מי את בכלל? במקום להפנים שאת יצאת כאן מגעילה וילדותית את באה ביציאות של 'אני חושבת שהם נראים גורליות מה לעשות? תהרגי אותי', יש דברים שלא אומרים יקירתי תלמדי קצת טאקט ואולי קצת כבוד ונימוס, לא יזיק לך.
מסכנה יצאתם עליה כולה אמרה משו חח ולי אין טאקט למשל אני אומר מה שבא לי ומה שאני חושב באותו הרגע.. ואם למישו יש בעיה אם מה שהיא אומרת שלא יגיב פשוט. קשה כל כך לא להגיב?
אין לי כוח פה לנהל וויכוח איתך אבל כל אחד יכתוב מה שבא לו ואני הגבתי כי הילדה הזאת היא התחבבה עליי והיא אחלה בחורה ואתם ישר תוקפים איתה כאילו היא אמרה שהם מכוערים זו דעתה וזה פורום ומותר לפרסם את הדעות.
למי אכפת שזה פורום חופשי וכל אחד ירשום מה שבא לו זה נראה לך הגיוני להגיד דבר כזה? למה להיות בנאדם רע גם אם זה מה שאת חושבת, קצת מוסריות וחאלס לנסות לעשות רושם שאת רושמת מה שבא לך, זה לא מגניב זה סתם ילדותי.
אני יודעת שזה לא היה במקום. כ=ן א=נ=י מ=ו=ד=ע=ת ל=ז=ה כמה את יכולה לחפור על זה.. אני יודעת שזה מגעיל איך שהתנהגתי ועוד הפעם, את האחרונה בעולם שאני אתן לה דין וחשבון או יתאים את ההתנהגות שלי בהתאם אלייך אז תפסיקי לכתוב לי דברים כי אני ממש אבל ממש לא שמה עליך. ואת מוזמנת להמשיך לדבר עם עצמך
לא צריכה לשנות את דופס ההתנהגות שלך בהתאם לבקשות תקשיבו כל אחד חושב שהוא יכול לשלוט בחיים של השני זה החיים שלה בלבד והיא תחליט מה לעשות איתם. ואף אחד פה כולל את לא יכולים להגיד לה איך להתנהג מה לעשות ומה לחשוב ברור? זהו.
במידה וזה לא פוגע באפחד ומה שהיא אמרה זה מאוד פוגעע. מי תקף אותה??כולה הגבתי ואמרתי שאין לה זכות להגיד לילדים שהם נראים כמו גורילות לי זה לא נשמע כמו תקיפה אבל אם לך אז שהיה לך בסבב