ביי ביי חנוך

אבל מה אתם מצפים??

מילד שלפני יומיים עוד בכה בפינה לא מבין את העולם ומי נגד מי, להפוך בבת אחת להיות מצביא גדול???? עצם זה שהמוח שלו זז קצת לכיוונים שונים מראה על התפתחות אצלו..... אין שום דבר מפתיע בהחלטה שלו, להיפך, הייתי מופתעת אם אכן היה מדיח את זיו. עדיין אין לו את מה שצריך כדי לעשות מהלך כזה. הוא חשב הלאה, ולכן חשש.

NP16

New member
לא הבנתי אותך

נכון זה משחק...וטומי הוא שחקן גרוע. מילא והיה ממשיך כמו שהוא ומדיח את חנוך.בסדר. אבל הוא כבר פתח את הפה. כבר עשה משהו.גרם לאנשים לסמוך עליו. לא חוזרים בך בדבר כזה.. את חושבת שעכשיו שי לא מסמן את טום? וילך וימכור אותו? בטח שכן. עדיף לטום את חנוך לצידו, מאת שי, איפה הספק כאן? למרות שאני חושב שהטיפשה האמיתית של הפרק זה עדיין אביגיל. אגב, למה כולם חושבים שזיו כזה חלומי לגמר. ? לדעתי ריקי זה דווקא מישהי שלא תזכה. נעזוב את זה שהיא תקבל הכי פחות סמסים מכל אחד ,אפילו מליעד.

אנסה להסביר, בחלק מהדברים מסכימה

איתך. טומי התחיל כשחקן גרוע בריבוע, יותר גרוע מגרוע והוא לומד. עצם המהלך שרצה לעשות היה נהדר. אי אפשר להאשים אותו שהשתפן. הוא עדיין לא משופשף. אדם לא יכול עבור מקצה אחד לקצה השני בבית אחת, יש תקופת למידה. לא עדיף לטומי את חנוך כי חנוך לא סוחף אחריו אנשים, וזה הוכח. גם אם לא היה עף כעת, אין לחנוך כריזמה, מה שיש לשי וזיו. אביגיל טיפשה. כן. גם לדעתי. טיפשה בעטיפה יפה ושפה יפה. (לעומת ליעד, עד כמה שהיא בורה בדברים רבים, היא חכמה יותר, בעטיפה יפה ושפה שרחוקה מלהיות יפה)

יניבל1

New member
אבל זה בדיוק העניין

בגלל שלחנוך אין שום כריזמה+ דימוי של נקי כפיים(בניגוד לשי) אז גם אין מצב שהוא יארגן מרד לטומי אני מאמין שאם זיו היה הולך הביתה , טומי ואוהד היו הופכים לזיו וטלכו החדשים

אוהד? הצחקת אותי

מספיק שליעד תרקוד לו עם בגד ים הוא ישכח מה הוא הבטיח... הם מקסימום יכולים להיות צל חיוור של זיו וטלכו..... אין להם את החריפות והפקחות הנדרשת....

NP16

New member
אז אוקיי,הוא גרוע פחות,אבל נשאר גרוע

ומן הסתם מתלהמים על זה כי הוא התיימר להיות משהו אחר ולא הצליח. מה שמראה כמה הוא לא מתאים למשחק הזה.

agroise broider

New member
טומי עשה את הדבר הנכון

גם אם הוא היה משכנע את כולם להדיח את זיו, עדיין לזיו יש פסלון חסינות, ובמקרה הזה טומי ישר היה עף על טיל.

השורד

New member
אוקיי

עכשיו אני מבין אותך. נשמע הגיוני, אבל לא נראה לי שזו הסיבה. נדע בפרק הבא אני מניח.

yellow38

New member
גם לי לא נראה שזאת הסיבה כי

טום לא אמר בווידוי שהוא חושש מזה ששי יתן לזיו את הפסלון חסינות ואם הוא היה אומר אז היו משדרים את זה. וחוץ מזה היה אפשר להדיח את שי במקום את זיו אם הפסלון חסינות כול כך הפחיד אותו. והפסלון חסינות ממילא נשאר אצל שי. הבעיה של הפסלון של שי עדיין קיימת.

djlove100

New member
ממש לא

הרי אם שי לא היה יודע מכל הסיפור כל ההצבעה הייתה מתנהלת אחרת. בקיצור טומי יצא נמושה הוא המודח הבא . גם כי הוא לא יצליח להשיג חסינות וגם כי מדיחים את החזקים.

רנדו

New member
ראית את התוכנית בכלל???

ברור ששי ידע!! נראה לי אתה צריך לראות את הפרק שוב.

למעלה