לא חשוב ממי עכשו אתה עוד בגן עדן
ח חייננית15 New member 6/7/05 #21 המסיבה תודה על התאור המפורט אך אם אפשר לקבל פרטים על המסיבה עצמה מאיפה יוצאת הסעה אם אני מראשון לציון
המסיבה תודה על התאור המפורט אך אם אפשר לקבל פרטים על המסיבה עצמה מאיפה יוצאת הסעה אם אני מראשון לציון
ח חייננית15 New member 7/7/05 #32 תודה הי. תודה רבה לך בסוף הצלחתי כנראה שארשם להסעה ואגיע למסיבה מה איתכם
פ פנוי לקשר1 New member 7/7/05 #38 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה מאחד ש לא כותב הרבה אבל קורא כל יום כמה שאפשר
ר רחלי228 New member 7/7/05 #39 להלן פרטים נוספים ../images/Emo26.gif מוזיקה - סוף הדרך, שלושה תקליטנים מתחלפים. בר אקטיבי פינוקים והפתעות כל שעה מסג' חופשי לבליינים. אוהל שאנטי בר משקאות עשיר שחיה לילית (לא לשכוח בגד ים). והמון - FUN .
להלן פרטים נוספים ../images/Emo26.gif מוזיקה - סוף הדרך, שלושה תקליטנים מתחלפים. בר אקטיבי פינוקים והפתעות כל שעה מסג' חופשי לבליינים. אוהל שאנטי בר משקאות עשיר שחיה לילית (לא לשכוח בגד ים). והמון - FUN .
ב ב ה י ר New member 7/7/05 #56 כמה מפתה.... אבל בשביל פעם ראשונה...רחוק לי מידי.. ואחריי השירשור של "המפגש הראשון" צריכה להתארגן על "דרכי מילוט"
כמה מפתה.... אבל בשביל פעם ראשונה...רחוק לי מידי.. ואחריי השירשור של "המפגש הראשון" צריכה להתארגן על "דרכי מילוט"