בינג' פרינג' - עונה 3

It's Always Sunny

Well-known member
זו לא הייתה ביקורת. בסה״כ התרשמתי מכישורי הבינג׳ שלך.
אם כי אם להודות באמת עונה 3 היא מאהובות עליי מכל הסדרות שראיתי ואני צפיתי בכולה ביום וחצי😅
אני יכולה להבין למה, היא מעניינת ואני אוהבת שהשחקנים משחקים את הדמויות משני העולמות.

LeAnnDyIan

Well-known member

לגבי השיפ של פיטר ואוליביה, עברו כמה פרקים מאז שכתבתי את זה ועכשיו גם אני בעדם.
כן, מבחינתי זו אוליביה מזוייפת כי עד שנתנו להם להודות שיש להם רגשות אחד כלפי השנייה, אוליביה שלנו נתקעה ביקום המקביל.
בכנות, התגובה שלך גרמה לי לצחוק קצת והרבה זמן לא צחקתי סתם ככה אז תודה |4U|
זה מכאיב לי בעין לראות שאת קוראת לאהובתי אוליביה מזויפת🥺 היא לא מזויפת. היא אוליביה אדומה. ובסדר, שיהיה, היא לא שייכת לפיטר, היא שייכת לי.
אבל שאת ולונה תדעו לכן שאני עדין מוחה על הגזענות שלכן כלפי אוליביות אדומות😤
AllOliviasMatter#

It's Always Sunny

Well-known member
זה מכאיב לי בעין לראות שאת קוראת לאהובתי אוליביה מזויפת🥺 היא לא מזויפת. היא אוליביה אדומה. ובסדר, שיהיה, היא לא שייכת לפיטר, היא שייכת לי.
#AllOliviasMatter
:-D
נראה לי שנחזור לזה אחרי שאני אסיים את העונה ואחזור עם מסקנות. אני אשמח שתספרי לי (אחרי שאני אסיים כמובן) מה את אוהבת באוליביה האדומה.

It's Always Sunny

Well-known member
@LeAnnDyIan לא בטוחה אם אי פעם דיברנו על זה אבל אני אשאל בכל מקרה.
איך הכרת את פרינג'? מה משך אותך לצפות בסדרה ומתי זה היה?

Lhuna3

Well-known member
בינתיים מסקרן, אני אוהבת לראות את השתי הגרסאות של הדמויות, זה נותן לשחקנים גיוון אז זה נחמד.
חוץ מזה, אני לא שיפרית של אוליביה ופיטר (אין לי בעיה איתם, פשוט אין לי דעה עליהם) אבל מעצבן אותי שעד שהם ביחד, זו בכלל אוליביה המזוייפת :-[
כל כך הרבה דברים שגויים בהודעה אחת😬
קודם כל, מה זאת אומרת לא שיפרית של אוליביה ופיטר?! מה? איך? למה???
ומה זה אין לי דעה עליהם?! חייבת להיות לך דעה עליהם והדעה שלך חייבת להיות חיובית!
ואוליביה מזוייפת?! אוליביה מזוייפת?! אני מבינה שהחלטת לפתוח חזית נגדי😤 אין בעיה! אני כבר שולחת אליך פרינג׳ טים שיאמברו אותך עד שתתפכחי|שפם| (כאילו הייתי מציעה פמוטים אבל לא נראה לי שתביני את הרפרנס ואני צריכה שתביני שאני מוחה!!!)

לגבי השיפ של פיטר ואוליביה, עברו כמה פרקים מאז שכתבתי את זה ועכשיו גם אני בעדם.
כן, מבחינתי זו אוליביה מזוייפת כי עד שנתנו להם להודות שיש להם רגשות אחד כלפי השנייה, אוליביה שלנו נתקעה ביקום המקביל.

AllOliviasMatter#
:-D:-D:-D:-D
אור, אני איתך ואל תתני לדילן לבלבל אותנו, יש אוליביה נכונה ומתוקה ומלאכית, ויש אוליביה מזויפת ורמאית, וזה שבר לי את הלב שהיא פיתתה את פיטר במסווה! ;-(

וסחתיין על כישורי הבינג', את באמת נותנת לי תחרות ראויה :-D |כן|

It's Always Sunny

Well-known member
וסחתיין על כישורי הבינג', את באמת נותנת לי תחרות ראויה :-D |כן|
ככה זה כשיש סופה בחוץ ואין מה לעשות בבית? :-D
זו בדיוק הסיבה שבהתחלה הגבלתי את עצמי לפרק אחד ביום. אני בדיוק כמוך, אוהבת לעשות בינג'ים, אבל זה יוצר אצלי שחיקה אחרי זה. ובגלל זה אני חושבת שעדיף לי לראות פרק אחד של באפי בשבוע, זה איטי אבל אני חושבת שאני אהנה יותר מהפרקים ככה.

It's Always Sunny

Well-known member
לא קשור לעונה השלישית בהכרח אבל הייתי חייבת :-P:

https://www.reddit.com/r/fringe/comments/1t16sh אסטריד המסכנה :-D אפילו תפוז מסרב להכיר בשם שלה (במחשב, בפלאפון אין לי תיקון אוטומטי של מילים).
נזכרתי בכך בעקבות הפרק שהוא קרא לה אשרם |פנים|

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
@LeAnnDyIan לא בטוחה אם אי פעם דיברנו על זה אבל אני אשאל בכל מקרה.
איך הכרת את פרינג'? מה משך אותך לצפות בסדרה ומתי זה היה?
חצי מהסדרות שאני רואה זה כי @limors2 המליצה לי עליהן. גם את פרינג׳ ראיתי כי היא המליצה לי עליה.
וכשחושבים על זה, היא לא המליצה לי על סדרה כבר הרבה זמן😪
לגבי מתי, הוואטסאפ טוען שב-20 לינואר 2020 רשמתי לה שהתחלתי לראות.
אגב, זה לנצח יצחיק אותה הההודעה הבורה הזו ששלחתי לה😂😂😂
חסרת טעם שכמותי🤣
(אם כי ראוי לציין שלמרות שליאורה היא בערך היחידה שאני נותנת לה להמליץ לי על סדרות [ברבים] ואני כן מקווה להתפנגריל עליהן בטירוף [כמו שלרוב קורה] אבל גם תמיד יש לי איזה צד מרשע שמקווה שמה שהיא המליצה יהיה גרוע ואני אוכל להטיח בה שהיא לא יודעת להמליץ😂 ונראה לי שבמקרה הזה בגלל שהתחלתי את הסדרה מנקודת מוצא של לשנוא את ג׳וש ג׳קסון [בגלל דוסון קריק], קצת קיוויתי לא לאהוב את הסדרה. רואים שזה החזיק יופי…😂)
8FC2FF78-61F4-46FA-B620-B17242BB1B24.jpeg

It's Always Sunny

Well-known member
הם לא הולכים להרוג את אוליביה 2, נכון? 8-*8-*8-*
יופי, אני שמחה שלא עשו את זה.
והרגע שבו דקרו את התינוק בשביל לקחת דגימת דם :-[

It's Always Sunny

Well-known member
חצי מהסדרות שאני רואה זה כי @limors2 המליצה לי עליהן. גם את פרינג׳ ראיתי כי היא המליצה לי עליה.
וכשחושבים על זה, היא לא המליצה לי על סדרה כבר הרבה זמן😪
לגבי מתי, הוואטסאפ טוען שב-20 לינואר 2020 רשמתי לה שהתחלתי לראות.
אגב, זה לנצח יצחיק אותה הההודעה הבורה הזו ששלחתי לה😂😂😂
חסרת טעם שכמותי🤣
(אם כי ראוי לציין שלמרות שליאורה היא בערך היחידה שאני נותנת לה להמליץ לי על סדרות [ברבים] ואני כן מקווה להתפנגריל עליהן בטירוף [כמו שלרוב קורה] אבל גם תמיד יש לי איזה צד מרשע שמקווה שמה שהיא המליצה יהיה גרוע ואני אוכל להטיח בה שהיא לא יודעת להמליץ😂 ונראה לי שבמקרה הזה בגלל שהתחלתי את הסדרה מנקודת מוצא של לשנוא את ג׳וש ג׳קסון [בגלל דוסון קריק], קצת קיוויתי לא לאהוב את הסדרה. רואים שזה החזיק יופי…😂)
צפה בקובץ המצורף 71391
עכשיו אני נזכרת שדיברנו על זה.
בכל מקרה, LOL על מה שכתבת, This didn't age well :-D אבל בסופו של דבר דברים הסתדרו :-D
אני מניחה שזו לא הסדרה הראשונה שליאורה המליצה לך עליה. יש עוד סדרות שהתחלת בזכות ההמלצה שלה ואת אוהבת עכשיו?

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אני שמחה שהתחלת לפתח מצפון בנוגע לאישתי
יש לי בעיה כשפוגעים בחסרי אונים. משום מה הייתי בטוחה שיהרגו אותה, לכן הופתעתי שהיא שרדה את הלידה. עכשיו אני חוששת לגבי מה שיקרה לתינוק. היה לי רגע אחד שחשבתי שפיטר יקבל את האחריות על התינוק הזה, כמובן שכביכול הכל הסתדר בסוף הפרק אבל יש לי תחושה שזו רק ההתחלה ;-#

LeAnnDyIan

Well-known member
עכשיו אני נזכרת שדיברנו על זה.
בכל מקרה, LOL על מה שכתבת, This didn't age well :-D
חחח בכלל לא😂😂
טוב שאוליביה לא הפכה למרכז חיי🤣🤣
אני מניחה שזו לא הסדרה הראשונה שליאורה המליצה לך עליה. יש עוד סדרות שהתחלת בזכות ההמלצה שלה ואת אוהבת עכשיו?
המאה, מבוקש לחקירה, לוציפר, מפרשים שחורים
אממ בטוח יש עוד אבל התעוררתי לפני חצי שעה ויש לי בלאקאאוט
מה שכן, היא המליצה לי גם על הבזבוז זמן המיותר הזה שנקרא אורפן בלאק😬
וגם על קיל איב שאומנם לא גרוע אבל גם לא התאבססתי.

It's Always Sunny

Well-known member
פרק משעשע:
אהבתי שהם היו מצויירים.
אסטריד קוראת לוולטר "וולי", סוף סוף החזירה לו, אבל הוא לא הבין את הרפרנס.
ברוילס צוחק :-D
רק מה, הסוף היה מטריד, אוליביה אומרת: "זה הבן אדם שיהרוג אותי." וממשיכה לאכול כאילו כלום, אני מניחה שהיא לא מודעת למה שהיא אומרת אבל זה לא הופך את זה לפחות מטריד..

It's Always Sunny

Well-known member
חחח בכלל לא😂😂
טוב שאוליביה לא הפכה למרכז חיי🤣🤣
:-D:-D:-D

המאה, מבוקש לחקירה, לוציפר, מפרשים שחורים
אממ בטוח יש עוד אבל התעוררתי לפני חצי שעה ויש לי בלאקאאוט
אז כל מה שרשמת למעלה אלה סדרות שאת ממש אוהבת?

מה שכן, היא המליצה לי גם על הבזבוז זמן המיותר הזה שנקרא אורפן בלאק😬
וגם על קיל איב שאומנם לא גרוע אבל גם לא התאבססתי.
יש משהו שצריך להיות בסדרה כדי שזה ימשוך אותך או שזה רנדומלי?

LeAnnDylan

Well-known member
פרק משעשע:
אהבתי שהם היו מצויירים.
אסטריד קוראת לוולטר "וולי", סוף סוף החזירה לו, אבל הוא לא הבין את הרפרנס.
ברוילס צוחק :-D
רק מה, הסוף היה מטריד, אוליביה אומרת: "זה הבן אדם שיהרוג אותי." וממשיכה לאכול כאילו כלום, אני מניחה שהיא לא מודעת למה שהיא אומרת אבל זה לא הופך את זה לפחות מטריד..
פרק 19
וואי ברוילס צוחק זה אחד המטרידים:-D
אני לא חושבת שאוליביה לא הייתה מודעת למה היא אומרת. אבל רגע לפני כן בשיחה שלה עם פיטר היא אמרה לו שאחרי כל מה שהם עברו, היא כבר לא מפחדת משום דבר. ואני חושבת שגם היה דגש על זה בעבר שהיא לא מפחדת. וגם כשהיא כן מפחדת, היא מפחדת על פיטר או אלה או בערך כל מישהו אחר שהוא לא היא. לא הייתי אומרת שזו התנהגות שחצנית מצידה, אבל היא כן מרגישה שעם כל מה שהיא עברה, שהיא יכולה לעבור גם עוד בן אדם אחד שמנסה להרוג אותה. גם תחשבי שזה בטח מפחיד יותר לדעת שמישהו מנסה להרוג אותך אבל לא לדעת מי. לפחות עכשיו יש לה פרצוף והיא יודעת את מי היא מנסה לתפוס.
מה שאותי הצחיק בשיחה שלה עם פיטר זה שהיא שאלה אותו אם הוא רעב וכל מה שהיה לה להציע זה צנים:-D והוא כזה ממ לא תודה, ואז הצנימים קופצים והיא כזה "אתה בטוח שאתה לא רוצה?" כפרעליך אין שום דבר מגרה בצנים העצוב הזה שאכלת😂 מילא תציעי לו איזה סטייק עסיסי:-D אבל טוב נו, לפחות לא הציעה לו פסטה עם קוטג' וקינמון;-# או אחת מההמצאות של וולטר8-{

אז כל מה שרשמת למעלה אלה סדרות שאת ממש אוהבת?
את המאה ומבוקש לחקירה אני מאוד מאוד אוהבת. מפרשים שחורים אהבתי בהתחלה הסוף קצת ביאס אותי. ולוציפר זה גילטי פלז'ר כזה כיפי. אני אוהבת את השחקנים שם בעיקר כי הם יפים|מאוהב|
יש משהו שצריך להיות בסדרה כדי שזה ימשוך אותך או שזה רנדומלי?
צריכים להיות אנשים יפים!
סתם אממ אנשים יפים זה חשוב אבל אני אוהבת סדרות עם איזשהו אפקט מסתורין. קשה לי להתחבר לסדרות שהם רק דרמות והן צריכות שיהיה בהן הרבה יותר תוכן איכותי כדי למשוך אותי. אם יש איזשהי עלילת מסתורין או תעלומה זה כבר יותר מענין ואז אני קצת פחות בררנית.
ואני גם אוהבת אנשים מתים ודם. כאילו, זה נשמע חולני, אבל לא טענתי מעולם שאני בן אדם שפוי.
אבל נראה לי שהכי קל לפתות אותי עם סדרות שהדמות הראשית בהן היא אישה (או כמה נשים) מגניבה/באדאסית כזו.

It's Always Sunny

Well-known member
צריכים להיות אנשים יפים!
סתם אממ אנשים יפים זה חשוב אבל אני אוהבת סדרות עם איזשהו אפקט מסתורין. קשה לי להתחבר לסדרות שהם רק דרמות והן צריכות שיהיה בהן הרבה יותר תוכן איכותי כדי למשוך אותי. אם יש איזשהי עלילת מסתורין או תעלומה זה כבר יותר מענין ואז אני קצת פחות בררנית.
ואני גם אוהבת אנשים מתים ודם. כאילו, זה נשמע חולני, אבל לא טענתי מעולם שאני בן אדם שפוי.
אבל נראה לי שהכי קל לפתות אותי עם סדרות שהדמות הראשית בהן היא אישה (או כמה נשים) מגניבה/באדאסית כזו.
אז למה התחלת לראות את האנטומיה של גריי?

LeAnnDylan

Well-known member
אז למה התחלת לראות את האנטומיה של גריי?
נראה לי שפומו בעיקר. בתקופה שעוד היה אכפת לי במה אנשים אחרים צופים. אבל ניסיתי וישר אהבתי.
גם בתאכלס באותה תקופה שהתחלתי הייתי עובדת בעבודה עם משמרות לילה של 12 שעות אז הייתי צריכה משהו שיעביר לי את הזמן, אחרי שחפרתי לאנשים בטלפון במשך איזה 5 שעות והם היו צריכים ללכת לישון, בקשתי מהדודים סדרות עם הרבה פרקים וככה הגעתי לאנטומיה. נראה לי שהתחלתי לצפות בה כשהייתה כבר עונה 3. אז לא לגמרי מההתחלה. ואני חושבת שאיזו חברה שלי באותו זמן תמיד דיברה על קייט וולש ועל איזו מדהימה היא ותמיד הייתה שמה תמונות שלה בתמונת פרופיל במסנג'ר ואני זוכרת שלא חשבתי שהיא יפה בכלל ולא הבנתי איך החברה הזאת כל הזמן אומרת שהיא כזאת מהממת והייתי צריכה לראות בעצמי:-D ומיותר לציין שאני כל כך אוהבת את הדמות שלה היום שזה בהחלט גם משפיע על זה שאני חושבת שהיא מהממת (במראה).

למעלה