בינג' פרינג' - עונה 3

LeAnnDylan

Well-known member
:-D מה לא הלך לו, אפילו קיבל אותה בכפול! אבל כן בפרק הזה רואים את הפחד שלו שזה "יתקע", או שחס וחלילה תהיה אוליביה ובאמצע שהם שוכבים פתאום מישהו יקיש בפעמון איפשהו :-D ;-# ;-#
אומייגאד. שתיתי מים ונחנקתי עכשיו:-D:-D:-D וטפ לונה😂😂
בעיני הוא עדיין יפיוף, אבל אני מסכימה איתך שלינקולן 2 הרבה יותר סקסי ומגניב.
ממ בואי נגיד שאם הייתי רואה תמונה של לינקולן 1 בטינדר הייתי מחליקה שמאלה (שמאל מחליקים לאיפה שלא רוצים, נכון? |תוהה|:-D)
אוקיי אבל אני רוצה בשבילה גם... כיף מסוג אחר! ;-) מגיע לה גם!
טוב נו, כשאת צודקת את צודקת!
אבל שלא יפריע לה לצפות בבובספוג עם וולטר וג'ין!:-D

Lion_Heart

Well-known member
מסכן כבר שלוש עונות הוא מת להכניס את אוליביה למיטה ולא הולך לו:-D
:-D מה לא הלך לו, אפילו קיבל אותה בכפול! אבל כן בפרק הזה רואים את הפחד שלו שזה "יתקע", או שחס וחלילה תהיה אוליביה ובאמצע שהם שוכבים פתאום מישהו יקיש בפעמון איפשהו :-D ;-# ;-#
נכתב ע"י LeAnnDylan:
אוי, לא אהבתי את הקו עלילה הזה. יש לי פחד גבהים וכל הקפיצות האלה מבניינים עשו לי רע כמעט כמו יצורים דוחים שיוצאים לאנשים מהפה/בטן.
:-( אני גם שונאת לראות דברים כאלה.
נכתב ע"י LeAnnDylan:
הוא לא יפה כמו לינקולן 2 אבל :-( (כאילו, כן, זה אותו שחקן אובייסלי, אבל עשו אותו חנון מידי בצורה לא יפה) השני ממש סקסי|מאוהב|
נכתב ע"י LeAnnDylan:
בליביה! ואני יודעת שזה לא בסדר אבל זה ממש הצחיק אותי כשזה בא מהגוף של אוליביה, ונראה לי שאת מכירה אותי מספיק זמן כדי לדעת שאני נהניתי מההטרדה הזאת:-D👯‍♀️
:-D
נכתב ע"י LeAnnDylan:
לאסטריד יש את וולטר! כאילו אני מניחה שהיא צריכה מישהו בגילה וקצת יותר ראוי. אבל אסטריד ו-וולטר הם הפאוור קאפל של הסדרה|כתר|
אוקיי אבל אני רוצה בשבילה גם... כיף מסוג אחר! ;-) מגיע לה גם!
נכתב ע"י LeAnnDylan:
אויש זה כמו לוציפר, שכל פרק כאילו בא עם מוסר השכל מאולץ. די כבר שחררו אותנו מהמכונה הזאת ותנו לנו פיטר ואוליביה ביחד!

כן...ולחשוב שהיא הופכת באמצע לליאונרד נימוי\וויליאם בל...מצלק לכל החיים!!!
(למרות שכמה טרקיז יתחרמנו מזה יותר)
:-( אני גם שונאת לראות דברים כאלה.
הסדרה הזאת דיי...גדולה בדברים האלה(דברים שיוצאים מהגוף בצורה לא טיבעית)...ממה שכבר ראינו,בלי רמזים!
אני מעדיף את החננה!

Lhuna3

Well-known member
וולטרנט וברנדון 2 זיקקו מ-DNA של התינוק את הכרומוזומים של פיטר בלבד והוציאו את של אוליביה. הם מקווים שמה שפיטר הוריש לו יספיק בשביל להפעיל את המכונה במקומו.
ברנדון 2 "גאה להיות שותף בהצלת היקום", אבל לוולטרנט יש נקיפות מצפון על החפים מפשע שימותו. יפה לו.

ביקום שלנו קורים... דברים מוזרים. כרגיל. הפעם עם כבשים וארבה.

סאם איש הבאולינג שאולי כתב את הספר על האנשים הראשונים (כך נינה הבינה) - מתקשר עם כדורי באולינג ומטוטלת.

אוליביה מתעוררת אצל פיטר במיטה |מאוהב| חמודים!
ליד המיטה שלו גם התמונה של הילד הבלונדיני עם הכדורגל!! אבל לא נראה שזה מסקרן אותה בכלל, זה מוזר לי!
היא יוצאת מהחדר ופוגשת את וולטר ערום |חבול| OMG :-D מסכנה!
חוזרת למיטה: "פיטר, אבאש'ך ערומכו -"
פיטר: "- לו. כן, ככה הוא בימי שלישי".
טוב שלפחות יש לו"ז ידוע מראש.
אבל דילן את רואה שזה לא גורם לה לברוח! :-D

הולכים לחקור כבשים שנעלמו.
וולטר טוען שזה וורטקס בין היקומים.

במאסיב דיינמיק המכונה התחילה פתאום לעבוד, בלי נוכחות של פיטר!
וולטר מסיק שזה בגלל שהפעילו אותה ביקום 2, אבל הם לא מבינים איך בלי פיטר.
עוד אירועי היעלמות קורים ולפי וולטר נראה שוולטרנט ניצח וזה ההתחלה של סוף העולם שלהם.

ביקום 2 וולטרנט וברנדון 2 לא רואים שיפור בהתדרדרות העולם שלהם למרות הפעלת המכונה.

אוליביה 2 קראה לתינוק הנרי, על שם נהג המונית |לב|
היא מבינה שוולטרנט הפעיל את הנשק, ומזכירה לו שהבן שלו בצד השני.
זה לא מזיז אותו - בשביל להציל את העולם שלו, הוא בוחר לוותר על פיטר שבחר את העולם שלנו.
אוליביה 2 הולכת לעבור להביא את פיטר לשכנע אותו?
חחח זה כנראה לא מכוון, אבל כשהיא מאיימת על ברנדון 2 לעזור לה היא נשמעת לרגע כמו בל! :-D

פיטר בינתיים משוכנע שהוא צריך לנסות לעצור את המכונה אצלנו, וגם וולטר מבין שזה היה המבחן שאליו הכינו אותו - לוותר על פיטר למען המטרה.
אוליביה בניו יורק שמעה מנינה שסאם הוא הכותב של הספרים (יש גם גרסה בעברית) והיא הולכת לחפש אותו.
בינתיים פיטר נפרד מכולם לקראת הכניסה למכונה - אוי ויי.
אסטריד: "תגיד לה בעצמך" (לאוליביה) - מה את אומרת לו את זה?? את לא יודעת שזה מכת מוות לדמויות?
אבל בטח אוליביה 2 תגיע רגע לפני!
לא... אבל המכונה מחשמלת וזורקת אותו לרצפה ברגע שנוגע בה.
חי אבל נכנס לתרדמת.

וולטר פונה לאלוהים בתחינה שיציל את העולם מהנזק שהוא גרם.

סאם מגיע.

אוליביה 2 בינתיים לא הצליחה לעבור, ווולטרנט כלא אותה.

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
וולטרנט וברנדון 2 זיקקו מ-DNA של התינוק את הכרומוזומים של פיטר בלבד והוציאו את של אוליביה. הם מקווים שמה שפיטר הוריש לו יספיק בשביל להפעיל את המכונה במקומו.
ברנדון 2 "גאה להיות שותף בהצלת היקום", אבל לוולטרנט יש נקיפות מצפון על החפים מפשע שימותו. יפה לו.

ביקום שלנו קורים... דברים מוזרים. כרגיל. הפעם עם כבשים וארבה.

סאם איש הבאולינג שאולי כתב את הספר על האנשים הראשונים (כך נינה הבינה) - מתקשר עם כדורי באולינג ומטוטלת.

אוליביה מתעוררת אצל פיטר במיטה |מאוהב| חמודים!
ליד המיטה שלו גם התמונה של הילד הבלונדיני עם הכדורגל!! אבל לא נראה שזה מסקרן אותה בכלל, זה מוזר לי!
היא יוצאת מהחדר ופוגשת את וולטר ערום |חבול| OMG :-D מסכנה! מסתבר שככה זה ביום שלישי. טוב שלפחות יש לו"ז ידוע מראש.
אבל דילן את רואה שזה לא גורם לה לברוח! :-D

הולכים לחקור כבשים שנעלמו.
וולטר טוען שזה וורטקס בין היקומים.

במאסיב דיינמיק המכונה התחילה פתאום לעבוד, בלי נוכחות של פיטר!
וולטר מסיק שזה בגלל שהפעילו אותה ביקום 2, אבל הם לא מבינים איך בלי פיטר.
עוד אירועי היעלמות קורים ולפי וולטר נראה שוולטרנט ניצח וזה ההתחלה של סוף העולם שלהם.

ביקום 2 וולטרנט וברנדון 2 לא רואים שיפור בהתדרדרות העולם שלהם למרות הפעלת המכונה.

אוליביה 2 קראה לתינוק הנרי, על שם נהג המונית |לב|
היא מבינה שוולטרנט הפעיל את הנשק, ומזכירה לו שהבן שלו בצד השני.
זה לא מזיז אותו - בשביל להציל את העולם שלו, הוא בוחר לוותר על פיטר שבחר את העולם שלנו.
אוליביה 2 הולכת לעבור להביא את פיטר לשכנע אותו?
חחח זה כנראה לא מכוון, אבל כשהיא מאיימת על ברנדון 2 לעזור לה היא נשמעת לרגע כמו בל! :-D

פיטר בינתיים משוכנע שהוא צריך לנסות לעצור את המכונה אצלנו, וגם וולטר מבין שזה היה המבחן שאליו הכינו אותו - לוותר על פיטר למען המטרה.
אוליביה בניו יורק שמעה מנינה שסאם הוא הכותב של הספרים (יש גם גרסה בעברית) והיא הולכת לחפש אותו.
בינתיים פיטר נפרד מכולם לקראת הכניסה למכונה - אוי ויי.
אסטריד: "תגיד לה בעצמך" (לאוליביה) - מה את אומרת לו את זה?? את לא יודעת שזה מכת מוות לדמויות?
אבל בטח אוליביה 2 תגיע רגע לפני!
לא... אבל המכונה מחשמלת וזורקת אותו לרצפה ברגע שנוגע בה.
חי אבל נכנס לתרדמת.

וולטר פונה לאלוהים בתחינה שיציל את העולם מהנזק שהוא גרם.

סאם מגיע.

אוליביה 2 בינתיים לא הצליחה לעבור, ווולטרנט כלא אותה.
הקטע שהם התעוררו ביחד היה אכן מתוק למדי! ולא הבנתי היא יודעת שפיטר וולטר גרים ביחד והיא מכירה את וולטר...אני פשוט חושב ש היא לא מופתעת מכלום ש קשור אליו, :-D וולטרנט נהיה נואש יותר ויותר...

LeAnnDylan

Well-known member
לקח לי רגע להיזכר :-D
אולי עם כל התמונות האלה הוא חושב שקוראים לה דרו:-D

Lhuna3

Well-known member
וולטר ליד מיטת פיטר שבתרדמת.
אסטריד מפתה אותו לבוא לאכול משהו עם יוגורט טפיוקה - איכס, זה אחד הדברים המגעילים!
בסוף היא משכנעת אותו לנסות לעשות משהו גם בשביל למנוע את האסון.

סאם מביא את אוליביה לחלק של המכונה שאמור לפתוח אותה בשביל לתת לפיטר להכנס אליה, אבל הוא גם מבולבל כי זה לא היה אמור לקרות ככה, וכל אבות אבותיו מסתבר מצאו את הכתבים המקוריים וחקרו את הנושא.
אוליביה החלטית יותר. ולה יש אקדח.

וולטר הולך להתחשמל מהברקים עם עפיפון.

פיטר מתעורר ורואה שהתחילה סערת ברקים מוזרה עם המון נפגעים.
נוסע לניו יורק.
הוא השאיר פתק "אני הולך הביתה" - כמו שהשאיר כשהיה ילד והלך לנסות לחזור הביתה דרך האגם!

אוליביה וסאם מוצאים את המפתח שפותח איזה תיבה שאמור להיות בה החלק, ומוצאים בתוכה... שרטוט כמו של המכונה עם פיטר - אבל הפעם המקום פיטר - אוליביה!!! :eek:
אז באמת הילד שלו ושל אוליביה 2 הוא המפתח האמיתי?
ובגלל שברנדון 2 הוציא את הכרומוזומים של אוליביה 2 אז הם לא הצליחו??
או שבכלל פיטר צריך להיות במכונה בצד אחד ואוליביה בצד שני?
טוב יש הרבה אפשרויות אני לא יודעת כבר, נחכה ונראה!
אבל אני חושבת שזו צריכה להיות אוליביה שלנו (למרות שצריך לתת קרדיט גם לשניה שהיא מנסה להציל את העולמות.)

וולטר בכלל מסיק מהשרטוט שהיא צריכה להשפיע מכאן על המכונה ביקום 2, כמו שהשפיעה פעם על המנורות במבחן שעברה מול ג'ונס. אוקיי לא הייתי בכיוון.
נותנים לה להתאמן על המדפסת שקשורה קוונטית למדפסת בעולם 2.
היא לא מצליחה.

פיטר נסע לליברטי איילנד, וולטר ואוליביה מוצאים אותו, הוא קצת מבולבל באיזה יקום הוא לרגע אבל מתאושש.

בסוף המסר של אוליביה למדפסת עובד!
ואז היא מצליחה גם לכבות את המכונה בשני היקומים, פרידה, I LOVE YOU, נשיקה...

פיטר נכנס למכונה ו...

עובר ליקום 2 אבל לשנת 2021 (הפרק שודר במקור ב-2011, אז זה לכאורה 10 שנים בעתיד). :eek:
והוא שם ידוע כמפקד או משהו ביחידת פרינג', וניו יורק כולה בוערת במה שנראה כמו שדה קרב מדמם.:eek:
(הוא ימצא פה את הילד שלו ויביא לעבר את התמונה?)

Lhuna3

Well-known member
טוב.
פרק סוף עונה קשה לסיכום תמיד.
ואיך אני אמורה להכיל את כל הרגשות האלה בכלל.
אז זה יהיה שוב מקוצר מאוד:
אני טעיתי, העתיד הזה הוא לא ביקום 2 כמו שחשבתי, אלא אצלנו והשנה היא 2028 אאל"ט.
יקום 2 נחרב בחור תולעת, והיקום שלנו נשאר אבל גם בו הכל קורס ונפערים חורים גדולים והוא לפני החרבה, כי 2 היקומים יכולים להתקיים רק יחד. אוליביה ופיטר נשואים ומפקדים על פרינג' שהיא כמו היחידה הגדולה שראינו ביקום 2, פיליפ סנטור ואיבד עין, אלה גדלה והתגייסה לפרינג' גם, וולטר בכלא שמור והאיש הכי שנוא בעולם, וולטרנט עוד הספיק לעבור ליקום שלנו לבקש עזרה אבל נתקע בו כשיקום 2 נהרס וחי במחתרת ועושה פיגועי טרור.
ועכשיו הוא בא לנקום בפיטר שהרס את היקום שלו - ורוצח את אוליביה.
אבל וולטר בסוף מבין שהוא עצמו שלח את חלקי המכונה לאחור בזמן דרך חור תולעת והוא יכול באופן דומה להחזיר את פיטר לנקודה בעבר שהוא הפעיל את המכונה, ואז פיטר שראה את העתיד הנוראי מבין הכל, מחבר את שני היקומים במקום של המכונה כך ש-2 הצדדים נפגשים - וולטר ווולטרנט מטיחים זה בזה האשמות, אבל פיטר מסביר להם שראה את "יום הדין" והוא נורא וזו ההזדמנות שלהם לתקן הכל.
ואז - פיטר נעלם!
והאחרים - לא זוכרים את קיומו!
האובזרברים בחוץ עומדים וצופים, ומסבירים ש-"הוא מעולם לא היה קיים. הוא מילא את תפקידו."
:eek:

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
טוב.
פרק סוף עונה קשה לסיכום תמיד.
ואיך אני אמורה להכיל את כל הרגשות האלה בכלל.
אז זה יהיה שוב מקוצר מאוד:
אני טעיתי, העתיד הזה הוא לא ביקום 2 כמו, אלא אצלנו והשנה היא 2028 אאל"ט.
יקום 2 נחרב בחור תולעת, והיקום שלנו נשאר אבל גם בו הכל קורס ונפערים חורים גדולים והוא לפני החרבה, כי 2 היקומים יכולים להתקיים רק יחד. אוליביה ופיטר נשואים ומפקדים על פרינג' שהיא כמו היחידה הגדולה שראינו ביקום 2, פיליפ סנטור ואיבד עין, אלה גדלה והתגייסה לפרינג' גם, וולטר בכלא שמור והאיש הכי שנוא בעולם, וולטרנט עוד הספיק לעבור ליקום שלנו לבקש עזרה אבל נתקע בו כשיקום 2 נהרס וחי במחתרת ועושה פיגועי טרור.
ועכשיו הוא בא לנקום בפיטר שהרס את היקום שלו - ורוצח את אוליביה.
אבל וולטר בסוף מבין שהוא עצמו שלח את חלקי המכונה לאחור בזמן דרך חור תולעת והוא יכול באופן דומה להחזיר את פיטר לנקודה בעבר שהוא הפעיל את המכונה, ואז פיטר שראה את העתיד הנוראי מבין הכל, מחבר את שני היקומים במקום של המכונה כך ש-2 הצדדים נפגשים - וולטר ווולטרנט מטיחים זה בזה האשמות, אבל פיטר מסביר להם שראה את "יום הדין" והוא נורא וזו ההזדמנות שלהם לתקן הכל.
ואז - פיטר נעלם!
והאחרים - לא זוכרים את קיומו!
האובזרברים בחוץ עומדים וצופים, ומסבירים ש-"הוא מעולם לא היה קיים. הוא מילא את תפקידו."
:eek:
כל כך חיכיתי שתגיעי לפרק הזה!
אז פיטר פער חור ב שני היקומים שדרכו יהיה אפשר לשתף פעולה(שמעתם ילדים? שיתוף פעולה!) ולתקן את הבלאגאן שיצרו הפאקינג אובסרברס! ואז פשוט...לא היה קיים מעולם! לי זה היה הלם אמיתי

It's Always Sunny

Well-known member
בינתיים מסקרן, אני אוהבת לראות את השתי הגרסאות של הדמויות, זה נותן לשחקנים גיוון אז זה נחמד.
חוץ מזה, אני לא שיפרית של אוליביה ופיטר (אין לי בעיה איתם, פשוט אין לי דעה עליהם) אבל מעצבן אותי שעד שהם ביחד, זו בכלל אוליביה המזוייפת :-[

It's Always Sunny

Well-known member
אני באמצע הפרק אבל הדרך שפרנק הציע לאוליביה נישואין, זה ממש מקורי :-D
עריכה: דיברתי מוקדם מדי, אוליביה בהריון ופרנק גילה שהתינוק של פיטר ובנוסף שאוליביה מאוהבת בפיטר ;-#

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
בינתיים מסקרן, אני אוהבת לראות את השתי הגרסאות של הדמויות, זה נותן לשחקנים גיוון אז זה נחמד.
חוץ מזה, אני לא שיפרית של אוליביה ופיטר (אין לי בעיה איתם, פשוט אין לי דעה עליהם) אבל מעצבן אותי שעד שהם ביחד, זו בכלל אוליביה המזוייפת :-[
כל כך הרבה דברים שגויים בהודעה אחת😬
קודם כל, מה זאת אומרת לא שיפרית של אוליביה ופיטר?! מה? איך? למה???
ומה זה אין לי דעה עליהם?! חייבת להיות לך דעה עליהם והדעה שלך חייבת להיות חיובית!
ואוליביה מזוייפת?! אוליביה מזוייפת?! אני מבינה שהחלטת לפתוח חזית נגדי😤 אין בעיה! אני כבר שולחת אליך פרינג׳ טים שיאמברו אותך עד שתתפכחי|שפם| (כאילו הייתי מציעה פמוטים אבל לא נראה לי שתביני את הרפרנס ואני צריכה שתביני שאני מוחה!!!)

It's Always Sunny

Well-known member
כל כך הרבה דברים שגויים בהודעה אחת😬
קודם כל, מה זאת אומרת לא שיפרית של אוליביה ופיטר?! מה? איך? למה???
ומה זה אין לי דעה עליהם?! חייבת להיות לך דעה עליהם והדעה שלך חייבת להיות חיובית!
ואוליביה מזוייפת?! אוליביה מזוייפת?! אני מבינה שהחלטת לפתוח חזית נגדי😤 אין בעיה! אני כבר שולחת אליך פרינג׳ טים שיאמברו אותך עד שתתפכחי|שפם| (כאילו הייתי מציעה פמוטים אבל לא נראה לי שתביני את הרפרנס ואני צריכה שתביני שאני מוחה!!!)

לגבי השיפ של פיטר ואוליביה, עברו כמה פרקים מאז שכתבתי את זה ועכשיו גם אני בעדם.
כן, מבחינתי זו אוליביה מזוייפת כי עד שנתנו להם להודות שיש להם רגשות אחד כלפי השנייה, אוליביה שלנו נתקעה ביקום המקביל.
בכנות, התגובה שלך גרמה לי לצחוק קצת והרבה זמן לא צחקתי סתם ככה אז תודה |4U|

It's Always Sunny

Well-known member
אומייגאד מצאנו ללונה מתחרה בבינג׳ים🙀🙀
פשוט יותר קל לי לצפות ביותר פרקים כשאני לא מתעכבת על כל פרט.
הבינג' בא לפצות על כל הזמן שלא צפיתי בפרינג', וגם בימים האחרונים לא יצאתי מהבית, אז לא היה לי מה לעשות.

LeAnnDyIan

Well-known member
פשוט יותר קל לי לצפות ביותר פרקים כשאני לא מתעכבת על כל פרט.
הבינג' בא לפצות על כל הזמן שלא צפיתי בפרינג', וגם בימים האחרונים לא יצאתי מהבית, אז לא היה לי מה לעשות.
זו לא הייתה ביקורת. בסה״כ התרשמתי מכישורי הבינג׳ שלך.
אם כי אם להודות באמת עונה 3 היא מאהובות עליי מכל הסדרות שראיתי ואני צפיתי בכולה ביום וחצי😅

למעלה