בינג' פרינג' - עונה 4

Lhuna3

Well-known member
לינקולן המתוסכל עובר למשימת עדכון ביקום 2, משתף פעולה עם אוליביה האדומה ולינקולן 2,
מנסה להבין מה הפך אותו לכל כך שונה באופי למרות שהיו להם כמעט אותם חיים בדיוק.
אהבתי את השיתוף פעולה של שלושתם, ואת איך שהם בעדו למרות ששייפשיפטר-פיליפ-2 נגדו,
כי הוא מזהה שהרוצח הוא שייפשיפטר (ושייפשיפטרית-נינה שנעצרת) ואפילו מגייס את השייפשיפטר לצד של הטובים ובעזרתו הם משתלטים על המפקדה של ג'ונס ומוצאים הרבה מידע.

כל הפרק די פחדתי שהוא ימות, אבל דווקא הרגו את לינקולן 2. שזה גם מאוד עצוב כמובן. אבל לפחות נראה שלינקולן שלנו אולי ימצא שם עכשיו את מקומו, עם אוליביה-האדומה.

* ביקום 2 עוד קיימת ברית המועצות? (יש שם שלט שכתוב עליו USSR)
* ובמקום בטמן יש להם מנטיס (גמל שלמה) :-D

Lion_Heart

Well-known member
לינקולן המתוסכל עובר למשימת עדכון ביקום 2, משתף פעולה עם אוליביה האדומה ולינקולן 2,
מנסה להבין מה הפך אותו לכל כך שונה באופי למרות שהיו להם כמעט אותם חיים בדיוק.
אהבתי את השיתוף פעולה של שלושתם, ואת איך שהם בעדו למרות ששייפשיפטר-פיליפ-2 נגדו,
כי הוא מזהה שהרוצח הוא שייפשיפטר (ושייפשיפטרית-נינה שנעצרת) ואפילו מגייס את השייפשיפטר לצד של הטובים ובעזרתו הם משתלטים על המפקדה של ג'ונס ומוצאים הרבה מידע.

כל הפרק די פחדתי שהוא ימות, אבל דווקא הרגו את לינקולן 2. שזה גם מאוד עצוב כמובן. אבל לפחות נראה שלינקולן שלנו אולי ימצא שם עכשיו את מקומו, עם אוליביה-האדומה.

* ביקום 2 עוד קיימת ברית המועצות? (יש שם שלט שכתוב עליו USSR)
* ובמקום בטמן יש להם מנטיס (גמל שלמה) :-D
לפרק קוראים "כל דבר במקומו הנכון" וזה שם לדעתי דיי נכון,
אני חושב שבצורה מסוימת , לינקולן הוא מקביל לפיטר, כי פיטר הוא מיקום 2 ומצא את מקומו ביקום 1 אחרי שפיטר 1 מת ולינקולן-1 (כרגע לפחות) נשאר ביקום -2, אחרי שהלינקולן שלהם מת...הקבלה מענינת, אהבתי את הקטע עם "מאנטיס"(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני, אבל זה רק כי באטמן עובד יותר בקטע המפחיד)
כי זה שואל "איך זה הגיע לשם?" ו מה עוד שונה מבחינה תרבותית? האם סופרמן הוא סופרמן או...קריפטוני בכלל? האם ל "חלף עם הרוח" יש שם אחר? האם מלחמת האזרחים קרתה? מה אוכלים שם לארוחת בוקר? האם למדינות יש שמות אחרים? האם אוכלים בקולנוע פופקורן? האם בכלל יש דיסנילנד?או שיש פארק בשם שונה? ועוד דיי הרבה שאלות

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
מסתבר שפיליפ 2 הוא לא שייפשיפטר, אלא הוא משת"פ עם ג'ונס כי הילד שלו חולה ולג'ונס יש תרופה בשבילו (נשמע מוכר).
שת"פ חמוד בין אוליביה אדומה ווולטר שלנו.
עולים על פיליפ 2 ועוצרים אותו.
וולטר מגיע למסקנה שג'ונס כנראה מתכנן לגרום ל-2 היקומים לקרוס.

Lion_Heart

Well-known member
מסתבר שפיליפ 2 הוא לא שייפשיפטר, אלא הוא משת"פ עם ג'ונס כי הילד שלו חולה ולג'ונס יש תרופה בשבילו (נשמע מוכר).
שת"פ חמוד בין אוליביה אדומה ווולטר שלנו.
עולים על פיליפ 2 ועוצרים אותו.
וולטר מגיע למסקנה שג'ונס כנראה מתכנן לגרום ל-2 היקומים לקרוס.
פאקינג ג'ונס חייב להרוס הכל...,פלוס כל הקטע של...לגרום לשתי יקומים להתנגש.....פאקינג ל-ה-ת-נ-ג-ש!!! זה רעיון ש קצת קשה להכיל!אהבתי שקראת לה "אוליביה אדומה" :-D

Lhuna3

Well-known member
אוי ווי האובזרברים השתלטו על העולם(ות?) בשנת 2015 והשליטו שלטון אימים דיסטופי על בני האדם.
אנחנו ב-2036.
וולטר שלנו כלוא בענבר ומשחררים אותו ואז גם את פיטר ואסטריד, אבל מה קרה לאוליביה?
‏וולטר אמר שבל עשה לה משהו נוראי.
ניחשתי מתישהו באמצע הפרק שאטה זאת הבת שלהם.
הייתי צריכה לנחש מוקדם יותר.
אוף אני שונאת את העתיד הזה! תחזירו אותנו לעבר.

Lion_Heart

Well-known member
אוי ווי האובזרברים השתלטו על העולם(ות?) בשנת 2015 והשליטו שלטון אימים דיסטופי על בני האדם.
אנחנו ב-2036.
וולטר שלנו כלוא בענבר ומשחררים אותו ואז גם את פיטר ואסטריד, אבל מה קרה לאוליביה?
‏וולטר אמר שבל עשה לה משהו נוראי.
ניחשתי מתישהו באמצע הפרק שאטה זאת הבת שלהם.
הייתי צריכה לנחש מוקדם יותר.
אוף אני שונאת את העתיד הזה! תחזירו אותנו לעבר.
חיכיתי שתגיעי לפרק הזה :-D ...זה היה מה זה פרק מוזר בשבילי,אבל מאוד מענין! השם שלה זה הנרייטה!

LeAnnDylan

Well-known member
אני אישית מעדיף פוליביה

אני גם קראתי לה פוליביה בהתחלה אבל בגלל שכשכותבים את זה בעברית, זה נכתב באותה צורה כמו POLIVIA שזה השם של השיפ של פיטר ואוליביה, זה קצת מבלבל. אז אוליביה אדומה זה כיף.

Lion_Heart

Well-known member
אני גם קראתי לה פוליביה בהתחלה אבל בגלל שכשכותבים את זה בעברית, זה נכתב באותה צורה כמו POLIVIA שזה השם של השיפ של פיטר ואוליביה, זה קצת מבלבל. אז אוליביה אדומה זה כיף.
בשבילי זה תמיד יהיה
fauxlivia

Lion_Heart

Well-known member
ובקטע דיי מתסכל, עם כל הגיפים שלך, עכשיו התחלתי לראות את כל סרטי דרו בארימור שאני מכיר...וזה לא הרבה

Lhuna3

Well-known member
אוי שיט, הם סגרו את הגשר :-(
בגלל ג'ונס המנייאק הזה :mad:

אהבתי את השיחה הרגישה של וולטר ווולטרנט.
ושל אוליביה ואוליביה אדומה.
ושל פיטר ולינקולן.
והנפנוף פרידה הביישני החמוד של אסטריד 1 ו-2.

איזה פרידה עצובה. אבל לפחות כולם נפרדו כחברים ומשתפי פעולה, ולא כאויבים.

Lion_Heart

Well-known member
אוי שיט, הם סגרו את הגשר :-(
בגלל ג'ונס המנייאק הזה :mad:

אהבתי את השיחה הרגישה של וולטר ווולטרנט.
ושל אוליביה ואוליביה אדומה.
ושל פיטר ולינקולן.
והנפנוף פרידה הביישני החמוד של אסטריד 1 ו-2.

איזה פרידה עצובה. אבל לפחות כולם נפרדו כחברים ומשתפי פעולה, ולא כאויבים.
הקטע המתסכל היה שעכשיו ההחלמה של יקום 2 לא תתקדם. וזה מעצבן, אני אישית קיויתי ששלחו להם טונות על גבי טונות של קפה וכמה וכמה עדרים של כבשים...כנראה שכן,אבל לא הראו את זה, היה ממש מרגש שלינקולן נשאר ביקום לא שלו...לוקח את מקומו של פיטר, כך שיש איזון נחמד!, אה כן, אני מתעב את פאקינג ג'ונס! תמיד חייב להרוס הכל!!!

Lhuna3

Well-known member
אוליביה גיבורת על! :D |כתר|
וויליאם בל מסתבר שעוד חי ועומד מאחורי ג'ונס והשטויות שלו לשל להשמיד את היקום וכל זה.
ג'ונס... נראה כאילו מת בסוף (אבל נגיד 99% כי מי יודע)

ואסטריד גם נורתה, אבל אני מקווה שהיא לא מתה!

Lhuna3

Well-known member
וויליאם בל ניסה להשתמש באוליביה בשביל להשמיד את 2 היקומים וליצור יקום חדש ומושלם עם חיות אבל ללא בני אדם.
זה ישמע נוראי להגיד שאני חושבת שהוא קצת צדק? :rolleyes:

בכל אופן וולטר הוא זה שהגה את הרעיון בעבר, אבל אז ביקש מבל להוציא לו את זה מהמוח, אבל בל בסוף החליט כן לעשות את זה.

אבל הוא היה צריך את האנרגיה המיוחדת של אוליביה בשביל להגשים את זה, אז לוולטר לא היתה ברירה אלא להרוג את אוליביה.
ואז להחזיר אותה לחיים.
ואז גם מתברר שהיא בהריון.

ואז ספטמבר האובזרבר המשת"פ שלנו בא להזהיר את וולטר ש"הם" באים.
(אני רק יכולה לנחש בשלב זה שהוא מתכוון לשאר האובזרברים שמגיעים להשתלט לנו על העולם כמו שראינו בפרק מהעתיד, אבל מי יודע.)

Lion_Heart

Well-known member
וויליאם בל ניסה להשתמש באוליביה בשביל להשמיד את 2 היקומים וליצור יקום חדש ומושלם עם חיות אבל ללא בני אדם.
זה ישמע נוראי להגיד שאני חושבת שהוא קצת צדק? :rolleyes:

בכל אופן וולטר הוא זה שהגה את הרעיון בעבר, אבל אז ביקש מבל להוציא לו את זה מהמוח, אבל בל בסוף החליט כן לעשות את זה.

אבל הוא היה צריך את האנרגיה המיוחדת של אוליביה בשביל להגשים את זה, אז לוולטר לא היתה ברירה אלא להרוג את אוליביה.
ואז להחזיר אותה לחיים.
ואז גם מתברר שהיא בהריון.

ואז ספטמבר האובזרבר המשת"פ שלנו בא להזהיר את וולטר ש"הם" באים.
(אני רק יכולה לנחש בשלב זה שהוא מתכוון לשאר האובזרברים שמגיעים להשתלט לנו על העולם כמו שראינו בפרק מהעתיד, אבל מי יודע.)
האמת, היה קטע שבו רציתי שהוא יצליח, עולם חדש, יקום חדש שהוא אל בו...זה נראה כל כך מבטיח, אבל ההרס , המחיר שזה דרש היה גבוה מדי, אוליביה בהריון! וולטר יהיה הסבא המשוגע שמספר לה סיפורים על איך ש הוא אוהב ג'לי ופעם הוא כמעט השמיד את העולם,אבל אף אחד לא יאמין לו כי הוא חצי סנילי(לא), זה לא ספוילר...סתם wishful thinking

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
הוא חזר הוא חזר הוא חזר
🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳

אמנם הם עדיין לא זוכרים אותו ולא מכירים אותו, אבל העיקר שהוא חזר.
אני מקווה מאוד שיפתרו את הקו עלילה הזה ושכולם יזכרו את פיטר בקרוב.

אגב בקו הזמן הזה - נינה שארפ אימצה את אוליביה וגידלה אותה אחרי שאמא של אוליביה נפטרה.
זה מאוד מוזר. אבל יפה מצידה.
(ומה עם אחותה ועם אלה עוד לא ידוע.)
הייתי בהלם כשאוליביה אמרה שנינה אימצה אותה ואת רייצ'ל, זה מרגיש כל כך מוזר, מעניין מה גרם לכך ואם היא באמת מחבבת את אוליביה.

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא מסוגלת להתגבר על הקשר הקרוב בין אוליביה לנינה. זה לא מתאים לנינה להיות כזו אימהית.

It's Always Sunny

Well-known member
אסטריד 2 (שסובלת מאוטיזם) מאבדת את אביה, מה שמערער אותה נפשית והיא עוברת ליקום 1 ובאה למעבדה לפגוש את מקבילתה.
פיספסתי את העובדה שיש לה אוטיזם |פנים|

היא מסתדרת ממש טוב עם וולטר ויוצרת איתו אפילו קשר חם למדי, וגם עוזרת להם למצוא את הרוצח בעזרת הגאונות שלה בעיבוד נתונים.
חחח, הצחיק אותי שאסטריד התמרמרה על שהוא זוכר את השם של אסטריד 2 בעוד הוא קורא לה אספירין :-D

השיחות שלה ושל אסטריד 1 אישיות מאוד ונוגעות ללב, 2 תוהה אם אביה היה אוהב אותה יותר אם היתה "נורמלית", ו-1 מנחמת אותה שגם היא לא קרובה אל אביה ושהוא אדם שלא יודע להביע רגשות ואהבה, אז זה לא בגללה.
אבל אנו רואים בסוף שזה שקר מוחלט שהיא רק אמרה בשביל הנחמה, כי בבית אבא שלה מאוד אוהב כלפיה ויש להם קשר נהדר.
(מה שגם מנחם... אותנו הצופים.)
זה היה רגע bittersweet כזה.

* אסטריד 1 פולטת צווחה כשהיא רואה לראשונה את מקבילתה.
אוליביה: באמת תהיתי למה אף אחד לא מגיב ככה!
חחח, מעולה!

* אוליביה טוענת ש"לכל אחד יש מישהו שרוצה להרוג אותו".
WTF אוליביה, את יותר מידי זמן ב-FBI :-D
גם פיטר עושה פרצוף של מה-לעזאזל-שמעתי-עכשיו.
חחחח, זה דווקא נשמע לי הכיוני.

* וולטר לאוליביה 2: "רימית ובגדת במישהו היום? כבר צהריים!"
LOL וולטר ואוליביה 2 זה קשר שלא ידעתי שאני צריכה בסדרת טלוויזיה.

* ביקום 2 אין להם כמעט קפה?! הא! בגלל זה הם רעים יותר מאיתנו כנראה...
הבעיה היא שאחרי זה היא תחזור לעולם ולא יהיה יותר קפה :-(

למעלה