בינג' פרינג' - עונה 3

Lion_Heart

Well-known member
אוי וולטר המסכן עדיין מנסה להחזיר את פיטר ואוליביה...
אני רוצה להאמין לפיטר שהוא לא משלה אותה, אני גם רוצה לאהוב אותו שוב, אבל הבעיה שגם לי הוא עשה עכשיו trust issues ואפילו כשבסוף הפרק אוליביה משתכנעת שהוא רוצה והיא רוצה באמת והם הולכים למיטה, אני לא יכולה ב-100% להינות מזה כי אני לא בטוחה שהוא עכשיו אמיתי איתה, וכי אני יודעת שיש לו תינוק בדרך אצל אוליביה 2 ושהוא לא מגלה לה הכל.
אז העתיד פה לא יכול להיות ורוד בשבילם.
ואני חוששת שהיא הולכת להפגע שוב.

חוץ מזה ביקום שלנו גם נפער חור שעלול להפוך לקרע במרחב, וולטר שוקל את פתרון הענבר הנוראי של וולטרנט כי אין לו פתרון אחר, אבל אוליביה מצליחה להבין שזה קשור לרגשות של בעל ואישה שאיבדו כל אחד את בת/ן הזוג בכל יקום ולא משחררים, ולכן למנוע את זה.
אהבתי את הקטע בהתחלה שהאישה מקבלת התקף אסטמה וזה מציל את בעלה

Lhuna3

Well-known member
חזרנו ל-1985. וואי הפרקים האלו מהעבר מרגשים ועכשיו בכלל שברו לי את הלב ברמות אחרות.

איזה סצינה נוראית כשפיטר הילד החטוף רוצה לחזור הביתה להורים האמיתיים שלו ומנסה להטביע את עצמו באגם ;-( הוא חושב ששם נמצא העולם שהוא בא ממנו.
בעצם כל הזמן חשבתי שהוא היה בסדר כי הוא לא זכר מאיפה הוא בא כי וולטר איכשהו מחק לו את זה מהזכרון, אבל לא חשבתי על זה שבהתחלה זה ברור שהוא כן זכר, והגיוני שהוא זיהה שזה לא הבית שלו ולא ההורים שלו (לוולטר ראינו שהוא ישר אמר "אתה לא אבא שלי"), אז איזה נוראי זה בעצם שפתאום ציפו ממנו פשוט לחיות רגיל ולקבל את זה, ואומרים לו שהכל מדמיונו, כשהוא יודע שזה לא נכון והוא כמעט משתגע עד כדי שזה דחף אותו למעשה נואש.
למעשה עשו לו גזלייטינג מזעזע! אמנם מכוונה טובה, אבל עדיין.
לדעתי הם היו צריכים לספר לו את האמת, ולהסביר שאסור לספר לאף אחד. הוא היה מספיק גדול בשביל להבין את זה.
וגם אשתו של וולטר מסכנה, כי היא נאלצת להמשיך לשקר לו למרות שהיא רואה כמה הוא סובל.
לזכותו של וולטר, יש לו כוונות להחזיר את פיטר ליקום 2 אם וכאשר הילדים (אוליביה והשאר) יצליחו לעבור.

ואוליביה הקטנה בגנון הניסויים של וולטר, מפחדת לחזור הביתה מוקדם, אנחנו יודעים למה... :-(
היא בורחת מהאבא החורג האלים שלה, וכיוון שהיא מפוחדת היא עוברת לרגע ליקום 2.
וולטר אחרי הרבה ניסויים עליה מבין שהטריגר זה שילוב של אהבה ואימה, שרק התנאים אצל האבא החורג הזה גורמים לה.

ופיטר ואוליביה הילדים נפגשים ויש ביניהם קשר מקסים. הוא משכנע אותה לספר לוולטר שמכים אותה בבית.
(מה שמוזר זה שהיא נראיית פה הרבה יותר גדולה ממה שראינו אותה ב"זכרון/דימיון" של אוליביה הבוגרת אחד הפרקים.)
כשהאבא החורג בא לקחת אותה, היא רצה בבהלה ומספרת לוולטר - אבל היא בעצם עברה שוב וסיפרה לוולטרנט! שככה הבין לראשונה לאן נעלם הבן שלו - ליקום מקביל.

כשהיא חוזרת וולטר שלנו מאיים על האבא החורג שלה שאם הוא יפגע בה אז הוא יעשה לו צרות (הוא יודע שזה יפגע בניסוי שלו, אבל באותו רגע הוא עושה את הדבר הנכון לטובתה).

עוד דברים קטנים:
* לחברה ביקום של וולטרנט קראו בישופ דיינמיק.
* ויש בפרק את הטוליפ הלבן שנדמה לי שוויליאם בל שתל במקום שהוא לא צומח בד"כ, ואח"כ שימש כ"אות מאלוהים" לוולטר באיזה פרק קודם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, ועכשיו יהיו כמה שרשורים שאני אצטרך להכנס אליהם רק כדי לעבור מהר לראות שהכל בסדר.

אבל אני גם מרגיש שאני משקיע בניק העתידי שיראה את הסדרה ויוכל לעבור על השרשורים האלו כדי להגיב לפרקים בנוחות.

אני ממש מרגיש את זה שבהמשך השרשור הזה ניק של 2024 כותב דברים שמאוד מרגיזים את כולכם

Lion_Heart

Well-known member
חזרנו ל-1985. וואי הפרקים האלו מהעבר מרגשים ועכשיו בכלל שברו לי את הלב ברמות אחרות.

איזה סצינה נוראית כשפיטר הילד החטוף רוצה לחזור הביתה להורים האמיתיים שלו ומנסה להטביע את עצמו באגם ;-( הוא חושב ששם נמצא העולם שהוא בא ממנו.
בעצם כל הזמן חשבתי שהוא היה בסדר כי הוא לא זכר מאיפה הוא בא כי וולטר איכשהו מחק לו את זה מהזכרון, אבל לא חשבתי על זה שבהתחלה זה ברור שהוא כן זכר, והגיוני שהוא זיהה שזה לא הבית שלו ולא ההורים שלו (לוולטר ראינו שהוא ישר אמר "אתה לא אבא שלי"), אז איזה נוראי זה בעצם שפתאום ציפו ממנו פשוט לחיות רגיל ולקבל את זה, ואומרים לו שהכל מדמיונו, כשהוא יודע שזה לא נכון והוא כמעט משתגע עד כדי שזה דחף אותו למעשה נואש.
למעשה עשו לו גזלייטינג מזעזע! אמנם מכוונה טובה, אבל עדיין.
לדעתי הם היו צריכים לספר לו את האמת, ולהסביר שאסור לספר לאף אחד. הוא היה מספיק גדול בשביל להבין את זה.
וגם אשתו של וולטר מסכנה, כי היא נאלצת להמשיך לשקר לו למרות שהיא רואה כמה הוא סובל.
לזכותו של וולטר, יש לו כוונות להחזיר את פיטר ליקום 2 אם וכאשר הילדים (אוליביה והשאר) יצליחו לעבור.

ואוליביה הקטנה בגנון הניסויים של וולטר, מפחדת לחזור הביתה מוקדם, אנחנו יודעים למה... :-(
היא בורחת מהאבא החורג האלים שלה, וכיוון שהיא מפוחדת היא עוברת לרגע ליקום 2.
וולטר אחרי הרבה ניסויים עליה מבין שהטריגר זה שילוב של אהבה ואימה, שרק התנאים אצל האבא החורג הזה גורמים לה.

ופיטר ואוליביה הילדים נפגשים ויש ביניהם קשר מקסים. הוא משכנע אותה לספר לוולטר שמכים אותה בבית.
(מה שמוזר זה שהיא נראיית פה הרבה יותר גדולה ממה שראינו אותה ב"זכרון/דימיון" של אוליביה הבוגרת אחד הפרקים.)
כשהאבא החורג בא לקחת אותה, היא רצה בבהלה ומספרת לוולטר - אבל היא בעצם עברה שוב וסיפרה לוולטרנט! שככה הבין לראשונה לאן נעלם הבן שלו - ליקום מקביל.

כשהיא חוזרת וולטר שלנו מאיים על האבא החורג שלה שאם הוא יפגע בה אז הוא יעשה לו צרות (הוא יודע שזה יפגע בניסוי שלו, אבל באותו רגע הוא עושה את הדבר הנכון לטובתה).

עוד דברים קטנים:
* לחברה ביקום של וולטרנט קראו בישופ דיינמיק.
* ויש בפרק את הטוליפ הלבן שנדמה לי שוויליאם בל שתל במקום שהוא לא צומח בד"כ, ואח"כ שימש כ"אות מאלוהים" לוולטר באיזה פרק קודם.
הקטע שוולטרנט מבין שבנו נלקח למימד אחר! לא לעיר אחרת,לא למדינה אחרת, למימד! אחר...מה עושים עם מידע כזה? אנחנו יודעים מה הוא עשה, אבל זה צריך היה להיות הלם דיי גדול למערכת!

LeAnnDyIan

Well-known member
WTF WTF WTF WTF
?!
אחד הטוויסטים הכי מוזרים בעלילה😂😅
אגב, הייתי בטוחה בהתחלה שנתנו לספוק הזה להקליט את מה שאוליביה אומרת כי זה היה נשמע לי בדיוק כמוהו, אבל זו השחקנית עצמה שהצליחה לעשות אותו כזה טוב|כתר|

Lhuna3

Well-known member
אגב, הייתי בטוחה בהתחלה שנתנו לספוק הזה להקליט את מה שאוליביה אומרת כי זה היה נשמע לי בדיוק כמוהו, אבל זו השחקנית עצמה שהצליחה לעשות אותו כזה טוב|כתר|
בדיוק שאלתי את עצמי אם הקליטו אותו או שהיא מחקה אותו, כי התחלתי את פרק 17 כבר וזה גדול :-D
אם להגיד את האמת בסוף של פרק 16 כששמעו אותה אומרת לפיטר 2 משפטים - היא נשמעה לי כמו נינה בכלל, למרות שזה היה יותר הגיוני לי שזה בל כי שמענו את הפעמון.

Lhuna3

Well-known member
אז... כן... המוח של אוליביה עכשיו "ישן" והתודעה של בל בתוכה והיא מדברת בקול שלו :-D
הזיה.
הוא תכנן את זה מזמן כשהיא פגשה אותו פעם ראשונה והוא נתן לה תה.
והוא צוחק קצת כמו ילד דביל (וכמו וולטר כשהוא מסטול) :-D
פיטר ממש לא מרוצה כמובן.

אישה מוזרה שורדת נפילה מגג של בניין מעל גבר שהיא הכירה וקפץ משם ומת.

היי הנה לינקולן 1 :D:D:D
הוא גם מגיע למעבדה ופוגש את הפרה ג'ין. אני לגמרי בעד שהוא יצטרף לצוות! למרות שהוא נראה הרבה יותר חנון מלינקולן 2, הוא עדיין חמוד מאוד.

אוליביה-בל קצת מטריד מינית את אסטריד.
(האם לינקולן הולך להיות בן זוג של אסטריד?? כי בדיוק חשבתי שאני רוצה שיהיה לה מישהו.)

מחפשים לבל גוף לטווח ארוך. לרגע הוא שוקל להכנס לגוף של הפרה ג'ין, וולטר רואה בזה בעיה: "אני אצטרך לחלוב אותך" :-D
בל ממשיך להטריד: "נבקש מאסטריד לעשות את זה". :oops:

בסוף הסיפור עם האישה שלא יכלה למות, לטענת בל בא למסור מסר לפיטר משהו על הגורל שאי אפשר לברוח ממנו או משהו. כשהגורל שפיטר נחוש לחמוק ממנו זה להפעיל את המכונה.
טוב.
אבל בסוף לשמע פעמון אוליביה לרגע חוזרת לעצמה אבל רק לרגע, ובל אומר ש"העניין עלול להיות מסובך משחשבתי".
אויש לא אתם לא הולכים להשאיר את אוליביה עם התודעה שלו כל הזמן נכון?? די זה מקריפ!
כבר עדיף בפרה!

Lhuna3

Well-known member
יקום 2.
וואי וואי וואי. בקצרה:
אוליביה 2 נחטפה,
ההריון שלה זורז כך שהעובר יגדל ויוולד ממש מהר (ובבטחה למרות המחלה הגנטית שיש לה),
היא בורחת והנרי 2 נהג המונית מיילד אותה באמצע צ'יינה טאון,
לינקולן 2 מתוודה שהוא אוהב אותה,
לינקולן 2 וצ'ארלי 2 לומדים את האמת על הזמן שהיא הוחלפה עם אוליביה 1, מפי הנרי 2 ואח"כ מוולטרנט עצמו, ומתחילים לאבד אמון כי הסתירו מהם דברים חשובים,
וולטרנט וברנדון 2 המדען שלו היו מאחורי החטיפה - כנראה כי הם לא יכולים לחכות לראות אם הם יוכלו להשתמש בתינוק במקום בפיטר להפעלת המכונה? (או למטרה אחרת, בעניין של לעבור בין היקומים?)
והאובזרברים עוקבים אחרי כל הסיפור כמובן.

Lhuna3

Well-known member
וולטר שואל את "אסטרו" עם הכל מוכן, והיא בתגובה קוראת לו "וולי" :-D

נו די עם השטות המעצבנת הזאת של בל, תחזירו את אוליביה!
מה המטרה של קו העלילה הזה? נגמר להם התקציב לג'וקים ותולעים??

מכניסים את פיטר ואת וולטר למוח של אוליביה להנחות אותה "החוצה" מה"שינה".

חחח פיטר המסומם נדהם מהקרחת של פיליפ.
הוא לוחש לאסטריד: אני חושב שהוא אובזרבר :-D

אח"כ פיליפ גם מתמסטל בטעות :-D אוי ויי.

וולטר ופיטר ובל במוח של אוליביה.
כולם שם מנסים להרוג אותם כי אוליביה מפוחדת ולא יודעת מה קורה, אבל פיטר מוצא אותה (ומזהה שזאת לא היא אלא מי שהיא באמת - הילדה) ומצליחים להחזיר אותה לעצמה, ובל שהציע להעלות את תודעתו למחשב אבל בעצם ידע שזה לא יצליח - מת הפעם באמת (כנראה).

ואני חושבת שעכשיו אוליביה יכולה שוב לבטוח בפיטר ואני מקווה שהם יחזרו להיות חמודים באמת |לב|
(למרות שיש עדיין את העניין הזה... עם הילד שלו ושל אוליביה 2)

LeAnnDyIan

Well-known member
חחח אל תגידי שאת לא נהנית מבליביה😂😂
87FD56D9-4872-43F3-922A-0D0244E47717.gif
😂😂
מזל באמת שנגמר להם🙈🙈
נראה לי שהמטרה היא להראות איזו מוכשרת אנה טורב😍😍

LeAnnDylan

Well-known member
אז... כן... המוח של אוליביה עכשיו "ישן" והתודעה של בל בתוכה והיא מדברת בקול שלו :-D
הזיה.
חח כמה חיכיתי שתגיעי לעלילה ההזויה הזאת:-D:-D
הוא תכנן את זה מזמן כשהיא פגשה אותו פעם ראשונה והוא נתן לה תה.
מצד אחד זה הפתיע אותי, מצד שני, בערך כל הרעים בסדרה הזאת תמיד מתכננים דברים לטווח הרחוק. ואני לא אומרת שבלי הוא רע, אבל עדין לא השתכנעתי שהוא טוב either.
אני חושבת שזה היה גאוני ומרושע מצידו בו"ז.
והוא צוחק קצת כמו ילד דביל (וכמו וולטר כשהוא מסטול) :-D
חחח הסצינות האלה הרסו אותי:-D:-D
פיטר ממש לא מרוצה כמובן.
מסכן כבר שלוש עונות הוא מת להכניס את אוליביה למיטה ולא הולך לו:-D
אישה מוזרה שורדת נפילה מגג של בניין מעל גבר שהיא הכירה וקפץ משם ומת.
אוי, לא אהבתי את הקו עלילה הזה. יש לי פחד גבהים וכל הקפיצות האלה מבניינים עשו לי רע כמעט כמו יצורים דוחים שיוצאים לאנשים מהפה/בטן.
היי הנה לינקולן 1 :D:D:D
הוא גם מגיע למעבדה ופוגש את הפרה ג'ין. אני לגמרי בעד שהוא יצטרף לצוות! למרות שהוא נראה הרבה יותר חנון מלינקולן 2, הוא עדיין חמוד מאוד.
הוא לא יפה כמו לינקולן 2 אבל :-( (כאילו, כן, זה אותו שחקן אובייסלי, אבל עשו אותו חנון מידי בצורה לא יפה) השני ממש סקסי|מאוהב|
אוליביה-בל קצת מטריד מינית את אסטריד.
בליביה! ואני יודעת שזה לא בסדר אבל זה ממש הצחיק אותי כשזה בא מהגוף של אוליביה, ונראה לי שאת מכירה אותי מספיק זמן כדי לדעת שאני נהניתי מההטרדה הזאת:-D👯‍♀️
(האם לינקולן הולך להיות בן זוג של אסטריד?? כי בדיוק חשבתי שאני רוצה שיהיה לה מישהו.)
לאסטריד יש את וולטר! כאילו אני מניחה שהיא צריכה מישהו בגילה וקצת יותר ראוי. אבל אסטריד ו-וולטר הם הפאוור קאפל של הסדרה|כתר|
מחפשים לבל גוף לטווח ארוך. לרגע הוא שוקל להכנס לגוף של הפרה ג'ין, וולטר רואה בזה בעיה: "אני אצטרך לחלוב אותך" :-D
די, כל הפרק הזה זהב!:-D:-D
בל ממשיך להטריד: "נבקש מאסטריד לעשות את זה". :oops:
איזה סוטה:-D
בסוף הסיפור עם האישה שלא יכלה למות, לטענת בל בא למסור מסר לפיטר משהו על הגורל שאי אפשר לברוח ממנו או משהו. כשהגורל שפיטר נחוש לחמוק ממנו זה להפעיל את המכונה.
טוב.
אויש זה כמו לוציפר, שכל פרק כאילו בא עם מוסר השכל מאולץ. די כבר שחררו אותנו מהמכונה הזאת ותנו לנו פיטר ואוליביה ביחד!
אבל בסוף לשמע פעמון אוליביה לרגע חוזרת לעצמה אבל רק לרגע, ובל אומר ש"העניין עלול להיות מסובך משחשבתי".
אויש לא אתם לא הולכים להשאיר את אוליביה עם התודעה שלו כל הזמן נכון?? די זה מקריפ!
כבר עדיף בפרה!
אבל וולטר יאלץ לחלוב אותו:-D:-D
ואסטריד תצחצח לו שיניים:-D:-D
די בא לי לא לעבוד ולראות את הפרק הזה:-D

Lion_Heart

Well-known member
חח כמה חיכיתי שתגיעי לעלילה ההזויה הזאת:-D:-D

מצד אחד זה הפתיע אותי, מצד שני, בערך כל הרעים בסדרה הזאת תמיד מתכננים דברים לטווח הרחוק. ואני לא אומרת שבלי הוא רע, אבל עדין לא השתכנעתי שהוא טוב either.
אני חושבת שזה היה גאוני ומרושע מצידו בו"ז.

חחח הסצינות האלה הרסו אותי:-D:-D

אוי, לא אהבתי את הקו עלילה הזה. יש לי פחד גבהים וכל הקפיצות האלה מבניינים עשו לי רע כמעט כמו יצורים דוחים שיוצאים לאנשים מהפה/בטן.

הוא לא יפה כמו לינקולן 2 אבל :-( (כאילו, כן, זה אותו שחקן אובייסלי, אבל עשו אותו חנון מידי בצורה לא יפה) השני ממש סקסי|מאוהב|

בליביה! ואני יודעת שזה לא בסדר אבל זה ממש הצחיק אותי כשזה בא מהגוף של אוליביה, ונראה לי שאת מכירה אותי מספיק זמן כדי לדעת שאני נהניתי מההטרדה הזאת:-D👯‍♀️

לאסטריד יש את וולטר! כאילו אני מניחה שהיא צריכה מישהו בגילה וקצת יותר ראוי. אבל אסטריד ו-וולטר הם הפאוור קאפל של הסדרה|כתר|

די, כל הפרק הזה זהב!:-D:-D

איזה סוטה:-D

אויש זה כמו לוציפר, שכל פרק כאילו בא עם מוסר השכל מאולץ. די כבר שחררו אותנו מהמכונה הזאת ותנו לנו פיטר ואוליביה ביחד!

אבל וולטר יאלץ לחלוב אותו:-D:-D
ואסטריד תצחצח לו שיניים:-D:-D
די בא לי לא לעבוד ולראות את הפרק הזה:-D

טוב...טכנית...קצת כן הלך לו |יעני|

TECHNICALLY THIS ISN'T CHEATING

Lion_Heart

Well-known member
וולטר שואל את "אסטרו" עם הכל מוכן, והיא בתגובה קוראת לו "וולי" :-D

מכניסים את פיטר ואת וולטר למוח של אוליביה להנחות אותה "החוצה" מה"שינה".

חחח פיטר המסומם נדהם מהקרחת של פיליפ.
הוא לוחש לאסטריד: אני חושב שהוא אובזרבר :-D

אח"כ פיליפ גם מתמסטל בטעות :-D אוי ויי.

וולטר ופיטר ובל במוח של אוליביה.
כולם שם מנסים להרוג אותם כי אוליביה מפוחדת ולא יודעת מה קורה, אבל פיטר מוצא אותה (ומזהה שזאת לא היא אלא מי שהיא באמת - הילדה) ומצליחים להחזיר אותה לעצמה, ובל שהציע להעלות את תודעתו למחשב אבל בעצם ידע שזה לא יצליח - מת הפעם באמת (כנראה).

ואני חושבת שעכשיו אוליביה יכולה שוב לבטוח בפיטר ואני מקווה שהם יחזרו להיות חמודים באמת |לב|
(למרות שיש עדיין את העניין הזה... עם הילד שלו ושל אוליביה 2)
אהבתי את הקטעים המצוירים בפרק הזה, וכמובן שלא יכלו בלי סיום קריפי,מה שהיה קריפי זאת השלווה שבה היא קיבלה את מה שהיא אמרה לו בסוף "אני חושבת שזה האיש שיהרוג אותי"
...בקטע של " כן,אני צריכה לקנות חלה,בקבוק חלב ואורז בסמטי"

Lhuna3

Well-known member
:-D מה לא הלך לו, אפילו קיבל אותה בכפול! אבל כן בפרק הזה רואים את הפחד שלו שזה "יתקע", או שחס וחלילה תהיה אוליביה ובאמצע שהם שוכבים פתאום מישהו יקיש בפעמון איפשהו :-D ;-# ;-#
:-( אני גם שונאת לראות דברים כאלה.
בעיני הוא עדיין יפיוף, אבל אני מסכימה איתך שלינקולן 2 הרבה יותר סקסי ומגניב.
:-D
אוקיי אבל אני רוצה בשבילה גם... כיף מסוג אחר! ;-) מגיע לה גם!
|פטיש| נכון!!!

למעלה