ביטול המפגש

Guid

New member
גם לדעתי כדאי לבטל.

מרגיש קצת חסר טאקט לקיים מפגש יומיים אחרי שהוכרז אסון לאומי...
נעמה, אני מבין אותך, אבל... לא יודע, זה מרגיש לי ממש חסר טאקט לקיים את המפגש במצב הזה...

Hasselblad

New member
לקחת לי את המילים מהפה

נעמונת את מוזמנת לבוא למרכז, ויותר ממוזמנת לבוא להתארח אצלי להתאוורר או אפילו סתם להיפגש... אבל לעשות מפגש פורום ביומים כל כך עצובים קצת קשה לי...

טוב קראתי את תגובותיכם

ועד כמה שחבל לי אני לא יכולה להכריח אתכם לבוא וגם לא מעוניינת לנהל מפגש ללא חשק אז אני מוותרת.

מעציב ומעט מכעיס

נכון, מדובר באסון, אני מהמרכז אך יחד עם נעמה וחובה יחד איתה את הסיוט והמעט שמחה שהייתה בכך שנזכה לשינוי אוירה נגוז.מה כבר אנחנו עושים במפגש? זה אפילו לא מסיבה אלא כמה שעות של סבבה.לא אומרת שמה שקרה זה כלום.. אבל לבטל מפגש? מילא היינו עושים משו לעזור אבל אי אפשר.. אז מעט מכעיס ומעציב שגם כמה שעות של אוירה נחמדה ושינוי מתזהרו הלכו פייפן..

Don Nirtin

New member
אני מבין שאתן רוצות להתאוורר קצת,../images/Emo267.gif

וגם אני רוצה לפגוש אותכן ואת כולם, אבל כרגע- אני לא מרגיש נפשית ופיזית- שום צורך להיפגש. זה היה אמור להיות חג שמח שכולו אורים..... וצר לי שהוא נקטע ע"י אירוע בלתי צפוי. אני מצטער, בתאלה ונעמונת, אבל אתן יכולות להבין אותי ואת כל יושבי הפורום הזה. שבת שלום

miss_t

New member
מפגש

אשמח להפגש עם מי שיכול להגיע לזמן קצר. אפשר לשבת על כוס קפה. כמובן לא לצאת מהבועה או להתכחש למה שקורה בימינו.

yonVata

New member
כמו שציינתי...

אני עובד מ8 עד 8 היום... אז אלא אם כן אתה מגיעים לעזריאלי אני לא אוכל להגיע
ואם כן אז אוכל לתת גיחה קצרה של רבע שעה עד 20 דק'

למעלה