בילויי סופ''ש (מיקס)

L o v e M e1

New member
../images/Emo41.gif עיר הבארים היום בחוף תל ברוך../images/Emo41.gif

במתחם הדרומי של חניון תל ברוך. כניסה 30 ש"ח (יש אפשרות לקבל כרטיס תמורת כוכבים של ישראכרט). הופעות חיות של יהלי סובול, חמי רודנר ודנה ברגר,ועוד... החל משעה 20:00

avihuav

New member
../images/Emo41.gif הסעה למסיבה ליסעור

לכל חברי הפורום. כל מי שרוצה להגיע למסיבה בשישי ליסעור, מתבקש להודיע במידה וכן, זאת על מנת לארגן הסעה זאת באופן מסודר, עלות ההסעה היא כ=20 ש"ח, עלות מינימלית, ההסעה תתחיל בתחנה המרכזית החדשה ברשל"צ תעבור לרכבת צפון בתל אביב, ובצומת נתניה, ומשם ליסעור. המקסימום להסעה הוא-17 איש, אנא הודיעו והרשמו פה או במסרים אישיים, על ההיצטרפות, עד מחר בשמונה בערב כדאי שאוכל לסגור עם הנהג. תודה מראש

ת מ ו ש

New member
חמישי במציצים עם הילדים../images/Emo176.gif|כד

מתכננת לבלות את אחר הצהרים עם המופלאים שלי
בחוף מציצים ת"א, נהיה בחוף החל מהשעה 5 נשמח לחברה..
תמי

אז ככה

יסעור זה קבוץ...נוסד תן או קח בשנת ארבעים ושמונה עלידי קוצוות עולים מהונגריה ואנגליה.ונחשב {ויסלחו לי האוביקטיבים} אחד המתקשים ביותר בגליל המערבי.רפת לא רעה,לולים שמושכרים החוצה ומפעל גרבים שנמכר...הרבה יותר מידי זקנים ביחס ישיר למחולל הכנסה,גרם לפתיחתה של הבריכה החוצה,כמו גם החדר אוכל...מסיבה לפורום פירושה,עוד חודש שעבר,בלי לפשוט הרגל...לא הישג מבוטל.

../images/Emo24.gifאני בעד

לא יודעת לשחות ולא היה כתוב שיש מציל
..חתיך..שרירים...עד מטר 80

folkman1

New member
קחי אותי( מזי) שרון !!!!!!!!!!!!!!

חתיך שרירי מטר80 ואציל אותך בהנשמה מפה לפה כפי שידרוש המצב

../images/Emo6.gif לא לקחתי טובים ממך אז..

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חבר שלי
כבר אמרתי לך אני בשקט נפשי חופשי חופשי ואם כבר עדיף שיהיה פחות ממטר ו80 כי אני אטבע

folkman1

New member
והנשים אותך לאט לאט עת שתקומי

ןתיצוחי פולקיייייייייייייייייייי

folkman1

New member
צפירה נתת ,עוד סיבה להרוג אותך

אנחות אשמע ,פולקי חתיך שרירי גבוה תאמרי בלחש חרישי בהקיצך

פולקי ../images/Emo46.gif

עוד פעם התחלת להתהלך מתוך שינה ולספר סיפורים לשכנות? חחחחחחחחח לילה טוב

folkman1

New member
מזי בגללך אאבד את כל הקרדיט המוסרי

שלי רק רציתי לעשות מצוה כאומר המציל נפש אחת (ולא אחד)מציל עולם ומלואו ובתוווווווורררררררר חברה היית חייבת לסייע לי לעשות מצווה כו חשובה אז אם הגיע לגיהנום את אשמה

למעלה