ביט69

עדידי15

New member
נכון, ומה שאת אמרת../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

לא היה ביקורת אלא חוסר טאקט מוחלט. יש דרך לכתוב ביקורת שלילית או חיובית. תלמדי להבא
.

LittleTot

New member
וואו. את בין האנשים היותר חצופים שאני מכירה.

מי את בכלל? במקום להפנים שאת יצאת כאן מגעילה וילדותית את באה ביציאות של 'אני חושבת שהם נראים גורליות מה לעשות? תהרגי אותי', יש דברים שלא אומרים יקירתי תלמדי קצת טאקט ואולי קצת כבוד ונימוס, לא יזיק לך.

אה עכשיו נפל לי האסימון

זה הילדים שהופיעו בעמ"י!.. שנה שעברה... וכל הקהל עמד להם בסוף ההופעה.. "משיח!!!!"
שיהיה בהצלחה

ליאל44

New member
חח

מסכנה יצאתם עליה כולה אמרה משו חח ולי אין טאקט למשל אני אומר מה שבא לי ומה שאני חושב באותו הרגע.. ואם למישו יש בעיה אם מה שהיא אומרת שלא יגיב פשוט. קשה כל כך לא להגיב?

shir spears

New member
בדיוקקק

"קשה כל כך לא להגיב?" אז אל תגיד תהודעות החסרות טאקט האלה..

ליאל44

New member
חח

אין לי כוח פה לנהל‎ וויכוח איתך אבל כל אחד יכתוב מה שבא לו ואני הגבתי כי הילדה הזאת היא התחבבה עליי והיא אחלה בחורה ואתם ישר תוקפים איתה כאילו היא אמרה שהם מכוערים זו דעתה וזה פורום ומותר לפרסם את הדעות.

LittleTot

New member
מה קשור שזו דעתה. קצת הגיון

למי אכפת שזה פורום חופשי וכל אחד ירשום מה שבא לו זה נראה לך הגיוני להגיד דבר כזה? למה להיות בנאדם רע גם אם זה מה שאת חושבת, קצת מוסריות וחאלס לנסות לעשות רושם שאת רושמת מה שבא לך, זה לא מגניב זה סתם ילדותי.

Aviv Finkel

New member
טוב סתמי כבר קלטנו

אני יודעת שזה לא היה במקום. כ=ן א=נ=י מ=ו=ד=ע=ת ל=ז=ה כמה את יכולה לחפור על זה.. אני יודעת שזה מגעיל איך שהתנהגתי ועוד הפעם, את האחרונה בעולם שאני אתן לה דין וחשבון או יתאים את ההתנהגות שלי בהתאם אלייך אז תפסיקי לכתוב לי דברים כי אני ממש אבל ממש לא שמה עליך. ואת מוזמנת להמשיך לדבר עם עצמך

ליאל44

New member
את

לא צריכה לשנות את דופס ההתנהגות שלך בהתאם לבקשות תקשיבו כל אחד חושב שהוא יכול לשלוט בחיים של השני זה החיים שלה בלבד והיא תחליט מה לעשות איתם. ואף אחד פה כולל את לא יכולים להגיד לה איך להתנהג מה לעשות ומה לחשוב ברור? זהו.

shir spears

New member
אביב אפחד לא מנסה לפגוע בך../images/Emo13.gif

סבבה סגרנו את הנושא הזה רק שליאל פתח אותו שוב אז עונים לו אולי גם הוא יבין

LittleTot

New member
כזאת ילדותית שאין לתאר.

אף אחד לא מנסה לגרום לך להתאים את ההתנהגות שלך בהתאם אלי. לפני שבכלל תעשי דבר כזה תלמדי להיות בנאדם ותפטרי מהגישה הגסה הזאת שאימצת לעצמך

shir spears

New member
נכון כל אחד יכתוב מה שבא לו

במידה וזה לא פוגע באפחד ומה שהיא אמרה זה מאוד פוגעע. מי תקף אותה??כולה הגבתי ואמרתי שאין לה זכות להגיד לילדים שהם נראים כמו גורילות לי זה לא נשמע כמו תקיפה אבל אם לך אז שהיה לך בסבב

למעלה