ביי ביי חנוך

NP16

New member
דווקא את אביגיל התחלת לחבב?

עד עכשיוהיא עוד יכלה לשחק עם 2 הצדדים(כמו אוהד),אבל היא דפקה את עצמה שהיא הולכת נגד זיו. היא תלויה כרגע בחסדו של הווטו שגם לא יעזור לה בגלל הפסלון,אבל לפחות את זה היא לא יודעת.

נליאו

New member
הדחה מוצדקת

נמאס לי מהאנשים האלה שחושבים שבאו למשחק כדי להראות שיש להם ערכים ולא מבדילים בין המשחק לחיים האמיתיים. חנוך היה כזה, ולא הגיע רחוק בגלל ששיחק גרוע או לא שיחק בכלל או מי יודע אולי הוא בכלל שיחק את המסכן כדי שלא ידיחו אותו ויאהבו אותו, העובדה היא שהוא הודח והוא לא איתנו במשחק. אביגיל, היחידה שהצביעה נגד זיו, היא, לטעמי, לא שחקנית טובה אלא אם היא תפסיק לזגזג, כי כשהייתה בשבט טינאגו היא נגררה אחרי טום, והצביעה כפי שביקש, עד שעשתה את המהלך שטלכו גרם לה לעשות ולהצביע נגד טל "ירוק" ולגרום להדחתו, ועכשיו טום גרר אותה להצביע נגד זיו ולבגוד בברית איתו ועם טלכו, עכשיו אביגיל בצרות בגלל שהיא לא מפסיקה לזגזג בין בריתות ויכולה להיות המושבעת הבאה אחרי חנוך.

השורד

New member
זיו היה מאד קרוב לעוף. היה פרק ענק

ואת אביגיל את מעריכה? אביגיל הוכיחה סופית שהיא מטומטמת בפרק הזה. למה היא הצביעה לזיו ושמה את עצמה על הכוונת כשהיא כבר ידעה שאין סיכוי שהוא יודח? אני דווקא מעריך את הדס עכשיו, שתמיד מצביעה עם הרוב (ואף פעם לא נגד זיו). טומי הזה פשוט לא יאמן. הבן-אדם קם בבוקר והפך לשחקן, הוביל מהלך מושלם - וברגע האחרון השתפן.

mmeny

New member
../images/Emo45.gifהטובים ניצחו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלא ישחק אותה חנוך צדיק עולם,אם זה היה תלוי בחנוך-מי שהיה יושב על הספסל זה טומי-וזיו היה ממשיך איתו בברית עד הסוף. ואיזה גאון שי שחזר לברית הנכונה והרס לטומי את כל המהלך,ואיזו רכיכה יצאה הדס שהצביעה להוציא את חנוך

הדס יצאה רכיכה? מה לא הבנת?

מי שיצא רכיכה זה טומי. הוא קבע שיהיה סימן לביצוע המהלך, לא נתן אותו ולהדס לא היה לשם מה להצביע לזיו. בשביל מה? כדי שתהיה מסומנת כמו אביגיל? אז אביגיל לא רכיכה. יופי לה. יש סיבה לכך שכל מהלך הדחה נגד זיו מתבצע בסודי סודות, בחדרי חדרים, במחתרת.

mmeny

New member
בכל זאת אדם צריך שיהיה לו טיפת אופי

כל הפרק רואים את הדס אומרת כמה לא יפה מתיחסים לחנוך,ואיזו לא אנושיות,ואיך זיו מתנהג וכו' ובסוף הדס שמה פתק של חנוך-בעיני זה ויתור על האופי. אם הדס רוצה לשחק כמו נוכלת,שזה לגטימי (ראי טלכו זיו שי),שתעשה זאת,אבל אם לא שלא תחפור על מוסריות ובסוף תצטרף למנצחים הדס יצאה רכיכה

מה פתאום רכיכה? הדס משחקת את המשחק

היא יודעת לעשות הפרדה בין הרגש האישי לחנוך ולבין הרצון שלה להמשיך בהישרדות. היא דואגת לאינטרס שלה בדיוק כמו שחנוך דאג לאינטרס שלו, שהרי המטרה שלו הייתה להמשיך בהישרדות, אבל מזל שהיא חכמה והבינה שאין לו סיכוי. לדעתי אביגיל, שלא פעלה באופן אסטרטגי ורשמה את שמו של זיו בצרות צרורות, אז לא צריך להתייפייף בהישרדות. זה הכל.

השורד

New member
בגדול הדס שחקנית חלשה

ספציפית בפרק הזה - היא דווקא היתה חלק פעיל במהלך להדחת זיו, ולבסוף עשתה בשכל שלא הצביעה נגד זיו. הקול שלה בכל מקרה היה חסר השפעה, אז למה לסמן את עצמה?

JasPoint

New member
אני בעד שידיחו את כל הצבועים והצדקנים

וחנוך היה מראשי המחנה הזה. נכון זיו מאוד קולני ושתלטן, אבל זה לא הפריע לחנוך יותר מידי כל עוד הם הצביעו אותו דבר. הכי מצחיק שדווקא אביגיל, שרק בגללה זיו עדיין במשחק, פתאום לא יכולה לסבול את ההתנהגות שלו. אני מתחיל לחשוד שההעדפה שלה להדיח את טל בן דוד בזמנו, נבעה מלחץ של ההפקה עליה. אחרי שהיא הדיחה אנשים כמו טל בן דוד ואנגלנדר היא מצהירה שהיא רוצה שהטובים יישארו... כמה צבועה אפשר להיות? ערוץ 10 כנראה לא הסתפק באווירה העכורה ממילא בפרק הזה, אז הם הזכירו לנו את אסון ורסאי לאורך כל התוכנית. מי רוצה תזכורת לאירוע טראומתי בתוכנית שאמורה להיות כיפית לצפייה? לא מספיק להם הפרומואים בהפסקת הפרסומות? לי זה מאוד צרם ועשה חשק להעביר ערוץ. אני יודע שחלק פה (
) פיתחו אלרגיה לליעד, אבל השכונה שהיא עשתה במועצת השבט די הצחיקה אותי...

עודד435

New member
אני חייב לציין שטל הפליל את חנוך

שאלו אתו במהדורת השבט מי הוא מדיח הוא רשם חנוך

JasPoint

New member
בעונה שעברה המודחים תמיד עשו את זה

לא שהיינו צריכים את אנגלנדר כדי לדעת שחנוך יודח, אבל מפתיע שערוץ 10 מרשים למודחים לספיילר את ההדחה הבאה במהדורת השבט.

1Shir

New member
מה הקשר לספויילר?

השלטים לא אמורים להיות נבואיים אלא דעתניים... אני כבר לא זוכרת מה היה הנימוק של אנגלנדר אבל אני בטוחה שהיה לו כזה, מצחיק יותר או פחות...

1Shir

New member
תאלץ לראות את הפרסומת לאסון ורסאי גם בפרק הבא

אבל אין מצב שמישהו יראה את זה, זה מול הפתיחה של "האח הגדול"...

1חרטטן

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מי צריך ספויילרים כשיש פרסומות?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה ברור לי, בלי שו ספק שחנוך יעוף.. מתחילת הפרק... כל פרק מחדש כבר 3 עונות חוזרות על עצמן הפרסומות האלה של "הוא יעוף" "היום זיו עף" "יש רב להעיף את זיו" ואף פעם, לעולם, עוד לא יצא שההוא שפרסומות מוצג כעומד לעוף באמת עף. אחרי שראיתי את הפרסומות של זיו יעוף היה ברור לי שחנוך הולך הבייתה, או לאי המושבעים או מה שלא הולך שמה...

חנוך הלך .זיו שמור על הפה אתה מסומן. הגדרות

כל מילה על חוסר הבגרות והטמטום של טומי מיותרת. אביגיל תמימה ברמות. לא צדיקה. טלכו : מלאכתם של צדיקים..... שי: מה שלא הולך בכוח..הולך ביותר כוח.. ליעד: עוד "פנינים" בקשה הדס: מתחילה להפנים את המשחק. אוהד: מי זה ?? ליאורה: לצערי. ריקי: שמנו וטו. תעופי.

למעלה