אני אוהב אותך בכל מקרה
S swansea New member 6/7/05 #12 בשביל 20 שקל לא נראה לי שיש מנוע למיניבוס הזה... מי שרוצה להגיע בזמן יהיה חייב לצאת בבוקר.
A avihuav New member 6/7/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפעם האחרונה שמישהי |שאלה אותי את השאלה הזאת, היא גם הוסיפה לאיזה חודש ושנה הכוונה, אמרתי תמיד שאלוהים חילק שכל, הוא פסח עליה ועל עוד אחת פה. ואת לא נימצאת בקטגוריה הזאת.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפעם האחרונה שמישהי |שאלה אותי את השאלה הזאת, היא גם הוסיפה לאיזה חודש ושנה הכוונה, אמרתי תמיד שאלוהים חילק שכל, הוא פסח עליה ועל עוד אחת פה. ואת לא נימצאת בקטגוריה הזאת.
ס סוף עונה New member 7/7/05 #35 רחלי, אביהו, ועכשיו ברצינות אפשר לרענן לנו את הזכרון? מה כלול ב- 60 ש' שאנחנו משלמים? חוץ משתיה יהיה משהו לאכול???? מאיזה שעה מתחיל, אם אפשר מחירים של לינה בבתי הארחה במקום. מואהההההההההה
רחלי, אביהו, ועכשיו ברצינות אפשר לרענן לנו את הזכרון? מה כלול ב- 60 ש' שאנחנו משלמים? חוץ משתיה יהיה משהו לאכול???? מאיזה שעה מתחיל, אם אפשר מחירים של לינה בבתי הארחה במקום. מואהההההההההה
ס סוף עונה New member 7/7/05 #40 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif אבא'לה
צ ציפיטפטת New member 7/7/05 #37 65 ש"ח דמי כניסה הכוללים שתייה חופשי - בר אקטיבי שחייה חופשי חופשי לאכול לא נראה לי אבל לא בטוחה מוזיקה פיגוזית רקדנים ורקדניות בתכל'ס שמעתי שהולכת להיות מסיבה
65 ש"ח דמי כניסה הכוללים שתייה חופשי - בר אקטיבי שחייה חופשי חופשי לאכול לא נראה לי אבל לא בטוחה מוזיקה פיגוזית רקדנים ורקדניות בתכל'ס שמעתי שהולכת להיות מסיבה