדיין לילדים ובהתחשב בגילך...מעניין מתי תהיה מוכן.

את צודקת, אני לא מוכן עדיין לילדים

וגם לא רציתי. אבל האם אני אמור להקריב את עצמיולהיתקע עם אימו כל חיי רק בכדי שלילד יהיה טוב?!

ממש לא!

כשההורים שלי נפרדו, אני ואחי נלקחנו לחזקת האב ולא במטרת נקמה אם כי בגלל שהוא אהב אותנו ובגלל שאנחנו רצינו להיות אצלו. ודע לך כי אתה מקשה על עצמך הכי הרבה אם המטרה שלך היא לפגוע באישה שילדה את התינוק שלך. אתה תהיה חייב לטפל בו במסירות אחרת היו לוקחים אותו ממך בחזרה אל האם כך שבכל מקרה הילד לא היה סובל. אבל הסיכויים שיעבירו אותו לחזקה שלך כשיש לו אמא בריאה בנפשה שלא מהווה סכנה לבן שלך ושלא חותמת על הצהרה שהיא מוותרת עליו לא מותירה לך הרבה סיכוי.

האימא לא בריאה בנפשה../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

היא מיררה את חיי, קשרה אותי לצידה באיומי התאבדות ובמעשים מטורפים אחרים ( כמו התקפי קינאה מטורפים, אלימות והשלכת חפצים, הטרדות בעבודה, כמו כן היא נהגה לנעול את הדלתות ולהחביא את המפתחות כדי שלא אצא מהבית ועוד...) למה שארצה לגדל איתה ילד?! וגם אם היא היתה מגדלת אותו לבד הייתי צריך להיות קשור אליה כל חיי,הסדרי ראיה אולי, מזונות ועניינים מסובכים אחרים. תארי לך שאני מתחתן עם מישהי נורמלית ומביא איתה ילדים, אישה אחרת וילד נוספים ברקע לא תורמים לחיי נישואין רגועים ומאושרים.אני גם בטוח שאישתי לעתיד לא הייתה שמחה שמהתקציב המשפחתי נגזלים אלפי שקלים לחודש עבור ילד של מישהי אחרת!!! מה הייתי אמור לעשות? לעודד אותה ללדת?

בחרת למי לכתוב את הדברים האלו..

אישה שהייתה אוהבת אותך באמת ובתמים הייתה מסתדרת עם זה נהדר. לא היית חייב להיות בקשר עם הילד אם כי רק לשלם מזונות. אינך מחוייב בשום קשר איתו. אני יוצאת עם גבר גרוש שיש לו ילד, יש לו הסדרי ראיה והוא משלם מזונות. כיצד אני לא מתלוננת על זה שהוא משלם מזונות? למה אני לא מתלוננת על זה שיש לו ילד? למה אני אוהבת את בן זוגי ויש בי הרבה אהבה לבנו? למרות שאל תשכח, לא מדובר כאן בילד ביולוגי שלי ובכל זאת אני מוצאת אותו לילד מדהים וטוב לי לשהות במחיצתו. איך זה שיש הרבה אנשים שיש להם ילדים והם מתחתנים מחדש ומולידים עוד? גם נשים וגם גברים? וכי אתה חושב אילו היה נולד לך ילד היית עוף מוזר ולא היית מוצא אהבה? אישה שלא הייתה יודעת לקבל אותך במצבך כפי שהוא לא אוהבת אותך! נקודה. אפשר לחשוב..היה נולד לך ילד..חרב עליך עולמך אין לך יותר חיי זוגיות. אל תעשה את עצמך מסכן.

rami052

New member
יוצאת עם מישהו????? וואו..../images/Emo2.gif

כל הכבוד לך שאת יוצאת. ממש מחיאות כפיים!!!! חכי שתצטרכו לקנות בית ביחד לשלם משכנתא, לעשות ילדים משלכם, לקנות להם ציוד באלפי שקלים, לשלוח אותם לגן, לשלם ביטוחים והוצאות על הרכב המשותף, מיסים ארנונה, אוכל, הוצאות רפואיות, בגדים....... והרשימה אין סופית!!!! את חיה בסרט!!!! ניראה אותך אז שמחה שהוא משלם חצי מהמשכורת שלו וזורק אותו לפח!!!

מבחינתי הוא לא זורק את המשכורת

שלו לפח. הוא משלם עבור הילד שלו ומבחינתי זה לעולם לא יחשב כבזבוז!! אתה מציג את זה בצורה כל כך אנוכית שזה מחליא... חחח ומה אתה חושב...שעל ילד שנמצא איתן נון-סטופ לא משלמים כסף? משלמים הרבה יותר אבל משלמים על הילדים שלך!! אז מה זה משנה אם אתה משלם מזונות או גר עם הילד. אתה לא מבין שזה תענוג לגדל ילד לא משנה מה העלות? ניכר לראות שאצלך הכל חומרני ואילו אצלי מדובר ברגש ולא בחומר.

לפי תגובתך כך גם גילך בהתאם

אני מניחה וסליחה אם טעיתי. אני לא מבינה איך אשפר להגיד שכסף עבור ילד שזהה זריקת כסף לפח. אך כפי שבילתי כתבה, לא חסרים כאלה.

הכוכבת

New member
לא זהה לזריקת כסף לפח

אבל לצאת עם מישהו עם ילד שונה מאוד מלחיות עם מישהו עם ילד. אני לא נכנסת לזה, זה דיון עמוק, אני הייתי שם, ומדברת רק מנסיון.

מה שהפריע לי

זה שאת מצודדת באיש כאשר הוא כותב בשפה מאוד ירודה והוא לא כותב שזה קשה (יש כאלה שזה יותר קל להן ויש כאלה שזה יותר קשה להן) הוא כותב בדיעבד שגברים כאלו בכלל לא צרכים שיהיו להן נשים כי הילד רק עושה צרות ורק מבזבזים עליו כסף. איך יכול להיות. הרי זה בשרך ודמך!! הוא פשוט מעוות. אילו הוא היה הצד השני. האישה של גבר לו יש ילד או הגבר של האישה לה יש ילד הייתי יכולה אולי לנסות ולהבין את הכעס שלו כי לא מדובר בילד שלו וכך הוא מגיב לעניין (למרות שהרבה אחרים כמוני לדוגמא חושבים ומרגישים ההפך לגבי ילדם של בן זוגם שהוא לא בהרכרח ילדם שלהן) וגם אז הוא יכול להתבטא בצורה תרבותית. שני הבחורים האלו (ואני לא אתפלא אם הם אותו אחד) כותבים בתת רמה שבלתי תאמן. אם כך הם מכנים את הנשים האם יש להם צורך באישה בכלל? האם יש להם כבוד לנשים? מי מבטיח שהם לא ירימו יד על נשותיהם בעתיד אם כך הם מתבטאים בפרום.

../images/Emo45.gif כל הכבוד לך

ותודה לאל שיש אנשים כמוך וכמו החבר שלי, הילדים לא אשמים בכלום וכל כך כואב לי שלעתים הם נאלצים לסבול מהעוינות של בן הזוג החדש של ההורה, או אפילו של הורה ביולוגי.

למעלה