אוליביה 1 ו-2 נאלצות לעבוד יחד ולא סובלות אחת את השניה חחחח
בסוף הן עוד יהיו חברות, אתם תראו, ככה זה תמיד בסרטים, לא?
פיטר הבליח שם לרגע!
ואז עוד כמה פעמים!
האובזרברים לא מבינים איך הוא מבליח, אבל נחושים למחוק אותו.
אתם תפסיקו למחוק לי את פיטר.
לינקולן! אז הוא יהיה השותף של אוליביה עכשיו?
בעקרון אנחנו שבוע אחרי תחילת שיתוף הפעולה ויש עדיין חוסר אמון גדול בין הצדדים, ומתגלים אצלנו מה שנראה כמו צורה חדשה של שייפ-שיפטרים.
אוליביה מרגישה שיש לה חור פעור כל חייה... ברור.
היא מביאה את לינקולן ליקום השני והוא פוגש את אוליביה 2. אהבתי את ההלם שלו.
אני מחכה שהוא יפגוש את לינקולן 2 גם.
וולטר ואסטריד עדיין עובדים במעבדה בהארוורד, אבל הכל יותר עגמומי ופחות כיפי בלי שפיטר קיים שם.
אבל וולטר רואה את ההבלחות הרגעיות של פיטר, למרות שהוא לא יודע מי זה "האיש הזה" וזה מפחיד אותו.
והאובזרבר שלנו כנראה בא לבצע את המחיקה הסופית של פיטר, אבל בסוף הוא לא לוחץ על המתג!
תמשיך ככה, אוברזבר טוב!
לא אגיד שהכל בוודאות, אבל מעריכה שבערך.אובסרבר טוב!והאם זה ענה לך על כל השאלות?
או שמדובר בנוסחה האלכימאית להפיכת עופרת לזהב...רקאומרלא אגיד שהכל בוודאות, אבל מעריכה שבערך.
אגב ראיתי עכשיו משהו שהרג אותי קצת בפתיח של עונה 4
PHILOSOPHER'S STONE??????????????????? מה זה גם היקום של הארי פוטר?????????????
כאילו אני מניחה שזה חסר משמעות, סתם קריצה של היוצרים, רמז ל... (ספוילר הארי פוטר) : חיי נצח.
וולטר קורא ללינקולן "קנדי"הוא יקרא לו כל הזמן בשמות של נשיאים?
אסטריד אומרת שהוא חמוד ומנסה לשדך אותו לאוליביה... סירייסלי? ומה איתך?
לא שאני לגמרי נגד, עד שפיטר יחזור (אמן). אני גם חושבת שלינקולן 2 שממילא מאוהב באוליביה 2 עלול להתאהב יותר בשלנו, כי היא יותר שווה (ו-2 תפוסה).
פרינג' 2 שיש להם חקירת רצח עם חשוד שלא תופסים, מבקשים מפרינג' 1 להביא להם את המקביל שלו שהוא לא רוצח בשביל לעזור להם להבין את הראש שלו. מבלי להגיד לו שלוקחים אותו ליקום אחר.
רעיון רע מאוד כמובן, אבל רק אוליביה שלנו מבינה את זה.
אוליביה 2 - אפילו לא חושבת לטרוח להעלים את התמונה של אבא שלו מהקיר
כמובן שהוא מגלה את האמת, וגם מביא אותם לרוצח, אבל באופן נוח למדי הוא לא זוכר את רוב החוויה וסוד היקום השני לא דולף לציבור בינתיים.
לצערי אוליביה 2 עדיין מעצבנת, וגם בבירור אוליביה שלנו חכמה יותר.
אולי חברות הן כבר לא יהיו.
מה ששמחתי מאוד לגלות זה שבעקבות מחיקת/שינוי קו הזמן של פיטר, פיליפ ברוילס 2 לא מת - ייאי!
וולטר שומע את קולו של פיטר "אני ממש פה, תעזור לי!" אבל לא יודע מי זה ומה זה וחושב שהוא משתגע.
אני רציתי לאהוב אותה, באמת רציתי, אבל כל עוד יש כזאת עוינות בינה לבין אוליביה שלנו - אני גם מרגישה כלפיה עוינות.אוף מעצבן אותי שאת לא אוהבת את אוליביה אדומה
כבר מאמצע עונה 3 ממש אהבתי אותה. נכון שהיא לא אוליביה ״שלנו״, אבל הסיבות שפיטר ציין אלה בדיוק הסיבות שאני אוהבת אותה- היא קלילה ומצחיקה וחמודה ממש.
הוא חזר הוא חזר הוא חזר
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אמנם הם עדיין לא זוכרים אותו ולא מכירים אותו, אבל העיקר שהוא חזר.
אני רציתי לאהוב אותה, באמת רציתי, אבל כל עוד יש כזאת עוינות בינה לבין אוליביה שלנו - אני גם מרגישה כלפיה עוינות.
(וגם התסרוקת הזאת בכלל לא מתאימה לה.)
איזה חלום רומנטי יפה יש לפיטר
צפה בקובץ המצורף 62086
כי היוצרים כנראה חשבו שאני לא מספיק שלולית מהם עדיין.
רק קיוויתי יותר שזו אוליביה חולמת, כדי שזה יעזור לה להזכר שהיא מאוהבת בו.
יואו זה כזה מתסכל שאף אחד לא זוכר אותך!
וולטר בקושי מוכן להסתכל עליו אפילו ולא קורא לו בשמו.
יש כל מיני אירועי זמן מוזרים, קפיצות זמן, חזרות זמן, לולאות זמן... הם חושדים שזה קשור לפיטר אז לוקחים אותו איתם לחקירה.
ויש לו כל הזמן קפיצות זמן גם.
מסתבר שזה איש אחד שבנה מכונת זמן לפי התכנון של אשתו המדענית כדי לא לאבד אותה והחזיר כל הזמן את הזמן לאחור.
אבל גם קשור להגעתו של פיטר.
אבל בסוף זה עצוב כי פיטר ואוליביה סוג של מגיעים למסקנה שהוא אמור למצוא את האנשים שמכירים אותו בקו הזמן שהוא בא ממנו, וזה כאילו לא האנשים האלו, שזוכרים חיים אחרים.
מסכימה, עצוב מאוד ונגע ללב הסיפור שלו.עוד פרק על מדען שמשתמש במדע בגלל ש הוא נואש להחזיר את הזמן אחורנית לפני ש הוא איבד את מי שהוא אהב בצורה נוראית...פרק ממש ממש עצוב לדעתי
מסכימה, עצוב מאוד ונגע ללב הסיפור שלו.
איש אחד בלתי נראה שגם מאסיב דיינמיק עשו עליו (כמובן) ניסויים בילדות, הורג אנשים בשביל לגנוב מהם את הפיגמנטים, כי הוא רק רוצה שיראו אותו. סיפור עצוב, אבל בכל זאת רוצח.
לפיטר נותנים לגור בדירה שהיתה שייכת לוולטר (שבקו הזמן הזה הוא גר במעבדה בהארוורד עצמה) אבל מצמידים לו שומר מה-FBI שהולך איתו לסופר ולכל מקום. הוא גם מקבל דמי כיס מה-FBI.
אוליביה ולינקולן ממשיכים להתקרב.
פיטר מפרגן להם ומנסה לעזור לו (כי מבחינתו זאת לא אוליביה שלו).
אני לא יכולה להיות נגד לינקולן כי הוא נשמה טובה וחמוד באמת, וגם חתיך מאוד לדעתי (אפילו בגרסה 1), אבל אוף למה עשו אותו כזה משעמם ועגמומי... זה ממש מפריע לי כי אני רוצה להיות בעד המערכת יחסים שלהם.
ואוליביה מרגישה שמשהו דפוק אצלה בגלל שכל הדברים שהיא נחשפת אליהם בעבודה לא משפיעים עליה כמו שהם אמורים על אדם נורמלי.
נינה שארפ (שמסתבר שאימצה לא רק אותה אלא גם את אחותה) מעודדת אותה בצורה יפה ואני כבר הייתי במקום של לגמרי להאמין שהיא "טובה" וזהו, אז בסוף הפרק - אוליביה בדרך לסוג של דייט ראשון עם לינקולן, אז פורצים אליה לבית ומעלפים אותה ומזריקים לה משהו - ואנחנו רואים שנינה מאחורי העניין!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.