ביי ביי חנוך

מאיפה להתחיל?

- משימת הדו-קרב שאליה הוא הלך עם שי ושיקר לגבי פסלון החסינות ש"רק שי יכול לבחור את היריב הבא" - הצביעות שהפגין כשהלך לטלכו וביקש שידיחו אותו - הצביעות שהפגין עם אבן האש שריקי והדס הגניבו אותו "אני לא מתעסק בדברים מלוכלכים, אני איש של ערכים" בתח* שלי! תשקר כמה שבא לך, אבל בבקשה אל תתייפף! אנשים מקיאים מדברים כאלה... עדיף כבר שתהיה כמו שי ותגיד ששיקרת... וגם הנאום שלו בסוף על כמה שבן עם מוגלות פיזית יכול לעשות הכל גרם לי להקיא...

osh360

New member
לא מסכימה כי-

משימת הדו-קרב שאליה הוא הלך עם שי ושיקר לגבי פסלון החסינות ש"רק שי יכול לבחור את היריב הבא"- כאן הוא באמת שיקר אבל לפחות לא שיקר בשביל עצמו. - הצביעות שהפגין כשהלך לטלכו וביקש שידיחו אותו- אולי הוא היה צבוע,אבל לאנשים שמגיע להם ודורכים כל פעם ופעם על אנשים אחרים .. - הצביעות שהפגין עם אבן האש שריקי והדס הגניבו אותו- אין פה גם שום צביעות,הם הביאו לו,הוא לא ביקש והוא יקבל בברכה דבר שיעזור לו,כי כן..קשה לבד,והוא לא יכול לסבול את ה"ביחד" .

וכמובן שאני מוסיף לכך

את ההערה של ליאורה במועצה - אם הוא היה ברוב עכשיו, הוא בחיים לא בונה מחנה נפרד. הוא לא עשה את זה כשהוא היה בברית של רוב הכולל גם את זיו בשבט קראו הישן...

osh360

New member
האמת שאין לדעת.

כי למשל טומי ואביגיל כן היו בברית חזקה והם עמדו על העקרונות שלהם ורצו לבגוד בברית..

רנדו

New member
רגע...

הוא שיקר על הפסלון עם שי אחרי או לפני כל הקטע שהיה עם זיו? אני לא זוכרת...

mmeny

New member
הנה שקר של חנוך

חנוך מכיר את זיו מקראו,לא משהו חדש. חנוך היה בן ברית של זיו,ושהיה האיחוד-דבר ראשון חנוך (ביחד עם שי וטל) הציעו לזיו לערוק ולהמשיך איתם עד הסוף. אם זיו היה ממשיך איתם זה בסדר,אבל כאשר זיו החליט לא ללכת איתם הוא "גועל נפש","לא אדם שאפשר להיות איתו"........ אם זה לא צביעות-אז מה כן צביעות

mmeny

New member
והנה עוד שקר של חנוך-"אני לא לוחץ את היד לשקר

שי לא שקרן? והדס לא שיקרה את יעל? ולזיו אחרי האיחוד הוא לא לחץ את היד כשרצה אותו? אביגיל לא שקרנית? לא ראיתי שהוא לא לחץ את היד. הישרדות זה משחק של שקרנים ולא של מתיפיפים

השורד

New member
את צודקת

בגלל זה חנוך וטל אנגלנדר כל כך מצליחים במשחק. בגלל זה גם מירית ואיתי ניצחו בעונה הקודמת.

יניבל1

New member
ערכים בתחת שלי

חנוך התלכלך לא פחות מהשאר לא היתה לו בעיה להצביע ביחד עם עם זיו כשזה שירת את האינטרסים שלו לא היתה לו בעיה לשתף פעולה עם השקר של שי לגבי החצי פיסלון וגם לא היתה לו בעיה לשקר לטלכו שהוא רוצה שידיחו אותו הוא שיחק את המשחק בדיוק כמו כולם , אבל כשהוא מבין שיש שחקנים יותר טובים ממנו שעושים עליו מהלכים הוא בוחר להתנהג כמו כלבה בכיינית

niro62

New member
מה זה לא טובים? מה זה שהוא אסטרטג זה אומר...

שהוא רע? ממש לא אסטרטג זה בן אדם שיודע להפעיל את המוח וכישורים חברתיים ויודע לנצל אותם לטובת התקדמותו (הפרטית) במשחק. למה בהישרדות שהמשחק הוא להערים לשרוד לגבור אנחנו צריכים לשמוע התבכינויות מאנשים שלא עושים כלום ומתפלעים שמדיחים אותם??

בכל מקום שתגדיר אפס: אומר אתה בריבוע !!

כפי הנראה אתה אחד מהמשתתפים או קרוב משפחה של אחד המשתתפים זה ברור בולט לעיין השינאה האובססיבית שלך לטל כהן. חפש לך חיים.

Tomer984

New member
חברה זה משחק זה כמו שבכדור רגל שחקן עובר קבוצ

אתה לא מצפה ממנו להשאר נאמן לקבוצה הקודמת שלו , זה כולה משחק . וזה החוקים לקרות בריתות ולשבור אותם כשצריך ולבצע מהלכים מהפכניים , אחרת למה לראות את התוכנית אם יודעים כל תוכנית מי הולך לעוף לפי זה שהוא חלש.

mika32

New member
גם לי חבל על חנוך

אבל זה המשחק, כמו במציאות הרעים לרוב מצליחים.

למעלה