תסלח לי
אבל אמרת דבר טפשי. אמרו לך שאת מהומות המתנחלים לא לקח זמן לפרק, ואילו את מהומות הערבים לקח המון זמן. אז מה אתה בא ואומר? נגד הערבים השתמשנו בנשק חם, ונגד המתנחלים לא. כלומר, למרות השימוש באמצעי פיזור חמורים הרבה יותר, לא הצליחו לפזר את הפגנות הערבים. אתה אמרת: "אם המשטרה היה הורגת 13 מתנחלים, האמן לי שגם על המהומות שלהם היא לא היתה משתלטת" אבל על המהונות של המתנחלים היא השתלטה טוב מאוד! על מהומות הערבים היא לא השתלטה, למרות השימוש בנשק חם! יש לך יכולת הסקת מסקנות של ילד בן שנתיים. אבל בעצם, מה אני טורח בכלל עם ההסבר. הרי התשובה הזאת היתה תשובה מוכנה עמו שיש למפלגת העבודה בשלושים שנה האחרונות. זה לא חשוב מה האנשים רוצים לדעת, זה חשוב מה מפלגת העבודה רוצה להגיד. אולי בגלל זה לעולם לא תחזרו לשלטון. אז הנה עיצה. אם תחליט לקבל אותה בכל הפורומים בהם אתה משתתף תראה שפתאום השיחה מתפתחת הרבה יותר טוב - קודם תקרא את ההודעה שכתבו לך, ואז תענה על ההודעה הזאת. עכשיו שים לב, כי זה הופך לקשה יותר: גם אם אתה מזהה בהודעה את המילים "ערבים" ו"התפרעויות", זה עדיין לא אומר שהתשובה "אבל הרגנו 13 ערבים." היא תשובה שמתאימה לנושא. יש מבין? נ.ב. שלא תחשוב שלא שמנו לב כמה מהר אתה מקריב את המתנחלים. אתה ממש רוצה כבר שזה יקרה. באמת כל הכבוד לך. מה דעתך להכניס את כל המתנחלים לתאי גזים? זה יכול להיות פתרון ממש טוב וסופי לבעיית המתנחלים.